Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 serhat bi daha mouseu vurma öyle.onun yerine git adama vur eğlenelim bari ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hususi olarak L4D partisi yapalım bir dahaki süpere orgazmın doruklarına ulaştırdı neredeyse ,çok eğlenceliydi dilli milli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Gilean said: serhat bi daha mouseu vurma öyle.onun yerine git adama vur eğlenelim bari ehuehyanında teknik uyuyordu zıpladı adam herkes oyununu bıraktı kafa döndü ehah ayrıca l4d'i 2 saat sonra tam olarak çözdüm o biraz kötü oldu ama gene iyi idare ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 l4d oyniyamadım ona üzüldüm neyse bir daha yapılırsa ozaman oynarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Anani ne guzel uyumusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 valla öle güzel uyumuşumki anlatamam sdfs böle ölümüne uykuyla uyumak bi hoş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 FENA DILLERIM KAEDE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 umarim sigara dumanindan gebermissinizdir 2-3 kisiniz. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 DİLLENİYORUM YARDIM EDİN.. YA DA BIRAKIN OYHŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Ben daha yeni eve geldim lan.. ADALETİN BU MU DÜNYA =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 uzulme burak cs yi sexdice nickiyle yonettim sirf senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yo ben yönettim "güneşe_ölüm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 tf tf diye inlediler yıllarca oynadık, verdim ellerine "aslında cok guzelde değilmiş bu, sıkıcıymış, yavaşmış, cok lag var" falan diye kıvırtmaya basladılar.. bundan sonra hakkınız rune'dür sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Rune'ü her lan party oynamıyor olmamız çok garip zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 cocugun mouse unu da almışsın zaten fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben yeni uyandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bu arada, team fortress muhteşem bir oyunmuş, en kısa zamanda edinmem lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Helcaraxe said: cocugun mouse unu da almışsın zaten fsdfsd Ya cod 4 oynarken verirsin dedim, yoo dedi adam karşı bir argüman üretemedim. Çürütemedim o katı zihniyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sana bully lik yapmış işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Cuce said: tf tf diye inlediler yıllarca oynadık, verdim ellerine "aslında cok guzelde değilmiş bu, sıkıcıymış, yavaşmış, cok lag var" falan diye kıvırtmaya basladılar.. bundan sonra hakkınız rune'dür sizin benim gelmediğim partide rün olmaz yoksa 2 vs 10 yapılmaz zevkli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Cuce said: tf tf diye inlediler yıllarca oynadık, verdim ellerine "aslında cok guzelde değilmiş bu, sıkıcıymış, yavaşmış, cok lag var" falan diye kıvırtmaya basladılar.. bundan sonra hakkınız rune'dür sizin yeter hep laf hep laf getirin şu rune de kapışalım bööle ermeydanı gibi baltayla kürekle O değil coh dönmedi içimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 getiriyoruz, ardeth+ben vs 10 kişi oynuyoruz herkezi yenıyoz falan, sonra sıkcıı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ardeth = Overrated. Cuce = Overrated pt2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sende haklısın tabi, kellen bizim nasıl savaştığımızı gorucek kadar yerinde kalmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahahaha döne döne havaya uçunca kafası karışıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar