Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenci Nostalji

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Dolis said:

Pokemon Kartlarından - Ticareti - Pazarlığı - İkna etmeyi ve çokta az olsa ingilizce kulak dolgunlugu Çok pis aileye aldırıyodum sonra okulda satıyodum fena para kırıyodum :)

Ben kartların okula götürceğim kısmını pahalı olduklarından çıktısını alıyordum. Bir ara tüm sınıfı çok pis sardırmıştım. Hatta muhabbeti hatırlıyorum

- Hehe kartları tamamlayım yenerim seni.

- Hehehehe görürüz... B)-

- En sağlam kartları kendine saklıyorsun di mi çakal.

^-^ Güzel günlerdi ve evet en sağlamlarını kendime saklardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Verilmistir belki bakamadım 30 sayfaya

Yalan rüzgarı vardı
http://img.sabah.com.tr/2008/06/13/gny/im/18963E6DF03C9B4BAC836386r.jpg

Parliament Pazar gecesi sinemasını da unutmamak lazım. Müziği hala kulaklarımda.

http://2.bp.blogspot.com/_58bMY4-VFLo/Sj3_7PEmX8I/AAAAAAAAAIk/JTNaybjaZ5A/s400/parliament_cinema_club1_1243837770.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi konu öğrencilikten cıktığına göre imzamdaki yazıyı hatırlayanlar varmı, atari salonlarında böyle tipler vardı gece gündüz orda yatan kalkan, bi jetonla hiç yanmadan sonsuza dek oynayabilenler, atari salonu sahipleride kızarlardı onlara çünkü adam gelir "yerine oynayım geçeyim" der, sen yanacaksın normalde yeni jeton alcan ama adam orayı geçiyo falan, bu yüzden salondaki amca bağırırdı "yerine oynamak yasaktır" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

söylendi mi bilmiyorum ama birde gazoz kapağı oynanırdı. böle inci gibi yolun ortasına dizilir. sora düz kaygan taşını başa yakın atarsın. başı vurursan hepsini alırsın. offf ne zevkliydi beee..

bizim kirtasiyeci bilye uzamıydı.
cocukların bilyey ne dediklerine ore hangi yoreden geldiklerini tahmin edebiliyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Kola kutusunu ezerek tenefüslerde futbol oynardık bahçede ya ahaha

Evet evet biz de küçük karton meyve suyu kutularıyla. Geçen gün anlatıyordum hatta Barış diye bir arkadaşım temizlikçinin ayağına kaymıştı çalım atayım diye. Kadın elindeki süpürgeyle yerde çocuğu dövmeye çalışmıştı. En çok güldüğüm anlardan biridir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...