DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 söylendi mi bilmiyorum ama birde gazoz kapağı oynanırdı. böle inci gibi yolun ortasına dizilir. sora düz kaygan taşını başa yakın atarsın. başı vurursan hepsini alırsın. offf ne zevkliydi beee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Dolis said: Pokemon Kartlarından - Ticareti - Pazarlığı - İkna etmeyi ve çokta az olsa ingilizce kulak dolgunlugu Çok pis aileye aldırıyodum sonra okulda satıyodum fena para kırıyodum :) Ben kartların okula götürceğim kısmını pahalı olduklarından çıktısını alıyordum. Bir ara tüm sınıfı çok pis sardırmıştım. Hatta muhabbeti hatırlıyorum - Hehe kartları tamamlayım yenerim seni. - Hehehehe görürüz... B)- - En sağlam kartları kendine saklıyorsun di mi çakal. ^-^ Güzel günlerdi ve evet en sağlamlarını kendime saklardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 dersini yapmayinca '' öörtmenim elektrikler kesildi'' gibin bahaneler bulmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 cornetto fiesta, limonlu yogurtlu efsane bir dondurmaydi. cornetto olmayabilir gerci ama kulahi ayniydi. kutu kutu yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 32 sayfayı okudum, 2-3 öge hariç hepsini yaşamışım lan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lan bide şey vardı, böyle futbolcu çıkartması tümünü biriktirirsen takımının topunu veriyolardı. edit: takımın topu dediysem dandik bi top sarı kırmızı salı lacivert falan, takımdan alınma top deil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kondu o arkadaki sayfalarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sinifta montlarin asildigi yere oturup, kafayi montlari dayayip misil misil uyumak. hele bi de yagmur yagdiysa o nem kokusuyla beraber uyumak. sert tahta siralardan sonra bulutlardaymis hissi verirdi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sonra o montlar hep asma yerinden kopardı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sırayı bide en arka kaloriferin dibine dayayıp ordan gün boyu çıkmama vardı bide, bütünleşirdik lan orayla, sıcacık olurdu ama kış günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi de çivi oyunu vardı. gece yağmur yağmışsa killi toprakların olduğu yerleri ayakkabımızın tabanıyla düzleyip oynardık. acaip zevkli oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Verilmistir belki bakamadım 30 sayfaya Yalan rüzgarı vardı http://img.sabah.com.tr/2008/06/13/gny/im/18963E6DF03C9B4BAC836386r.jpg Parliament Pazar gecesi sinemasını da unutmamak lazım. Müziği hala kulaklarımda. http://2.bp.blogspot.com/_58bMY4-VFLo/Sj3_7PEmX8I/AAAAAAAAAIk/JTNaybjaZ5A/s400/parliament_cinema_club1_1243837770.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Tatilya tabii ki.. Yazık oldu mekana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yüzüğü olmayanların, ağzılarına su doldurup gelmesi, ayrı bir kavga sebebiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hayaletten dost, orspudan yar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 abi konu öğrencilikten cıktığına göre imzamdaki yazıyı hatırlayanlar varmı, atari salonlarında böyle tipler vardı gece gündüz orda yatan kalkan, bi jetonla hiç yanmadan sonsuza dek oynayabilenler, atari salonu sahipleride kızarlardı onlara çünkü adam gelir "yerine oynayım geçeyim" der, sen yanacaksın normalde yeni jeton alcan ama adam orayı geçiyo falan, bu yüzden salondaki amca bağırırdı "yerine oynamak yasaktır" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 senko said: hayaletten dost, orspudan yar olmaz. şerefsiz casper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 din hocası ödev verirdi. Ödevde falanca konunun özetini yap. bende bi tane özet vardı. her yeni ödevde başlıgı degistirirdim sadece xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ShadowFax said: din hocası ödev verirdi. Ödevde falanca konunun özetini yap. bende bi tane özet vardı. her yeni ödevde başlıgı degistirirdim sadece xD bizim din hocası, öğretmen masasının üstünde namaz kıldırırdı lan.tokatlamıstıda bir kere beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 DeadSkinMask said: söylendi mi bilmiyorum ama birde gazoz kapağı oynanırdı. böle inci gibi yolun ortasına dizilir. sora düz kaygan taşını başa yakın atarsın. başı vurursan hepsini alırsın. offf ne zevkliydi beee.. bizim kirtasiyeci bilye uzamıydı. cocukların bilyey ne dediklerine ore hangi yoreden geldiklerini tahmin edebiliyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 reyou said: http://www.kuyucakataturk.k12.tr/Haberler/fotog/yerlimali01.jpg yerli mali. o değilde nedense bana anneannemin altın günlerini hatırlattı bu manzara. O gün eve giremezdik belki ama (girerdikte... kötü lan) akşam kalanlarla ziyafet çekilirdi eheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Kola kutusunu ezerek tenefüslerde futbol oynardık bahçede ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sys64738 said: en yakın arkadaşım, sırdaşım, sıradaşım(her ilkokul öğrencisinde vardır)ın topacını müdür yardımcısı sınıfa girip (topacı olan varsa versin yasak) der demez ispiyonlamıştım. nitnitnit seni ispikçi seni :D topacın yasak olması da pek bi ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Wispy said: Kola kutusunu ezerek tenefüslerde futbol oynardık bahçede ya ahaha Evet evet biz de küçük karton meyve suyu kutularıyla. Geçen gün anlatıyordum hatta Barış diye bir arkadaşım temizlikçinin ayağına kaymıştı çalım atayım diye. Kadın elindeki süpürgeyle yerde çocuğu dövmeye çalışmıştı. En çok güldüğüm anlardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar