fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 3.5 olmuş az ama sertmiş merkezi gaziemirmiş. ben istanbuldan bildiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 allah allah. 3.5uğu kim hissetmiş? köpekler bile ulumamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 pamucak sahilindeyim. bişi hissetmedim. over. lan sahildeyim ne hissetcektim zaten? diye sormadan edemedim kendime:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sahile yakın ev dipten bi çatırdadık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 narlıdere'deyim hissetmedim bi de kaç yıldır deprem topiclerini ben kapardım, bu topic combo breaker oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yeşilyurttan hissettik, şöyle bi hoplattı kucağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 2009.08.22 / 22:21:29 Derinlik: 2.2 km Büyüklük: 3.4 md Merkez: BUCA (IZMIR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kusadasi'ndan ben bile hissettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 abi ben istanbuldan hissedip topak açtım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sg-1 said: yeşilyurttan hissettik, şöyle bi hoplattı kucağında. Yeşilyurt çocuğu hoplamaz, hele ki kucakta asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 valla deprem olurken değil yeşilyurt çocuğu tayyibin çocuğu olsan yine para etmez, yine oturursun kucağa. politik mesajımı da verdim rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hafif sallandı dün aksam 2-3 saniye bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 geçmiş olsun, ufak olması sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hep oluyo ki zate izmirde, geçen ayda olmuştu, her ay 1 kere ufaktan olması standart gibi birşey artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Estel_Anorien said: allah allah. 3.5uğu kim hissetmiş? köpekler bile ulumamıştır. Ben gece sallandım bir ara bildiğin, direk lambaya baktım sallanmıyor bile. Herhalde klavyeye abandım, sandalye ondan sallandı dedim geçtim de Madcatle konuşunca farkettim deprem olduğunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 haber değeri yok valla, evin içinde bile konuşmuyoz biz böyle ufakları. Hep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ufak bile olsa hiç hoş değildi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Norak said: hep oluyo ki zate izmirde, geçen ayda olmuştu, her ay 1 kere ufaktan olması standart gibi birşey artık. bu tür küçük depremler daha büyük bir depremin tetikleyicisi olabilirHEPİMİZÖLCEZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Faylarda birikmiş enercinin böyle ufak depremlerle harcanması daha iyidir sayın Saeros, lütfen halkı yanlış bilgilendirmeyelim. En deprem uzmanı benim. Bu ülkeye depremi ben getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gaziemir sahintepesi. merkez bi hareketlilik yok. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ramazan günü bi felaket olaydı arkamızdan hangi pankartları açarlardı acep "gavurlar dize geldi" "kavirler öldü" oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nasıl 3.5'sa anlamadım valla dışarda oturuyordum güm diye vurdu aşadan böyle sarsıldım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lan 3,5'ta başlık açmayın olm! şöle 5,3 falan olsun öle açın.. diğer yandan allahtan izmir'in plakası 35'de 3,5 olmuş.. ya ığdır'da deprem olsaydı!! 76->7,6!! Bu muhteşem çalışmama göre beklenilen istanbul depremi 3,4 büyüklüğünde olacaktır! DENKLEMLER ÖYLE GÖSTERİYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar