Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Spam olacak ama güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 saolasın masquarede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 mastery stat diablo gibi olmu$ cok $ahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu glyph işi en sonunda final fantasy X'teki glyph sisteminin kopyası olacak, heyecanla bekliyorum. Çok keyifliydi o oyunda karakter geliştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 talent gibi glyph lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 diğer mmo ların iyi kısımlarından eklemeler yapmaya devam ediyorlar yine bari housing sistemide koysunlarda dursun kenarda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Abi evin kalen vs olsa nolacak olmasa nolacak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ev koycak yer yok ki worldde. her yer spawn her yer insan kayniyor. bir de oynadigimiz hicbir yerin kapisi yok vs. evin anlami yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 guild sistemi aynı everquest 2 deki gibi olmuş.. sonra chat muhabbeti de öyle SOE nin bütün oyunları ile konuşabilioyodun misal eq2 den SWG yada matrix online oynayan bi adamla konuşmak mümkündü yada chat kanalı yapıodun ordan muhabbet edebiliodun aynı oynundaki farklı serverlardan da.. güzel özellikleri eklmeişler iyi olacak baya sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Kale olsun kestiğimiz adamların kellerini alıp kalenin üstüne dizelim, chestlerimizi koyalım carpentry gelsin sağa sola eşya dikelim guild sistemine guild stone gelsin kalenin önüne koyalım invları oradan yapalım.. Tanıdık geliyor bi yerden ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Darklight1903 said: ev koycak yer yok ki worldde. her yer spawn her yer insan kayniyor. bir de oynadigimiz hicbir yerin kapisi yok vs. evin anlami yok :P lan harbi oyunda kapı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 cok modern irklar o yuzden yok :D herkes arkada$ dost. ben o tanidik gelen ruyaya dondum zaten. birkac gundur ultima oynuyorum wow yerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lamerism said: Darklight1903 said: ev koycak yer yok ki worldde. her yer spawn her yer insan kayniyor. bir de oynadigimiz hicbir yerin kapisi yok vs. evin anlami yok :P lan harbi oyunda kapı yok. Naxxramasta var spider wingde galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 BRD'de de vardı kapı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yarım açıktı ama hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 karazhanda shade of aran'ın odasında vardı kapı,gacır gucur ediyodu açıp kapanınca,spamlayınca beyin mıncıklıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kapı tonla yerde var oyunda, asıl bir kaç troll kulübesi hariç pencere yok doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 var yav kapı. yani var diye hatırlıyorum. ne bilim bazı yerler kapılıydı sanki. HA EVET VAR :D SCARLET MONASTERY (doorumu yazdım, unuttum daiyici).. tabi ya orda kapı vardı asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi olmasın ev fln nightelf evleri direk belediye otobüsü modeli 3 kişi girince kucak kucağa mı oturucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Birileri guild hall olsa güzel olmazmı dedide, adamlar biz milletin şehirlerde dolaşıp birşeyler yapmasını istiyoruz, herkezin kendi instance'ı olursa bomboş kalır heryer felan gibi birşey söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Aket-Atum said: kapı tonla yerde var oyunda, asıl bir kaç troll kulübesi hariç pencere yok doğru düzgün Kapı dediğimiz ev kapısı, yoksa evet SM cath.ta, searing george'da madenlerde vs. her yerde kapı var. Ama mesela stormwindde ya da orgrimmarda hiç bir yerin kapısı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ^ aynen oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ev diil de, gemi alabiliriz mesela? Deniz savaslari falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Magnum said: ya bu blizzcon'u torrentle fln indirebileceğimiz biyer varmı? =D, youtube youtube imanımız gevremesin. (dn: bitmiştir herhalde bu saat'e. neredeyse iftar olcak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sonra fizik motoru sakat oldugundan gemide death grip cekilen adam butun haritayi turlasin ucarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar