h_oobastank Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 uyku yok zaten genel bi durum , sizmaya hazirlik var ve o esnada gelen dammm dammmm dammmm o da neee?!?! ^ davul ^ yaaa 3 kere gecior manyak mahalleden gecen seneden inat yapti galiba.... !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 oha ramazan davulcusu mu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 az önce geziyodu güm güm güm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Siz diyince duymaya başladım lan sesini, ne diye soyluyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bizim mahallenin davulcusu lars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bizdekiler bateri çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Abi burada bir davulcu vardı, iki tane vardı daha doğrusu böyle motora binmişler biri sürüyordu diğeri arkada davul çalıyordu öyle geziyordu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Masquerade said: bizim mahallenin davulcusu lars KosPer said: bizdekiler bateri çalıyor. hayır hayır.. saçmalama öyle yapılmaz.. bi kere bilindik birisini kullanıyorsan komik olacak.. lars'mış. komik mi? değil.. onu yerine feto olacak o. sonra davul -> bateri geçişi... ı-ıh eksik işte.. komik mi? değil! misal sadece şunu koysan komik olabilirdi belki.. http://www.youtube.com/watch?v=kRVHMFNfnvw saçmalamak emek ister arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Son bir senede köpekler feci yuva yaptı benim mahalleye. Gece 3ü falan geçince yollara falan yatıyorlar kimseyi geçirmiyorlar. Neyse birkaç saat önce adam davulu çalmaya başladı, sonra bir sürü köpekten cevap geldi xD Köpekler havlamaya başlayıncada davul sesi sustu. Davulcunun sağlığından şüphe ediyorum._. Eğer hayatta kalmışsa bu gece piskopatlığına araçla geçip çalma ihtimali var eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben duymuyorum bunları lam :D direkt derin uyku. (depremde de uyanmadım gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dasaa komik değilsin şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 en azindan denedi! emege saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 paylasım icin tesekkurler dasaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Hotdog said: oha ramazan davulcusu mu kaldı 21. yüzyılda? yok be kalmamıştır. kalmamıştır dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 var var olmaz mı bangır bangır calıyolar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ya çalar saat diye bişey icad oldu, süper bişey. bütün insanlığa öğretilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 davul var tabi abi sabahın köründe her gün ezan okunuyor; ona neden laf atmıyorsunuz. çalar saat onun içinde geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sadece fakir semtlerde kalmis olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar