Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online printer

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

hemen güzel bir fıkra tıkıştırayım.

dangalağın biri birgün padişahın huzuruna çıkararak "hacı ben manyak bi numara yapıcam sana" demiş. o da "naapçan bre zemzem suyu?" demiş. "ey devletlum ben bilmem kaç metreki delikten dikiş iğnesi geçirebiliyorum, uçmuşum ben ya" demiş. padişahta "iyi hadi gidelim, bi geçir o iğneyi sana benden 2000 euro, 2 tane de triplex villa" demiş. gitmişler düzlük bir yere koymuşlar deliği, adam bilmem kaç metreden atmış iğneyi hakkatenden de geçirmiş delikten. padişah yazmış bi çek vermiş bunun eline. sonra aynı sn içinde (bkz: matrix) dönmüş yeniçerilerine emir vermiş "tiz vurun bu herifin kellesini". adam demiş "fekat padişahım geçirdim ben iğneyi niden bana bunu yapıyorsunuz, ben size naaptım, nideen" diyerekten isyana vurmuş kendisini. padişah cevaplamış; "bre dümbük, sen o iğneyi geçirdin de memlekette enflasyon mu düştü, eşek köpek!"

buradan çıkaracağımız ders, eşek ile köpeğin melezinin olamayacağı, olsa da kellesinin vurulacağıdır.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

ne lan bunlar şimdi beni printliyorlarmı???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

abuse edilebilesi nekadar yüksek olan bir olay[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl jpg göndereceğiz bir insan evladı anlatsın[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ben resim gönderdim bastı ama çabuk aldılar

film trtr de izlenir[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...