EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Şimdi şu adrese gidip çıkan şeye evet diyosunuz(zararsız bi webcam uygulaması) sonra [email protected] adresine istediğiniz bi jpg dosyasını yolluyorsunuz o jpg yi printerdan basıyor :) sanırım reklam amaçlı birşeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 avantaji ne desem seni kirmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 evet abi neye yarar ki? ehehehe "bunu yazan tosun okuyana kosun" yazıp yollayacam eheaheha[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kimin printerinden basiyor?[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Valla bilmiyorum az önce iki tane el çıktı kağıtları aldı ordan lol Printer reklamı falan olabilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben gönderdim resmi halen çıkmadi (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hemen güzel bir fıkra tıkıştırayım. dangalağın biri birgün padişahın huzuruna çıkararak "hacı ben manyak bi numara yapıcam sana" demiş. o da "naapçan bre zemzem suyu?" demiş. "ey devletlum ben bilmem kaç metreki delikten dikiş iğnesi geçirebiliyorum, uçmuşum ben ya" demiş. padişahta "iyi hadi gidelim, bi geçir o iğneyi sana benden 2000 euro, 2 tane de triplex villa" demiş. gitmişler düzlük bir yere koymuşlar deliği, adam bilmem kaç metreden atmış iğneyi hakkatenden de geçirmiş delikten. padişah yazmış bi çek vermiş bunun eline. sonra aynı sn içinde (bkz: matrix) dönmüş yeniçerilerine emir vermiş "tiz vurun bu herifin kellesini". adam demiş "fekat padişahım geçirdim ben iğneyi niden bana bunu yapıyorsunuz, ben size naaptım, nideen" diyerekten isyana vurmuş kendisini. padişah cevaplamış; "bre dümbük, sen o iğneyi geçirdin de memlekette enflasyon mu düştü, eşek köpek!" buradan çıkaracağımız ders, eşek ile köpeğin melezinin olamayacağı, olsa da kellesinin vurulacağıdır.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ahaha çerçekten çıktı liv tyler i gönderrmiştim (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ne lan bunlar şimdi beni printliyorlarmı???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 jpg formatinda bişi gönderiyosun o printer dan cikiyo okdar[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 şu an itibariyle ordaki resim karakedi mi? bana mı öle gelio?[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Kedi'nin önüne kendimi koyarak savaşı başlattım hah.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abuse edilebilesi nekadar yüksek olan bir olay[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya nasıl jpg göndereceğiz bir insan evladı anlatsın[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 aklıma şey geldi, sifon çekme olayı, abuse edildiğinden adam vazgeçmişti..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ...[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu 3 nokta yerı geldıgınde cok $ey ıfade eder.acaba buda öyle bı durum mu? :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 "ya nasıl jpg göndereceğiz bir insan evladı anlatsın" Buna cevap bulamamak oluyor.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 açılmıo link.. oba[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ulan ben resim gönderdim bastı ama çabuk aldılar film trtr de izlenir[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 babacum $uankını sen mı yolladın kırmısılı bı$ı glb? acıkcası bi$i anla$ılmıo resimden cok kötu cıkmı$ her kım yolladıysa peh :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 [email protected] ilk mesajda yazmıştım resmi buraya yolluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 suan kırmızılı bı resım gozukuyor.. o benimki iştee.. www.paticik.com yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 aha quake2 rules[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 top herif bi de quake2 üstüne geldi[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar