bck Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bir kere bile wow oynamadim. ama cikan butun sand box oyunlari denedim burdaki ballandira ballandira arkadaslar sayesinde.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kısaca şu zamanın en iyi pve'si ve en iyi pvp'si olacak işte onu demek istiyor muhtemelen.
Trevanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 PvE karakterinle PvP ye girmek istersen evet,skill puanları toplarsın paşa paşa.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 pve pvp karakteri farkı yok şu an?
Trevanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Nası yok?Okuduğum beta yorumlarında Pre-made PvP karakterlerden bahsediliyordu. Edit: Redditteki yorumu bulmaya çalışıyorum.Ayrım olmasa bile Structured PvP için skill puan toplamana gerek olacağını sanmıyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 wvw de ihtiyacın var sadece skill puanlarına, kalanında tün skill ler açık, lvl 80 sin zaten.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Belli başlı utility ve elite skilleri açmak için zaten yeterince skill point topluyorsun 80'e levellarken. Buildini önceden belirleyip, (sallıyorum) 10 tane skilli rahat rahat açarsın level-up'tan gelen skill puanlarıyla. Tüm skilleri açmak istiyorsan, world map'i gezip 205 tane skill şeysini bulman gerekiyor sadece.
bck Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 para ile skill pack satilmasinda buluruz abi.gerci satilsin alirim lan.
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 gw2 geliyor çıkış tarihinde izin vermezseniz gg dedim oda gg bb dedi sonra ben bb dedim çıktım :d
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 no rmk demeyerek açık kapı bırakmışlar bence
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sidekicking up kaldırılmış veya bayadır yokmuş zaten
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 http://www.arena.net/blog/jordan-massey-on-the-role-of-the-squad-in-wvw squad sistemini anlatmışlar, kabaca raid leader gibi bi commander var, chat özellikleri onun gibi, squada girip çıkmak için invite a gerek yok, commanderın haritaya marker koymasına imkan var, kafasında işaret çıkıyor vs
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Yarını iple çekiyorum pre order için yalnız normali ile digital versiyon arasındaki 20 dolar farka değecek bir getirisi var mı?
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 boku yedik zaten diablo eve bu milyon tane oyun birikti oynancak benim için... darejedi bak daha tenali alıcaz öle gw2 ye dalma hemen =)
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Bi çıksında ilk 1 ay boş geçer ztn GW2 de hangi ırkın bana göre olduğunu anlayana kadar...
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Sparkcaster said: http://www.arena.net/blog/jordan-massey-on-the-role-of-the-squad-in-wvw squad sistemini anlatmışlar, kabaca raid leader gibi bi commander var, chat özellikleri onun gibi, squada girip çıkmak için invite a gerek yok, commanderın haritaya marker koymasına imkan var, kafasında işaret çıkıyor vs Aion'daki gibi işte ve çok güzel bi sistem (terimleri tam hatırlamıyorum ama) 24-25 kişinin oluşturduğu bi grubun vardı bu grup kendi içinde konuşuyor , bu 25 kişilik grupların birleştiği bide esas Raid grup var totalde 8 tane 25lik squad ı barındıran her squad commanderın konuştugunu bütün raid görebiliyo flan ama partyde konuşulanlar party içinde kalıyo gayet güzeldi :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 http://i.imgur.com/p4Mlw.jpg you can be a baratheon they said
knox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gönül rahatlığı ile paranızı basabilirsiniz gençler oyunun patlama şansı yoğ (:D
Öne çıkan mesajlar