dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Yakın dönemde çıkacaklar arasında hiç düşünmeden alacağım tek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tıkla vur oyunlardan mı buda yoksa şu new gen diyolar onlardan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tıkla vur aslında ama bu biraz daha farklı tam anlatılamaz ya oynamak lazım. şöyle diyeyim takım oyunu 1. planda tek başına nerdeyse hiçbişey yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 wow arenasının oyunun genel çapına vurulmuş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ya şu pvp karakteri olayını kaldırırlar inşallah. şimdi düşündümde videoyu izlerken, PvP karakteri opsiyonu yüzünden PvE karakterinin hiçbi işlevi kalmıyordu. Oyunda zaten doğru dürüst PvE yoktu. oyuna her girdiğimde pvp yapıyordum ve hiç asıl karakterimle yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o cuceler ne ya hic begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bu sefer pve daha bi ağırlıkta olduğundan elbet avantajlı yönü de olur pvp de bizi de zorla pve ye sokarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dreagloth said: Yakın dönemde çıkacaklar arasında hiç düşünmeden alacağım tek oyun. ne kadar yakın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2010 içinde umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2010'da çıkmıcak die biliorum ben.gamespottaki tarih te TBA 2011. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bende 2011 gibi tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dreagloth said: umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 2011 yazarlar ertelerler 2012 'yi bulur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 2012de film kopuyo zaten, cikmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Videoları patlatıyolar arka arkaya :P behind the scenes http://www.facebook.com/video/video.php?v=353790710639&ref=nf yaw Rytlock'ı seslendiren adamın nası bi sesi vardır efsane :D edit: asurayı seslendiren kızda tam uymuş tipiyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 FELICAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yaza kitabımı ne çıkıyormuş, bunun dışında oyunla ilgili bi haberi olan varmı? çok umutluyum ya bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çok iyi görünüyor, aion bir an evvel kapansın da bunu çıkarsalar hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 swtor'un üstüne çok iyi gidecektir, 2012'yi bulursa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu oyun çıkcak die beklemek zaten en büyük yanlıs bi ara cıkınca sasırcam artık aaa gw2 cıkmışş die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Çok olmadı ki duyurulalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 GW oynayanlar için çoook uzun süredir bekleniyor belki ondan artık çıkarsa süpriz olucak diyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Çıkıcak ya ben inanıyorum. Her gün 3-5 kere izliyorum voice of tyria videosunu. Sonra Rytloku görünce "oha lan o ses ondanmı çıkıyo" diyip kapatıyorum. Günüm iyi geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 2007 de falan haberleri dolaşmaya başlamıştı 2009 da resmi adam gibi acıklamalar anca geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Abi sessiz sedasız gelecek bence bu oyun. Birden vuracak zaman kolluyolar. Bitirdiler oyunu bence. Kesin kesin ole. Süpriz yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar