Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ok. şimdi anladım. yalnız adamlar bu sefer yapacağız diyorlar(daha önce verdiğim alıntı). Onlar öyle derken sen beklemeyin deyince ben yapamazlar diyorsun zannettim. olur boyle arada
Mesaj tarihi:
dinazorlarin tartismasi hep iyi biter en kotu biri digerini yer, yaralanma olmaz o yuzden uzamaz :D

swg gibi crafting beklemiyoreum zaten ki hayatimda craft etmedim parasi neyse verir alirim ya da bossdan dusuyor zaten daha iyisi.

swg enfesdi o konuda keske diyorum ama yemez bi daha.
Mesaj tarihi:
raze kesinlikle abi, ama bulamadim simdi alintiyi arenanet ilk kurulurken, bir oyun yapicaz hic pve le isiniz olmicak demislerdi..

ilk 20 lvl paso pve yapioduk hatirlarsan gw de..

ben beklemem :D bekleyene de mani olmam ama :P

bak kanuni de bendenmis, oderiz parasini aliriz abi :) swg gibi olmayan craft a craft demem :P craft bizim olmadikca :D
Mesaj tarihi:
Arenanet gene bunların içinde sözüne en güvenilenlerden, o yüzden ılımlı yaklaşıyorum, yaparlar iyi cocuk onlar diyorum ama çok da sallamıyorum açıkcası.

Bu oyunla ilgili benim asıl beklediğim hem beleş hem mmo olma işini becerebilecekler mi. Yani yapabilirlerse diğer firmalar ne yapacak çok merak ediyorum. Çok sağlam bi shitstorm geliyo, patlak mısır hazırlamak lazım.

swg de bahsedilen galiba pre-soe; hiç oynamadım, hiç bilmem. ignorance bliss?
Mesaj tarihi:
valla ilk oyun için de öyle diyoduk ama ilk oyunun bi süre sonra mmo'dan biraz uzak olduğunu anladık. fakat bunun iddiası hakikaten baya baya mmo gibi mmo. o yüzden yine bu soruyu sormakta haklıyız valla. "expansion pack'lerle geçinecekler" mantığı var ama ne bilim yani expansion pack ile aylık ücret arasında dağlar kadar kar farkı var. yine standart ücretli mmo'lardan bikaç eksiği olacak büyük ihtimalle ya. ama sapına kadar gw :)
Mesaj tarihi:
f2p mantiginda bisiler eklerlermi sizce? veya ole biseylerin sinyalini verdilermi hic? ben kacirmis olabilirim bi sorum didim..

not: raze evet pre-cu diyorum.. ordaki olan, her uretilen item in, her zaman ayni sonucla uretilememesi, daima etken madde ve sans on planda.. onemli.. vs vs.. olmaz yani kimse kasmaz ole detayli biseye diye dusunuyorum bu saatten sonra.. wow sistemi ideal iste.. herkesde yio :P
Mesaj tarihi:
warrior u izledim de.. abicim ne guzeldir o taunt olayi ya..

hani mob oldugunde, char hani "stay there" falan gibi biseyler diyor..

unreal tournament da vardi bu taunt olayi.. hastasiydim :D
Mesaj tarihi:
ya o kadar rp dolu şeyler anlatılıolar yok işte dünya değişio köprüler yıkılıyor da işte etkiliosun da sonra

köprü yıkılcak geçemicek ordan, adam Raide geç kalacak guildden atılcak falan
Mesaj tarihi:
Yeni eklenti...

Boyalarla ilgili bir yazi var
Dye info
Boyalar artik 'sadece' 'unluck' ediliyor. Yani sadece bir kez aliyorsunuz, daha sonrasinda istediginiz karakterinizle istediginiz kdar kullanabiliyorsunuz.
/discuss(das Fikir!)
Mesaj tarihi:
loot, dye, sets, upgrade

http://www.arena.net/blog/a-rewarding-experience-john-hargrove-talks-about-loot

Yazı güzel, genelde diğer oyunlardan bildiğimiz şeyler, birkaçı hariç. Asıl değinmek istediğim nokta, adamlar ciddi ciddi crafting düşünüyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...