Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bütün nublar da elementalist açıyormuş.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 şimdik brief bi kaç soru, anladığım kadarıyla güzel bomba bişi gelio open world pvp falan eğlenceli olcak gibi. ben ilk oyunu oynamadım bu arada ve googlelamayacak kadar üşengeçim nede olsa pati var oyun ne kadar büyük? kotayı aşmayalım ne kadar vakit çalan cinsten, aytım maytım nasıl raid falan mı nedir mesmer nedir engineer naapar geri kalanı bildiimiz şeler dimi
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Oski said: bundan onu bekliyorum. "press K + join all battlegrounds" pvp'si değil; bu dinamik dünyanın içinde pvp istiyorum. bakalım yarın akşam görücez artık. öyle bi pvp yok. bg var WWW var o kadar.
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 WWW ayrı tabi o da değişiyo serverlar kapıştıkça. benim dediğim pve bölgesinde pvp yok, zira ırçlar dost.
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 tamam o zaman sorun yokh. bir an her şeyi bırakıp gidesim gelmişti ilk mesajını okuyunca.
Harir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Connect deyince sizde beta yok sonra gel mi diyor? Bende unable to complete operation diye hata veriyor.Var mı bu hatayı alan?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yoo bende karakter ekranı açılıyo serverlar yok sadece
nrvana87 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Oski said: WvW o tarz değil mi yani WvW diğer mmolardaki gibi 15dakka süren cinsten deil yanlız sanırım 2 hafta falan devam ediyo...
nrvana87 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Sparkcaster said: yoo bende karakter ekranı açılıyo serverlar yok sadece Nası yau?? Bende connecting den sonra beta meta yok olunca gel diyo İlk sayfada verilen linkten indirdim ondanmı acep?Gidip yeni clientı indirmemmi lazım? Fak!
sadman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 guildlere savaş açılabilicekmi peki? gerçi isminden anlaşılıyor ama emin olmak istedim.. eve online gibimi savaş sistemi mesela pk, loot falan varmı? yok heralde..?
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 open world pvp ile ilgili bi bilgi yok, var mı yok mu belli değil. ama guild wars 1'deki gvg sisteminde ladder vardı, guild olarak GvG'ye giriyodun, karşına başka bi guild getiriyordu, ayrı bir arenada kapışıyodunuz. öyle open world durumu yoktu yani.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 gw1de open world yoktu ki open world pvp olcak dsf
sadman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 baya action mmo yani, gir arenaya maç kazanmaya çalış mantığı.. çöktüm bir anda:/ ama du bakalım konuşmak için erken yinede, bi bakalımda...
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Silphatos said: gw1de open world yoktu ki open world pvp olcak dsf abi öyle dynamic event de yoktu gw1'de. ne hemen slfkjslkj falan yapıyosunuz. böyle bir sistem dizayn edip buna pvp yi yediremeyen firmanın oyununun içine tükürürüm ben zaten. *melih gökçek mode off*
sadman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 valla ben çıkarlarımıza ters düşen adamlarla guild olarak savaş yaparız open worldde gibi düşünüyodum. nebilim böyle adamların yolunu gözleyelim base'lerine saldıralım, fazla ezince para karşılığı ateşkes istiyelim falan tarzı bişey sanıyodum oyunu isminden hareket ederek. oyun hakkında tek satır yazı da okumadım hiç buzamana kadar. biraz hayal kırıklığı oldu..
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 o benim noktalama işaretim sdfg şu anki gwye ek olarak (gvgyi falan kaldırmadan) open world pvp olsa gw muhteşem olurdu bence ama o zaman beleş olmazdı büyük ihtimal
Öne çıkan mesajlar