gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Problem olmadı şimdilik, keyi girdim ve register ettim. Onay mesajını da aldım.
bck Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bunlar key generate i falan mi buldu acaba bu fiyata bu kalite
bemre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Valla senelerce oynayacağım dediğim oyun için 30 lira fazla verip sitesinden alırım kafam rahat eder mantığındayım
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://www.greenmangaming.co.uk/?gmgr=vepileha burdan alınca da kafa çok rahat ediyomuş. hatta o kadar ediyomuş ki içerden götümüzü öpüyomuş, naber diyomuş
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gmg'de iyi gömücü çıktı. fiyatı yukarı çekince baktı millet almıyor, şimdi de indirim yapmış lütfedip..
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 leveltr'de kalmış mı acaba key. varsa yarın alacam 79 liraya
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Hemen biteceğini sanmam ama almadan sitesinden Live Chatte sorabilirsin, hemen cevap veriyor. GG'de başka satıcılar satmaya başlamış aynı fiyattan.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gamekeystore'dan falan bekliyordum bi fiyat kırma operasyonu ama yok gibi ya. Betaya kadar biraz daha sabretsem miki
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gleoddyn said: gmg'de iyi gömücü çıktı. fiyatı yukarı çekince baktı millet almıyor, şimdi de indirim yapmış lütfedip.. harbi he. yeni farkettim ben de. neyse iyi oldu bakın almayan arkadaşlar, greenmangaming'de %10 indirimli fiyat. 75 yerine 67 dolar. haydi genç dimağlar, alalım, aldıralım; http://www.greenmangaming.co.uk/?gmgr=vepileha
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 LevelTR uslubu... Sanal saray: guild wars 2 cd keylerinin eu mu us mu oldugunu sorucaktım Sanal Saray | Star: eu [email protected]: peki bunlar diğer sitelerde 130 tl civarında iken sizde 80 tl sizden almak istiyen 10 larca arkadaşım var ama güvenemiyoruz [email protected]: legal yollardan ulaştı sizin ellerinize değil mi Sanal Saray | Star: tabiki Sanal Saray | Star: burası sanalsaray Sanal Saray | Star: sorun yaşamazsınız Sanal Saray | Star: 130 tl dediginiz kişiler de bizde almaktadırlar [email protected]: şuanda gg den almaktayız Sanal Saray | Star: gg de de ilanlarımız mevcuttur Sanal Saray | Star: bizim o sekilde reklam yaptıgımız zaman bayi dedigimiz kişiler yanı sizin 130 tl ye sattıyor dediginiz kişiler ile sorun yasamaktayız [email protected]: bi sorun çıktıgı zaman [email protected]: sizinle mi muhattap olucaz anetlemi ? SanalSaray l Sun: anet ? [email protected]: areanet SanalSaray l Sun: Açıkcası daha bugün listelemesi yapıldı ve teknik arkadaşlar pazar günleri çalışmıyor. Net olarak bilgimiz yoktur SanalSaray l Sun: Yarın net bilgilendirme yapabiliriz SanalSaray l Sun: Ama keylerimiz geldi ve satışa cıkarıldı [email protected]: sizden istediğim http://www.guild***2tr.com/forum/ burda bilgilendirme yapmanız çoğu arkadaşım almak istiyo da güvenemiyo o yüzden tedirginiz SanalSaray l Sun: Gerekli açıklamaları yarın teknik ekibimize yapmaları için ileteceğim [email protected]: teşekkür ederim SanalSaray l Sun: Rica ederim Level tr: emre: merhaba ben guild wars 2 keyleri eu mu us mu diye sorucaktım emre: ordamısınız LevelTR Destek: eu emre: peki bunlar diğer sitelerde 130 tl civarında iken sizde 80 tl sizden almak istiyen 10 larca arkadaşım var ama güvenemiyoruz LevelTR Destek: siz bilirsiniz efendim LevelTR Destek: ucuz koyuyoru güvenmeiyoru z diyorsunuz LevelTR Destek: pahalı koyuyorz LevelTR Destek: bu seferde neden pahalı diyorsunuz, emre: forum olarak güvenemiyoruz da LevelTR Destek: efendim biz koyduk LevelTR Destek: gerekli arastırmaları kendiniz yapınız emre: teşekkürler LevelTR Destek: rica ederiz Sanalsaray da da ucuza satiliyor arkadaslar referanslari oldukca fazla gittigidiyor vs uzerinden bakinca.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ahahaha adam haklı abi ne emmeye ne gömmeye diyo dsfkgjsfkdjk
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bu hafta yapmadılar beta allahsızlar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sparkcaster said: bu hafta yapmadılar beta allahsızlar
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 biran önceki haftayı söyledin sandım, önümüzdeki haftasonuyla ilgili açıklama görmedim çünkü.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 iyi oldu böle iyi oldu. vizelerim bitiyo bu hafta. artık yapabilirler izin verdim.
sunsh1ne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bugün levltrden aldım ve sorunsuz register ettim. yalnız 80tl levetr parası 85 tl civarında satılıyor, tam olarak 79 tl değil yani. cd-key parayı öder ödemez geldi.
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Havale ile 80 lira oluyor leveltr. Salak leveltr parası için başka yere üye olmamak için, gg'den aldım. Tabi problem olursa artık nasıl halledeceğiz bilemiyorum.
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Bende satın aldım. Key geldi. Register yaptım. Onay maili geldi GW2'den. Bu saatten sonra problem çıkacağını zannetmiyorum.
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 resmi siteden GW2 aldım. mutluyum. oyunun linkini bekliyorum.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yahu anlamadığım şey, üreticiden ucuza nasıl satılabiliyor?
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 daha fazla satması için dağıtımcıları kullanıyorlar. fiyatı yukarıda tutmak için de kendileri öyle bir seviyede fiyatlandırıyor. Ayrıca oyunun yapımcısı Anet, dağıtımcısı Nsoft.
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Şimdi leveltr'de sorun yok dimi. Noktayı koyun. ps: kredi kartındaki para ile havale diye bişey mevcut mu ? Yoksa illa vadesiz hesap mı lzm
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hafta sonu ha geldi ha gelecek, hala ses yok ama ne iş anlamadım.
Öne çıkan mesajlar