veyr10 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Az önce haberleri izlerken duydum bu senenin Ramazan mesaji: "Paylaşmak Güzeldir" olacakmış. Umarım bolca amatör yayınlar paylaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 inanmıyosan bile saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 "emeğe saygı" olsa idi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bu ramazan teraziler sarsılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 replere abanılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hayırlı olsun, paylasmak güzeldir. umarım insanlar deniz feneri gibi kuruluslara kanıp paylasım yapmazlar onun yerine ögrencilere yardım yapabilirler cok güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ahahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Akşam yemekleri bedavaya gelecek gene bir ay oo yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 emege saygi teraziye tik repe rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylasim icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 +sevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 paylaşmak tabi güzel bişi bayramlarda ön plana çıkıyo nedense ama durumu olmayan insanlara yardım olayı. bunu her zaman yapabilmek var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fistan said: bu ramazan teraziler sarsılacak ahuah bi de trailer yapsalarmış, hollywood film trailerlarında konuşan adamla birlikte. BU RAMAZAN ... (minare fotoları, çadırlar falan) TERAZİLER SARSILACAK (fotolar hızlanıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 İyi ve kötünün savaşına sen de tanık ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bu sene nasıl tutulacak oruç.Yazık lan tutanlara.Hava 80 derece falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 anlamıyorum ki, saygı duymak bu kadar zor olmamalı. kimse ananızla ilgilenmiyo, kendi inançlarını uygulama peşinde. zor olmamalı insanların inançlarına saygı duymak. götverenliğin anlamı yok tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 O götveren lafını ederken kafanda takke var mıydı yok muydu doğru söyle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 takke olsaydı kafasında sen olmazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 veyr10 said: Az önce haberleri izlerken duydum bu senenin Ramazan mesaji: "Paylaşmak Güzeldir" olacakmış. Umarım bolca amatör yayınlar paylaşırlar. Ya ben bu kadar saçma bi içerik görmedim şimdi ne yani ne var bunda neyi sevmiyosun sen? -insanlarımı -müslümanlarımı -ramazanımı -toptan dinimi -bu mesajı veren hükümet diyip akpyimi -yayınlayan yayın grubunumu neye gıcıgın var söle yahu wallahi anlamadım İkincisi hangi kanalda hangi haberde gördün(böle bi haber verdilerse çok büyük salaklık çünkü) ne saçma ''işte ramazan mesajı !'' diye bişe ben duymadım hayatımda. Bi temaya, mesaja, konsepte ihtiyacı olmayan bi süreç bu yani. Oruç tutmandaki amaçlardan biri bu zaten bence bi tarafıdan uydurdun açtın topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Greeny said: takke olsaydı kafasında sen olmazdın :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yok gerizekalının teki vermiştir kendi çapında ramazan mesajı da, buna inanıp kendince laf sokmaya çalışan ukala tipler çok burda. yok anlamıyorum inanmıosun eyvallah da abi niye laf sokmaya, ezmeye çalışıosun nedir yani amacın. ulan ben tutuyorsam (hayır tutmuyorum) sana zararım ne, senin önündeki yemeği mi alıyorum ne bilim cebindeki parayı mı alıyorum sevgilinin ırzına mı geçiyorum nedir yani nedir alıp veremediğin. her sene aynı tantana, geçen sene bone denen asosyal elizabethci gerizekalı ramazanın ilk günü, en sevdiğiniz yemekler tarzı mı ne emin değilim öyle bir topic açmıştı. 11 ay kin mi tutuyorsunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Greeny haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 he haklıyım 2 sevap puan kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Terbiyesize bak iyice zıvanadan çıktı. Şu ettiğin laflardan sonra senden mi öğrenecez terbiyeyi saygılı olmayı? Din oldu mu konu takkeliker sinirden ortalığı birbirine katıyor, höt denince de "ama saygı duymuyolar" hahaha oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 takkeli ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar