Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adana Demirspor-Livorno -Dostluk Maçı - 04.09.09

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

İBB, Ankaraspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa olmamalı şu ligde.
taraftarı yok, stadları yok adam gibi.
bunların yerine bir göztepe, karşıyaka, çanakkale dardanel, adanaspor, samsunspor, orduspor, boluspor falan olsa daha iyi olur.
bu takımların her maçı full çeker, eskisehir, diyarbakır, antalya, bursa, manisa da oldugu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bunların yerine bir göztepe, karşıyaka, çanakkale dardanel, adanaspor, samsunspor, orduspor, boluspor falan olsa daha iyi olur.
bu takımların her maçı full çeker, eskisehir, diyarbakır, antalya, bursa, manisa da oldugu gibi.

Olmamalı da bunda kabahat Kasımpaşa'da falan değil.

Tatarftarsız, stadsız rakibe karşı beceriksiz olan İzmir, Adana gibi şehir takımlarında.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
şu maçta bulunmayı isterdim. şahane bir olay gerçekten. devamı gelir umarım bu tip buluşmaların.
demirspor'u da yeniden 1. ligde görmek istiyorum. belediye takımları buradayken aşağılarda kalmaları çok üzücü.

ha, önemi varsa, merak eden olursa, maç 0-0 bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

koymuştum akşamüstü videoyu video bölümüne, bayağı güzel. "italyan komünistler hoşgeldiniz" yazılı tkp bayrağına da az gülmedim :) Yurdum insanı işte her şeyi biyerden kendine yontacak.

Keşke 1-2 gol de olsaydı maçta.

büyük fail olmuşun yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

gençleri çıkar ordan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...