Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odunla ingiliz dövmece

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Law said:

Barış gelini diye yola çıkan italyan kadında yine bu ülkede tecavüze uğramış ve öldülümüşdü.

Hayran kaldım kadının iyi niyetine, beyaz gelinlik giyip Türkiye otoyollarında otostop ile gezmeye çımış. "Saf" derecesinde iyi niyetli. Karikatür gibi.

Iyi niyetten cok medeni olmakla alakali. Amerika, Avrupa' da sokakta dolasan bazi hatunlar o kiyafetlerle turkiye'ye gelse 10 yerinden tecavuz ederek oldururler. Turkiye'de kadin basina yalniz tura cikmak tecavuz sebebi.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Adrian Smith?

o_O
Aket-Atum said:

abi haberi okuduğumdan beri kendimi tutamıyorum gülüyorum :D

bende

[hr]

yalnız arkadaşım saf mısınız! bunlar dış güçlerin sindirme oyunları! biz bu gibi olaylara çok tanık olduk! tecavüz edilmiş kadını gördünüz müğğ? HAYIIIR! bu adamın olay sırasında yanında mıydınız? HAYIIIRR!!

uyduruyorlar bu haberleri güzelim ülkemi karalamak için!
yoksa kim çarptığı adamı odunla dövsün ki! HEM BİR ARABA DOLUSU ADAMDAN ODUNLA DAYAK YİYEN BİRİSİ BU HALDE Mİ KALIR ALLAH AŞKINA! ÖLÜR GİDER! BU YALANLARA İNANMAYALIM BİZ!!
Sosyal ağlarda paylaş

Unutulmuş, anımsatayım istedim.. Kanadalı kadın bisikletçi dünyayı kazasız belasız dolaşıp Türkiye'ye giriş yaptıktan 30km sonra bir çobanın tecavüzüne uğramıştı.

Her ülkede böyle dangalaklar böyle işe yaramaz mahlukatlar vardır hiçbir ülke bu açıdan mükemmel değildir ama sanki bizde tuhaf birşeyler var. Bu insanlar hep mi böyle boktan insanlarla karşılaşırlar ? Nasıl bir talih bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir film vardi, iki kucuk cocuk Afganistan'da babalarinin tufegiyle oynarken yakindan gecen bir turist otobusune ates ediyorlardi ve bir turist basindan yaralaniyordu. Sonra cocuklari ariyorlardi falan baya baslari belaya giriyordu biri oluyordu falan.
Sunu demek istiyorum, bu adamlara pakistanmis, irakmis ne bileyim o gibi ulkelerde birsey olmaz bence cunku oradaki koyluler bisey yapmaya tirsarlar. En ufak olayda hem kendi polisi hem de amerikan askeri falan duser direk pesine ve buyuk ihtimalle de olum cezasi verilir. Biz de adam tecavuz etse bile cok cok agir ceza verilecegini sanmiyorum. Verilmistir belki bilemem ama olum yok sonucta. Biz de pesine amerikan askeri falan da dusmez. Yani bir korku yok en fazla jandarmadan yiyecegi dayagin korkusu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Tokasra said:

sipeyskeyk said:

Jandarma, yaptığı soruşturma sonunda 30 yaşındaki E.U. ve 18 yaşındaki oğlu E.U.’yu gözaltına aldı.

Abi adamlar dayak yiyor bi de gözaltına mı alınıyor

gözaltına alınan dövenler abi naptın, ingilizlerin isimleri Diana Judith Pinkett ve Adrian Smith, hem zaten haberin başında açık verilmiş ismi devamında niye kısaltsınlar lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...