NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Law said: Barış gelini diye yola çıkan italyan kadında yine bu ülkede tecavüze uğramış ve öldülümüşdü. Hayran kaldım kadının iyi niyetine, beyaz gelinlik giyip Türkiye otoyollarında otostop ile gezmeye çımış. "Saf" derecesinde iyi niyetli. Karikatür gibi. Iyi niyetten cok medeni olmakla alakali. Amerika, Avrupa' da sokakta dolasan bazi hatunlar o kiyafetlerle turkiye'ye gelse 10 yerinden tecavuz ederek oldururler. Turkiye'de kadin basina yalniz tura cikmak tecavuz sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ne amacla döverse dövsün, dünya medyasi ''kesin haketmistir bizim ingilizler'' demez. adamlar odunla horon tepmisler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi haberi okuduğumdan beri kendimi tutamıyorum gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ya. simdi üzücü bi olay, utanc verici ama. abi pardon da, adamin kafasindaki balikci beresine ya da takkeye benzemiyo mu? adfsdg dövmüsler bi de üstüne testis gecmisler adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mangal said: ahahha iyi olmus ya neden utaniyosun daha gecen ayni memleketten bi veled ataturke sovmustu iyi olmus (tu) ironi ya sdf. oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yannız hakkaten adamın kafasında niye plastik top filesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 amma cahilsiniz lan. yara var adamın kafasında,bandajları tutsun diye koymuşlar onu,çepeçevre sarmaktan daha kolay ve hasta için daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Kalacak yerleri olmayan turistlere oda tahsis eden doktorlar, bu sabah da kahvaltı ikram etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sipeyskeyk said: amma cahilsiniz lan. yara var adamın kafasında,bandajları tutsun diye koymuşlar onu,çepeçevre sarmaktan daha kolay ve hasta için daha rahat. la usagum biliyoz da benziyo didik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 arkalarindan DONKEEY DONKEY diye bagirmislardir ''Essege binmek istiyo musunuz'' dercesine, bizim ingilizler de alinmistir. ama essek yokmus. olsun olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yok artık, adamlar bilmedikleri yörenin insanlarına kafa mı tutacak durduk yerde, afganistan görmüş adam öyle birşey yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 O kadar ülke koşan adam çıkıpta kavga başlatmaz bilmediği yerde. Geçen yıllarda barış elçisi gibi ülke ülke dolanan bir kadınada tecavüz etmişlerdi. Önceki sayfalarda söylenmiş zaten ama sınırlara harbiden tabela asmak lazım. "Piskopat değilseniz girmeyin" türünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Asteroth said: Adrian Smith? o_O Aket-Atum said: abi haberi okuduğumdan beri kendimi tutamıyorum gülüyorum :D bende [hr] yalnız arkadaşım saf mısınız! bunlar dış güçlerin sindirme oyunları! biz bu gibi olaylara çok tanık olduk! tecavüz edilmiş kadını gördünüz müğğ? HAYIIIR! bu adamın olay sırasında yanında mıydınız? HAYIIIRR!! uyduruyorlar bu haberleri güzelim ülkemi karalamak için! yoksa kim çarptığı adamı odunla dövsün ki! HEM BİR ARABA DOLUSU ADAMDAN ODUNLA DAYAK YİYEN BİRİSİ BU HALDE Mİ KALIR ALLAH AŞKINA! ÖLÜR GİDER! BU YALANLARA İNANMAYALIM BİZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sipeyskeyk said: Jandarma, yaptığı soruşturma sonunda 30 yaşındaki E.U. ve 18 yaşındaki oğlu E.U.’yu gözaltına aldı. Abi adamlar dayak yiyor bi de gözaltına mı alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Unutulmuş, anımsatayım istedim.. Kanadalı kadın bisikletçi dünyayı kazasız belasız dolaşıp Türkiye'ye giriş yaptıktan 30km sonra bir çobanın tecavüzüne uğramıştı. Her ülkede böyle dangalaklar böyle işe yaramaz mahlukatlar vardır hiçbir ülke bu açıdan mükemmel değildir ama sanki bizde tuhaf birşeyler var. Bu insanlar hep mi böyle boktan insanlarla karşılaşırlar ? Nasıl bir talih bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Toplumsal cinnet yaşıyoruz yenimi öğrendiniz canikolar. parola 52. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bir film vardi, iki kucuk cocuk Afganistan'da babalarinin tufegiyle oynarken yakindan gecen bir turist otobusune ates ediyorlardi ve bir turist basindan yaralaniyordu. Sonra cocuklari ariyorlardi falan baya baslari belaya giriyordu biri oluyordu falan. Sunu demek istiyorum, bu adamlara pakistanmis, irakmis ne bileyim o gibi ulkelerde birsey olmaz bence cunku oradaki koyluler bisey yapmaya tirsarlar. En ufak olayda hem kendi polisi hem de amerikan askeri falan duser direk pesine ve buyuk ihtimalle de olum cezasi verilir. Biz de adam tecavuz etse bile cok cok agir ceza verilecegini sanmiyorum. Verilmistir belki bilemem ama olum yok sonucta. Biz de pesine amerikan askeri falan da dusmez. Yani bir korku yok en fazla jandarmadan yiyecegi dayagin korkusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Babildi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Tokasra said: sipeyskeyk said: Jandarma, yaptığı soruşturma sonunda 30 yaşındaki E.U. ve 18 yaşındaki oğlu E.U.’yu gözaltına aldı. Abi adamlar dayak yiyor bi de gözaltına mı alınıyor gözaltına alınan dövenler abi naptın, ingilizlerin isimleri Diana Judith Pinkett ve Adrian Smith, hem zaten haberin başında açık verilmiş ismi devamında niye kısaltsınlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dasaaa said: HEM BİR ARABA DOLUSU ADAMDAN ODUNLA DAYAK YİYEN BİRİSİ BU HALDE Mİ KALIR ALLAH AŞKINA! ÖLÜR GİDER! bir an çok mantıklı geldi aslında ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sipeyskeyk said: Jandarma, yaptığı soruşturma sonunda 30 yaşındaki E.U. ve 18 yaşındaki oğlu E.U.’yu gözaltına aldı. o değilde babası 30 yaşında oğlu 18 yaşında, maşallah 12 yaşında baba olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ne lan öyle bisikletle gezmeler entel kuntel tripler artistik tavırlar?! iyi olmuş kafa göz açsalarmış keşke! ehemm.. şaka bi yana,cidden utanç vericiymiş -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ah bee, başlığı görünce aktivite var sandım odunumu alıp sevinçle geliyodum, meğer çoktan geçmiş süresi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hangi cagdan kalmis bu insanlar merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi olayın detayını bilmeden niye öyle söylüyorsun ki? haketmişlerdir diyorum ben ısrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar