razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 operation hastings ne karambol haritadır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bu arada friendlist sınırının hala 20 kişi olması baya efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bedava SPECACT KIT için: http://forum.paticik.com/read.php?35,5299004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Sanırım benim için 2010'da parasının hakkını en iyi veren oyun BC2 oldu. En verimsiz olan ise Vietnam, hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 http://steamcommunity.com/groups/patibc2 Bu gruba üye olun, sonra ordan oyun içinde eklemek kolay olsun birbirimizi. Böyle tek tek forumda iyi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bu arada vietnam gayet iyi bence. BC2 gibi çeşitli bir oynanış sunmuyor, tek düze ama iyi aksiyon. Silah tepkileri falan daha hoşuma gidiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Benimki steam versiyonu değil o yüzden girişimi göremezsiniz :/ Ekledim gerçi seni Lath, bi request gelmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Steam'e oyunlar eklenebiliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 BUNU OYNIYCAĞNIZA SC OYNAYIN İK İDAKKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hayır yani ayağna sıkıyosun kafaya gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ayağna mikroluyosun kafasına gidiyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 steam'e eklenmiyor bc2. ea store ile pek kanka değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 oyunu oynarken(vietnam değil) random bi zamanda donma yaşıyo musnuz? tek kurtarış işlemi sonlandırmak, ya da res mesela çözdüm sanmıştım sorunu ama hala devam ediyor.. var mı yaşayan bu sorunu Lanet olsun beceriksiz yazılımcılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bende de oluyor ve senin çözümün bende de işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 stingbull said: oyunu oynarken(vietnam değil) random bi zamanda donma yaşıyo musnuz? tek kurtarış işlemi sonlandırmak, ya da res mesela çözdüm sanmıştım sorunu ama hala devam ediyor.. var mı yaşayan bu sorunu Lanet olsun beceriksiz yazılımcılara banada oluyodu.ayarlarla falan oynayıp biraz uğraşıp düzelttim(nasıl yaptım bende bilmiyorum sdf). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 oyun içinde değil de ana menüde yada haritalar arası geçişte oluyor benzer bi sorun nadiren. ctr alt delete yapıp sonra tekrar oyuna dönünce düzeliyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Oyunda hala bağlanamama ve arkadaş listesi sorunları devam ediyor mu?Bide hala eski haritalar mı var uzun zamandır oynamadımda serverlar hala dolu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 arakadaş listesi sorununu bilmiyorum ama bağlanamama 1 kere oldu bana. sonra forumları karıştırdım biraz port falan ayarladım daha da olmadı o tarz bi sorun. yeni haritalar güzel baya. vietnamın da müzikler efsane :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 helikopterin dmg haritadan haritaya farklılık mı gösteriyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 şöyle bi karar verdim de bu oyunun bir mapi bile beş para etmez. Saçma saçma mapler eşşek kadar büyük alakasız şeyler, dibindeki düşmanı göremiyosun bazen. Camperlar için ideal yerler. Leş gibi hepsi BF2 nin strike at karkand ı bütün bc2 maplerinden çok daha güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hardcore oasis çok eğlenceli ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 connection to game server has been lost hatası almaya başladım nedir olay bilen biri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bakım olacaktı sanırım, forumlara göz at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 loading süreleri konusunda sıkıntı yaşayanlar var mı? arka planda olan programlardan bağımsız bi şekilde tamamen rastgele olarak yarım saat küsür sürebiliyor, normalse 30 saniyede bitiyor. ati kartlarla varolan bi uyumsuzluk varmış ama ben nvidia kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 vietnam oynayan varsa pm atsın aldım ama tek basıma sıkılıyorum gelirim oynayan olursa normal mod falanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar