razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 vietnam'a sulanıyorum ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Savaş oyunları içerisinde en sevmediğim tema Vietnam savaşıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aynen ne idüğü belirsiz saçma sapan yerlerden zilyon tane düşman çıkar, ulan şurda da mı var derken adamın gözlerini bozar, bak kesin bi yerden çıkcak diye düşünürken de sinirleri bozar.. Gerçi bunlar single için tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 multiplayer gameplayi bi izleyin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bi de hiç anlamadığım, bu vietnamı niye böyle çok cool bi savaşmış gibi sunuyor bu pis amerigalılar? böyle artistik artistik ViEtNaM yazıları, cool cool müzikler eşliğinde falan.. hani sanki savaş değil de 3. sınıf hollywood aksiyon filmi çekilmiş orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 4 yeni harita çıkmış. PC için bedava. Konsolu bilmem. http://www.youtube.com/watch?v=nHApkRoK_Ls Heavy Metal rezalet. Cold War fazla oynamadım ama güzele benziyordu. Oasis ise tek kelimeyle harika. En iyi harita olmaya aday. Harvest henüz oynamadım. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Vietnam çıktı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 23 aralık diil m i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Steam'den alanlara bugün açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nasıl iyimi oyun? oynayan yokmu hiç? vietnam atmosferini iyi yansıtıyor mu, çalı çırpının arasına saklanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 banzai yapabiliyor muyuz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Valla oldukça güzel duruyor, çok oynamadım. Forumlarda millet bayılmış. AMA BLACK OPS'TAN ON KAT İYİ O KESİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yarın alıyorum ben de. zaten şöyle bir şey var, bc2'yi oynamadığım süre içerisinde hep özlüyorum. şöyle güzel bi oyun dönse de atmosferin içerisinde kaybolsam kendimi kaptırsam diyorum. ama black ops için böyle bir şey yok. en başta zevkliydi, oldu bitti. tekrar açıp oynayasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 valal bende hala severek oynuyorum bfc2 harvest day haritası hakkaten güzel.oasiside başta beğenmemiştim ama sonra alıstım güzel cold warı sevmedim fazla karambol bide karlı mapler gözümü yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cok guzel aldım ben vietnam. alın düşünmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben de aldım demin ama steam list te ayrı bir oyun olarak gözükmüyor.. bf2 olarak gözüküyor o kadar para verdik ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 şimdi kutulu ürünler ea store'a mı ait oluyor? steam kabul etmiyor çünkü, kayıt edilmiyor. e vietnamı steam'den alırsak nasıl olacak? ya da alabiliyor muyuz? sanırım ea store'dan alacaz illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oyun süper http://www.youtube.com/watch?v=JKNZgDbLwGY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bugün 10-15 dakika oynadım fena yapmamışlar black ops tan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Oyun çok iyi ama USA üstünlüğü inanılmaz resmen. Helikopter tank jip bot dalıyorlar, durduramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 anca oyunda kazanirlar zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 steamde bugun indirimli 10 dolar battlefield bad company 2. kopyasi 7 lira lan ne hayvan bi$i oldu bu steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sadece bc2 alsak vietnam olmadan oynayabiliyoruz yine de dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sirf denemek icin aldim ben. 10 dolar ne abi. $aka gibi. begenirsem vietnami da alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aldım ben de. 10lira demişti 2dvd oyuna beşiktaş'ta sinanpaşadaki tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar