Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen ne idüğü belirsiz saçma sapan yerlerden zilyon tane düşman çıkar, ulan şurda da mı var derken adamın gözlerini bozar, bak kesin bi yerden çıkcak diye düşünürken de sinirleri bozar.. Gerçi bunlar single için tabi
Mesaj tarihi:
bi de hiç anlamadığım, bu vietnamı niye böyle çok cool bi savaşmış gibi sunuyor bu pis amerigalılar? böyle artistik artistik ViEtNaM yazıları, cool cool müzikler eşliğinde falan.. hani sanki savaş değil de 3. sınıf hollywood aksiyon filmi çekilmiş orada.
Mesaj tarihi:
4 yeni harita çıkmış. PC için bedava. Konsolu bilmem.

http://www.youtube.com/watch?v=nHApkRoK_Ls

Heavy Metal rezalet. Cold War fazla oynamadım ama güzele benziyordu. Oasis ise tek kelimeyle harika. En iyi harita olmaya aday. Harvest henüz oynamadım.

(tu)(tu)
Mesaj tarihi:
yarın alıyorum ben de. zaten şöyle bir şey var, bc2'yi oynamadığım süre içerisinde hep özlüyorum. şöyle güzel bi oyun dönse de atmosferin içerisinde kaybolsam kendimi kaptırsam diyorum. ama black ops için böyle bir şey yok. en başta zevkliydi, oldu bitti. tekrar açıp oynayasım yok.
Mesaj tarihi:
valal bende hala severek oynuyorum bfc2

harvest day haritası hakkaten güzel.oasiside başta beğenmemiştim ama sonra alıstım güzel

cold warı sevmedim fazla karambol bide karlı mapler gözümü yoruyor
Mesaj tarihi:
şimdi kutulu ürünler ea store'a mı ait oluyor? steam kabul etmiyor çünkü, kayıt edilmiyor. e vietnamı steam'den alırsak nasıl olacak? ya da alabiliyor muyuz? sanırım ea store'dan alacaz illa.
  • Yeni Oluştur...