Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 euheuh yenisini kurmamışım iyiki söylediğin iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Saol Xenocide. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dün bi serverda oynuyodum 2-3 el sonra herkes çıktı 2 kişi kaldık sonra diger tip de çıktı tek basıma kaldım attackerda 1v0 olarak ben de basladım mcomları yok etmeye mis gibi puan geldi 400 puan zaten oyun bitince best player ve best squaddan 8 mcom var onlardan da 200 puan toplam geliyo recona item lazımdı onla kastım biraz patlayıcıyı koyup tankla dmg verip her dmgda 50 puan alıyorum mis gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Xeno sana dedim o monitor sana büyük diye:) gel sen ver onu bana, benim daş gibi 19 inch wide monitoru vereyim. üüü seni şanslı seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 fov kaç oynuosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 80 deniyordum, rahattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hummmmmmmm deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gleoddyn said: Xeno sana dedim o monitor sana büyük diye:) gel sen ver onu bana, benim daş gibi 19 inch wide monitoru vereyim. üüü seni şanslı seni:) hadi len sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 fov nası ayarlanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 settings.ini olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 deli oldum ya belli bir süre oynadıktan sonra kitliyor makineyi ıghıghıghıgh diye kalıyor. overclock'tandır dedim düşürdüm düşürdüm düzelmedi, başka oyunlarda sorun olmuyor. bir de driver update deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ahaha oyun çıktığından beri var o sorun, senle ilgili değil oyunun sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evet biliyorum da benimkinin benden kaynaklandığını düşünüyorum hafiften. son driveri yükledikten sonra kitlenmeden çıktım oyundan ama bakalım ileride neler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Millet bu oyun için MW2 without suck diyorlar doğru mudur ? Alayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Multi'yi squad'sız oynayınca bayıyor. Eğer arkadaşların fln yoksa alma bence, ben sıkıldım gayet ... Pati'den de bi sürü insan var kimse girmiyor artık sanırım bi rastlaşamadık oyunda. Eskiden ne zaman girsem olurdu bi tanıdık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi az önce bc2'nin pc'yi kitlediği gibi aynı şekilde mirrors edge de menüde kilitlendi. bu nvidianın son sürücüsü akıllara zarar bişey olmuş GRATZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abovv. abi benim bunun için yeni başlık açmam gerekecek. her oyun çöküyor. oyun haricinde hiçbir problem yokta oyun açınca bi süre sonra çöküyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 driver ı geri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Harcadı oyunu EA ve DICE. Çok basit şeyleri bile fixleyemediler. Hayatımda gördüğüm en kötü proje yönetimi sanırım. Ben hala vakit buldukça giriyorum ama büyük oranda oyuncu kaybettiler. Her şeyin düzelmesini bekleyip öyle alın bence oyunu. Zaten haberiniz olur eğer adam gibi patchler çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 son 2-3 sayfayi okuduktan sonra benim oyun konsolda oynanir gorusume katiliyorsunuzdur umarim. xbox ve tv yi acmak 5 er sn. oyun load vs 30 sn online arkadaslarla squad kurmak, kulaklik zart zurt 1 dakka bc2 keyfi = timeless olmadi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konsolda nasil nisan alip vurabiliyorsunuz ? Auto-aim'le mi ? Diger turlu cok mumkun degil cunku. Ya da konsol sunuculari ayri da, hepiniz ayni iskenceyi mi cekiyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 evet, zaten herkes ayni seyle oynuyor ilk olarak o var. bazi oyunlarda cok hafif aim var (herkesin aklina ilk konsol fps leri geliyor boyle bildigin targeti kendi secen, cok cok az bir aim oluyor bazi oyunlarda hissetmiyorsun bile yani), battlefield'de aim 0, o yuzden ben alismakta zorlanmistim ilk bikac gun, mw2 den sonra bisey eksik hissi geliyordu direk bu yuzden. ama yeni controllerlar baya iyi, o kadar alisiyorsun ki mousela oynarmis gibi oynayabiliyorsun belli bir zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Valla basima bunun gelecegini bilseydim ps3 icin olanini alip oynardim hani. evet xbox'tan sonra, kuzenimin ps3'unu de arakladim. ikisi de hala bende. 1 sene oldu ayip =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konsol ve FPS hala bana ters geliyo, önyargı biraz gerçi, bi süre denemeden pek de bi şey dememek lazım. Ama şu var gördüğüm, Youtube'da BFBC2 videosu arattığımda çıkan sonuçların %80'i Xbox veya PS3 videosu ve PC'deki kadar karambol değil oyun. Şöyle, PC'de binanın köşesinden kolun bacağın gözüksün ölüyosun anında. Çatışma olan kısımdan değil de kenardan köşeden gideyim diyosun, çatışmaya yakın bi bölgedeki sniper vuruyo seni. Her şey çok karambol. Ama konsolda öyle değil gibi. Millet aim almakta zorlandığı için o kadar psikopatlaşamamış. Ya da en azından benim gördüğüm videolardaki oyuncuların çoğunluğunda bu durum vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 simdi soyleki ozellikle modern warfare serilerinde call of dutylerde INANILMAZ bir auto aim var o yuzden konsolda fps ye baslanacagi zamanki en iyi secim odur. tabi bunu o zamanlar farketmiyosunuz pek ona alistiktan sonra diger fpslere gectiginizde hafif bi bocalama oluyor malum cunku artik makina sizin yerinize degil siz kendiniz aim almaya basliyorsunuz :D burasi saka tabi alet sizin yerinize aim almiyor ama inanilmaz bi aim assist var. diger oyunlarda bu nisbeten daha az. ben 1.5 yildir fps oynuyorum ps3de aletide modern warfare oynamak icin aldim resmen artik bi yerden sonra oyle bi noktaya geliyosunuz ki auto aim kapama ozelligi olan oyunlarda bunu kapatir hale geliyorsunuz cunku o aim assist sizin aiminizi bozmaya sizi rahatsiz etmeye basliyor :) en azindan benim icin oyle oldu bc2 de kapali oynuyorum ben. ha konsol serverlari ayri zaten lag mag hicbisey yok tertemiz oyun. zaten bad company konsol oyunu serisi yani adamlar biraz surdan para kazanalim diye pc ye de cikardi diye dusunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar