DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 indirdim betasını bakın oyunu satın alıcam biriniz özelden beta accsini versin 2 dk bakıp çıkıcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 açılan sniper tüfekleri ne kadar kötü ya. ilk 4 tüfekten en iyisi default olanı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 öyle. ama barrett var sonda. 50. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben aldım oyunun kendisini betada oynuyorum varsa birisi birlikte atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TC_SPIDER Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bizim ts 3 ben aldim diyorsun ?????? bu server =TC= CLANIN dir forumuda budur http://bfturkiye.com/index.php?action=forum saygilar =TC= clan: YÖNETIM edit: hafif editledim. agresifliğe lüzup yok, adam gibi de yazabilirsin bu forumlarda. /silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 AAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 HAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TC_SPIDER Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sizden özür dilerim kullandigim yanlis laflardan dolayi, ama sinir edici bir olay. arkadas bizim olan bir sey burda, kendi maliyimis gibi yayinliyor. yaziyi soyle yazabilirdin =TC= clan la anlastik ve kulanmamiza izin verdiler diye. ses cikarmazdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bence de büyük ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 aldım ben oyunu bu arada betası da var oynuyorum da çok lag oluyo ya mulgear ı ekleyin arkadas olarak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ee şimdi hangi team speaki kullanıyoruz? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 teamspeak için izin falan almadım ben. türkiye lokasyonlu public sunucu aradım sizinki çıktı. kullanmamızı istemiyosanız kullanmayız. yukarıda aldık bizim gibi ibare yada ima da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 buyurun yine public bu sefer hollanda lokasyonlu team speak 3 sunucusu. ip: 78.96.138.238 port: 9987 kanal: Pati Bad Company 2 şifre: beygirgucu bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 TC_SPIDER said: bizim ts 3 ben aldim diyorsun ?????? bu server =TC= CLANIN dir forumuda budur http://bfturkiye.com/index.php?action=forum saygilar =TC= clan: YÖNETIM edit: hafif editledim. agresifliğe lüzup yok, adam gibi de yazabilirsin bu forumlarda. /silphatos abi hahaha yeni gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 giriyorum simdi var mı gelicek? HİYLIRIM DELİLER GIBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 geliyorum kankubatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 OLM BUNUN PC Sİ ÇIKTI MI, ÇIKTIYSA TORRENTTE VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sen ne diyosun, 3. oyun alpha betaya bile girdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok "kötü şirket" kurduk kafalarına verdik abi bize malzemeci lazım 1 tane de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 evet enginar hiylır(daha çok resçi ! ) ve sniper var +1 esalt gerenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 TS3 kurup gelebilirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi tek harita da sıkılmıomusunuz bide progress silinicek vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 takılıyoruz işte. niye sıkılalım. bu arada sene 2010 mikrofonu olmayanlar var (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ssfds http://img4.imageshack.us/img4/5523/mediaimageselectronics9.jpg http://www.hizlial.com/bilgisayar/aksesuarlar/logitech-clearchat-pro-usb-kulaklik_30.040.1453.0003.htm şunu alıp herkesi yencem. adamın biri 60 liraya satıyor 0'larını du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bc2 icin guild tipi 10-15 kisi toplanip, ayni haritada takim vari oynayabiliriz di mi ? oyleyse bir orgutlenme yapalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar