Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 silinmiosa yarından itibaren tüm boş vaktim = bf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 key verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 peynir ekmek gibi dağıttılar geçen sayfalarda bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 said: Good news PS3 gamers: the #BFBC2 multiplayer demo will now be available starting tomorrow worldwide. I'm excited, are you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 beta key bulamayanlar ve oynamayı çok isteyen arkadaşlar size hemen adım adım anlatayım 1-) http://www.proxymix.com girin 2-) bu proxy'i kullanarak http://www.fileplanet.com/promotion/battlefield-bad-company-2/pc-beta/signup.aspx adresine girin 3-) üyelik isterse de bu proxy ile büyük ihtimal üyelik hata verir, farklı bi tabda hemen üyelik yaratıp proxy üzerinden get key yapın zaten download linki bile veriyo, yine de download için Piratebay tavsiye edilmektedir IYI OYUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 steam den pre-order alıp girsenize beta ya. 1 ay kaldı zaten. limited edition 49.99$ zaten normal edition da limited ile aynı para olacak diye açıklama yapmıştı EA. retail fiyatı daha pahalı olabilir şimdikinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya bu arkadaş ekleyemiorum yada eklediklerim beni sevmio kabul etmio :) Sevenler eklesin Braveheart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bende denedim kedi oyuncu ilen ama beceremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yeni soldier açtım Seino. ekleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: More Battlefield:Bad Company 2 keys in 10 minutes - http://www.fileplay.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Key aldım ama açık server yok sanki. Yada bende mi bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 refresh çok uzun sürüyor belki ondandır bi de yönetici izni ile çalıştırmayı dene arasıra sıkıntı çıkıo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 uzun zamandir bu oyunu bekliyorum, cod un tersine battlefield in diger oyunlari gibi buyuk haritalarin, araclarin kullanildigi oyun severim. Beta oynayanlar begendi mi , yorum alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 beyenmedik ama begendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Beta olduğundan dolayı oyunun bütününü göremiyoruz zaten... Fazla inceleyemedim ama bildiğimiz klasik bf gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Oyundayken Steam'i açma şansımız var mı? Non-Steam Game olarak ekledim ama shift tab yapınca gelmio Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 klasik bf derken ben alıcam şahsen bfc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oyun mis gibi ama bazı aksaklıkları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 takımında 9 kişi o tepeye snip dizilince küfrediyorum dümdüz hepsine, gidip önlerine smoke atıyorum suratlarına tracer dart atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yalnız çok oynadım map beni baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 2 gündür betadayım gerçekten hoş o savaş havası ve karmaşası hissini iyi veriyor fakat sniper olayına bi çözüm bulunması lazım çok kolay adam vurmak.dürbünü açtığım zaman adamı mutlaka indiriyorum. Artık herkez çözdü olayı takım komple sniper oluyor o zaman tadı kaçıyor gerçekten nebiliyim dürbün biraz daha sallanabilir mesala yada koştuktan sonra hedefi tutturmak zorlaşabilir falan bişeyler yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 developerlerdne birine havalı tüfeğimi vericem, al dicem nişan al dicem 10 metre uzaktaki tenekeye, 5 dakika dürbünün odak noktasına gözünü denk getirmesi sürecek 1.5 dakika bulacak gözüyle gördüğünü dürbünden bulması, sonra düzelicek herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tepeye toplanirlarsa kosun oraya light specle, 10 sn de kesebildiginizi kesin iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi sniper bildiğin diğer battlefield lardan zor. 1942'de sadece biraz daha zordu sanki. yani daha zor dememin sebebi aslında bi bf2 ile aynı ama ekstradan dürbününde blur efekti var görüşü zorlaştırıyor. hatta bf 2 'de zoom yaptığında dürbün sallanmıyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya birlikte oynadığınız bi server yok mu? Bi duzgun squad keyfine varamadım o deil bende noob um squad da kendi kendime takılıom tüm oyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar