Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hardcore serverlarında oynarken, croshairim olsun istiyorum. Yapabileceğim birşey var mı? Ekrana kağıt yapmıştırmak istemiyorum :P.
Bazukada ve medicin bir silahını kullanırken sorun yaşıyorum. Buna nasıl bir yol önerirsiniz?

Hatta alternatif bir soru daha sorayım. Beyaz tahtalar için olan gazlı kalemler, lcd lere zarar verir mi? Alkol bunların düşmanı diye aklımda kalmış ama.
Mesaj tarihi:
yok yok oyun laglı artık kesin karar verdim.hani işlemci yetmiyor dicektim ama çözünürlük kısında bomba gibi oynuyorum

fakat adamlar bildiğin ışınlanıyor.istediğin kadar mermi sık yok yani havaya gidiyor hepsi

yani ping 140 iken sıkıntı yok ama 160 falan oldumu oynnamıyor

milletin pingi genelde 110 120 falan
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunda napsam hep bi takılma oluyordu

meğer vsync kapalı oldugu içinmiş ya

açınca mis gibi oldu oyun sdfds

bf3 kadar götürür
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=jEakDor9L8c
Şu arkada çalan parçan bir gruba mı ait yoksa oyun için yapılan bir parçamı her türlü adı ne tam olarak bilen var mı ?
Mesaj tarihi:
abi BF3 gelene kadar bunu oynayayım dedim,

daha önce oynamamıştım... ulan neler kaçırmışım? heavy metalde conquest oynadım acayip eğlendim lan.

uzun süredir bi oyunda bu kadar eğlenmemiştim.

gelin BF3 betası başlayana kadar kökleyelim=))
şahsen öyle yapçam ahah
Mesaj tarihi:
bc2 oynamamış adam büyük kayıp hakkaten

ben ps3 te heyvan gibi oynadım yetmedi bide pcde oynuyorum hala sdfs

her oynayışımda hala keyif alıyorum.fakat pcde çok bebe adminler var.saçma kurallar koyuyorlar serverlara
Mesaj tarihi:
ID: LathspeLL
ekleyin oynayalım. Yalnız BF3 alpha'dan sonra oynayasım gelmiyor, çok yavan geliyor kontroller, öyle böyle değil.

Bakın iddia ediyorum, BF3 beta'ya eliniz değdikten 5 dakka sonra bilgisayarınızda ki diğer FPS'ler anlamsız kalacak, sileceksiniz falan.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

abi BF3 gelene kadar bunu oynayayım dedim...

:(
Dün gece saat 1'den 6'ya kadar falan oynadım. Tam yazıcaktım gelin diye, oynamaz şimdi kimse, başlığı hortlatmayım dedim.

ID: i3attery

Edit: Zaten benim bilgisayar bf3'e yetemeyeceği için bc2'e devam edicem.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

MrLevie said:

abi BF3 gelene kadar bunu oynayayım dedim...

:(
Dün gece saat 1'den 6'ya kadar falan oynadım. Tam yazıcaktım gelin diye, oynamaz şimdi kimse, başlığı hortlatmayım dedim.

ID: i3attery

Edit: Zaten benim bilgisayar bf3'e yetemeyeceği için bc2'e devam edicem.

bc2 ye yetiyorsa bf3 de oynarsın rahat ben oynuyorum bf3 betayı şu anda işlemci e6850 3.0 8gb ram gtx295 ekran kartım var ve gayet akıcı oynanıyor bf3
  • Yeni Oluştur...