Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hardcore serverlarında oynarken, croshairim olsun istiyorum. Yapabileceğim birşey var mı? Ekrana kağıt yapmıştırmak istemiyorum :P. Bazukada ve medicin bir silahını kullanırken sorun yaşıyorum. Buna nasıl bir yol önerirsiniz? Hatta alternatif bir soru daha sorayım. Beyaz tahtalar için olan gazlı kalemler, lcd lere zarar verir mi? Alkol bunların düşmanı diye aklımda kalmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yok yok oyun laglı artık kesin karar verdim.hani işlemci yetmiyor dicektim ama çözünürlük kısında bomba gibi oynuyorum fakat adamlar bildiğin ışınlanıyor.istediğin kadar mermi sık yok yani havaya gidiyor hepsi yani ping 140 iken sıkıntı yok ama 160 falan oldumu oynnamıyor milletin pingi genelde 110 120 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Oyuna laglı diyenleri, istanbula gelince evimde öğlen çayına bekliyorum. ( Ama lipton sallama kullanıyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 e adamlar ışınlanıyor.başka oyunda olmuyor ping bi stabil değil.bi 140-180 arası gidip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 single campaign'i zevkli mi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 origin de 40 euro steamde 30 dolar ama değer mi ki ya bu saaatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 5 dolar olur yakında yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Değmez bu saatten sonra BF3 geliyor, yüzüne bakmazsın bc2'nin bf3'ten sonra. Eylülde open beta var, orda dene BF3'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oyunda napsam hep bi takılma oluyordu meğer vsync kapalı oldugu içinmiş ya açınca mis gibi oldu oyun sdfds bf3 kadar götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 genelde vsync açık olunca stutter olur oyunlar amme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jEakDor9L8c Şu arkada çalan parçan bir gruba mı ait yoksa oyun için yapılan bir parçamı her türlü adı ne tam olarak bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_cr2mixF3MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Çok teşekkür ederim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yeni gelen patch epey adama döndürmüş oyunu. Neredeyse bütün ayarları köklememe rağmen eskisi gibi takılıp teklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi BF3 gelene kadar bunu oynayayım dedim, daha önce oynamamıştım... ulan neler kaçırmışım? heavy metalde conquest oynadım acayip eğlendim lan. uzun süredir bi oyunda bu kadar eğlenmemiştim. gelin BF3 betası başlayana kadar kökleyelim=)) şahsen öyle yapçam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bc2 oynamamış adam büyük kayıp hakkaten ben ps3 te heyvan gibi oynadım yetmedi bide pcde oynuyorum hala sdfs her oynayışımda hala keyif alıyorum.fakat pcde çok bebe adminler var.saçma kurallar koyuyorlar serverlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi ilk oynayışımda bi helikopter pilotunu aldım aşağı sniperla... o bana yeter sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ID: LathspeLL ekleyin oynayalım. Yalnız BF3 alpha'dan sonra oynayasım gelmiyor, çok yavan geliyor kontroller, öyle böyle değil. Bakın iddia ediyorum, BF3 beta'ya eliniz değdikten 5 dakka sonra bilgisayarınızda ki diğer FPS'ler anlamsız kalacak, sileceksiniz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 silmeyen de tatava mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 MrLevie said: abi BF3 gelene kadar bunu oynayayım dedim... :( Dün gece saat 1'den 6'ya kadar falan oynadım. Tam yazıcaktım gelin diye, oynamaz şimdi kimse, başlığı hortlatmayım dedim. ID: i3attery Edit: Zaten benim bilgisayar bf3'e yetemeyeceği için bc2'e devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bc2 ye yeten bf3 e de yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 eh ben de ekleyeyim bari ID: MrLevie aynen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kankalettolar var mı önerdiğiniz server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Deathblade said: MrLevie said: abi BF3 gelene kadar bunu oynayayım dedim... :( Dün gece saat 1'den 6'ya kadar falan oynadım. Tam yazıcaktım gelin diye, oynamaz şimdi kimse, başlığı hortlatmayım dedim. ID: i3attery Edit: Zaten benim bilgisayar bf3'e yetemeyeceği için bc2'e devam edicem. bc2 ye yetiyorsa bf3 de oynarsın rahat ben oynuyorum bf3 betayı şu anda işlemci e6850 3.0 8gb ram gtx295 ekran kartım var ve gayet akıcı oynanıyor bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar