DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Sabah direk login olabiliyordum simdi surekli fail cakiyor ne is anlamadim port ayari flnmi istiyoor diyorum ama uydunette port olayina gerek yok ztn. Baska neden olurki aceb yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Innuendo said: lan delirtecek su oyun. 50 kere login deniyoruz olmuyor. hadi sansa login olduk diyelim oyuna giriyoruz 2-3 dakka gecmeden ea login server baglantisi koptu diyor. bende de 10 dakika içinde falan gidiyor login-update stats-server browser süreçleri çok yavaş ea'nin; işkenceye dönüyor multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 iste beta'dan beri var olan seyler. gerizekalilarin yaptigi is sonucu. bu kodumun dangalaklari 10 dolara fiyat cekerken cod niye bu kadar satiyor diye dusunuyordur. hani single play oyun olsa tamam sorunlu deriz de ulan battlefield zaten multiplay direk. nerde connection lost sorunu icin arama yapsam yuzlerce sayfalik topic'ler dolu cogu forum. bir tane official cevap yok ortada. umarim nuke felan isabet eder ea hq'ya. bf3 ellerinde patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 170 saat gameplayim var çat basıyorum giriyorum oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 psn var mı da çat giriosun oynuosun zaa ühühü psn gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 zAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 mokoko öldürmüş redi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yok ztn killzone cıktıgından beri fazla oynamamıstım sdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 229 hours played diyor lan bana. oha ne ara oynamışım o kadar. oyun açık bırakınca menüde falan onu da sayıyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 sayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ya sabahtan beri oynuyorum 2-3k exp aliyorum ama exit yapinca 0'a dusuyor neden olurki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 surekli baglanti problemi, her 10 dakikada bir EA ile baglantim kesiliyor(mus), rank da update olmuyor sanirim bu yuzden. bir de packet loss var sanki su aralar oyunda. Diger forumlarda da insanlar benzer sorundan sikayetci. Ama EA sallar mi bu durumu ? Muhtemelen hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 iste oyunun yapisindan. boyle multiplay bi oyunun bu kadar abuk net code'a sahip olmasi inanilmaz. acayip ince ayarlari seciyor oyun, ustune ea master server boyle rezil olunca milyon tane problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya server göremiyorum, aynı problemi yaşayan başka biri var mı şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 olabiliyor öyle bazı bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o dc problemi az küfrettirmedi bana.. bi de oyun kaynaklı dc probleminin üstüne ttnet kaynaklı net kopmalarını ekleyin.. güzel saatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bu scorelistte bazi elemanlarin yaninda rank disinda 1-2-7 fln gibi sanki takimmiscasina rakamlar yaziyor nedir o sayilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Kaç tane BF serisi oyuna sahipse o kadar rakam yazıyor isminin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bu pingler nedir böyle. oyunu konsolda o kadar oynadım hiç lag sorunum olmuyordu pcde hayvan gibi lag var.150 den aşagı inmedi hiç ilk oyuna girdiğimde de 300 falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 türkiyeden 120-180 arası falan alınıyor zaten en iyi. server browsedaki 60-80 ler kandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 e çok kötüymüş bilseydim konsolda oynamaya devam ederim mis gibi lagsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Hevesim kursağımda mı kalıcak yoksa :( Yüklüyorum ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yanlız pingler yüksek evet ama dikkat ederseniz herkezin pingleri yüksek. yani sende 120 ping varken karşındakindede 120 ping oluyo ondan sıkıntı olmuyor oynarken karşıdaki adamda 20 ping olsa seks tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gene de 150 ping falan rahatsız edici. kapılardan merdivenlerden falan geçerken takılıp kalıyosun, sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 evet haklısın bf3 de öyle olmaz umarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar