Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dust 514

Sylian

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bugün oynadım closed beta, yasak aslındada ispiklemezseniz sorun çıkmas sdsfs

oyunun menüleri vs güzel, bizim incarna benzeri bir yerde başlıyoruz.
gene cpu,pg gibi şeyler var, skiller ve bi miktar paramız var.

ırk mırk seçiyoruzda bişiye yaramıo şimdilik
heavy
front
scout
bide medic tarzı bişi var işte bilionuz bunları, heavy baya agır.

zor oynadım bıraz ps3 te hıc fps oynamamaıstım
tanklar falan filan onları sora konusurzda,
oyun yavaş. Bide sprint yok ki bu çok can sıkıcı. Eklerler muhtemelen.

silah efektleri vs grafikler çok güzel beğendim ben.
yani o vidyodaki baya leş, bu sabah oynadım daha baya güzel grafikler.

öle yani, eve le bağlı olması dışında oynamak için pek bi sebep yok şu raddede.
da tabi dahha closed beta, oyuna biraz daha özellik vs konursa olabilir, şu an ki haliyle just another fps.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
hakkında konuştuğun şirket CCP , betada ne varsa gram değişmeden öyle gidecek satışa diye kabul edeceksin.Zaten eve oynuyanlar biliyordur bilmeyenler için ekleyeyim dedim ,kısaca hiç bir değişiklik vb beklemeyin oyun bu şekilde satışa çıkar ufak bir iki bug fix harici.

Suark said:

öle yani, eve le bağlı olması dışında oynamak için pek bi sebep yok şu raddede.
da tabi dahha closed beta, oyuna biraz daha özellik vs konursa olabilir, şu an ki haliyle just another fps.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski CCp'den kastını anladığımı söyleyemem ,sanırım şuan derli toplu daha bir özen gösteriyorlar gibi demek istedin ama kazın ayağı öyle değil .Bildiğin her zamanki kütük CCP .

Mayısta yaptıkları User interface değişikliği için test serverdayken ne kadar ikaz ettiksede getirdi (hatta youtube clip yapıp koydulardı sorunlarla ilgili ), Bu birde kaç yıllık oyunda oldu .Bundan sonra bir şey eklenip çıkarılması zor bu yüzden, kütük gibi inat eden vatandaşların yönettiği bir şirket bir şey değişmiş değil yani ( sürekli oynamadığını hatırlıyorum sanki o yüzden yazdım bunları ) .

Şimdi konu dışı kısım ;
CCP efsanesine gelince ,ortada doğru dürüst bir space mmo olmadığı için koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebi ccp .Eve dışında her hangi bir başarılı oyun yapabileceklerine ihtimal vermiyorum taşıdıkları kafayla.
Hem dust hem WoD çıkınca göreceğiz CCP gerçekten iyi bir oyun yapımcısımı yoksa tek şarkılık şarkıcılar gibi düşeş atıp bir hit yakalamış (=eve ) ömür boyu aynı şarkıyı söyleyen şarkıcılardan birimi?

Bu oyun piyasasında bir blizzard iki ccp ;bunların yaptıklarını başka firmalar yapsa denmedik laf kalmazdı halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide, adamlar inovatif bişi yaptılar diğerinden farklı
yıllarca dokunmadılar ona tmm, yıllarca kafalarına estikleri gibi takıldılar

ama sonra jita riottan sonra toparlandılar. Ben 3-4 aydır oynamıorm ama dinlemeye başladı adamlar. UI değişikliğine gelince, ben memnunum ondan mesela. Ama zaten adamların yaptıkları bişeyi değiştirmeleri min 6 ay alıyor, eskiden olsa 5 sene alıo olurdu.

dust 514 çıkar, üzerine gelişir ve güzel bi mmo olur. Şu anki haliyle zayıf, ama "para para para" demek yerine farklı şeyler diyen adamlardan oluşuyor ccp.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard bir ccp iki derken tamda bunu kasdediyordum :P , greed is good diyen adamlar http://www.eurogamer.net/articles/2011-06-23-ccp-greed-is-good paradan başka şeylere önem veren insanlar oldu .Şirket uçmaz fanlar uçurur hesabı .

Suark said:

dust 514 çıkar, üzerine gelişir ve güzel bi mmo olur. Şu anki haliyle zayıf, ama "para para para" demek yerine farklı şeyler diyen adamlardan oluşuyor ccp.
Sosyal ağlarda paylaş

CCPye bok atilmis. Blizzardla ayni kefeye konmaya calisilmis adamlarin para kazanmak istemeleri hor gorulmus yaptiklari masterpiece eve onlinea bok atilmis. 300-500k subsla 8.yilini deviren halen oyunu gelistiren bir firma, CCP ne kadar buyuduyse EVE o kadar gelisti iste 8 sene once boyle bir market yoktu adamlarin para kazanamk istemesi gayet dogal.

Uzay mmosu yokken eve cikti denmis ccp eveden baska oyun yapamaz denmis, bence kimse artik cikip eveden daha iyi bir sandboxa en yakin mmo yapamaz. Malesef suanda tuketici toplumun bir an evel tuketip yenisini almasini saglanan bir piyasa var.

Jita riota gelince, sirketi icinden bir mail sizdi forumlara micro transactionlarin ilerde oyuna nasil eklenebilicegini planlayan bir maildi, oyuncularda forumlardan protestolar ve 12bine varan account odemesi iptali ile daha sadece sozde olan bir proje icin CEO cikip ozur diledi geri adim atti, fakat bunun etkisi isten cikarilan bir cok WOD calisani ve projenin yavaslamasi oldu.

DUSTa gelince valla suanda 5-10 saat icerigi olan PS3 oyunlarina ne kadar para veriosunuz bilmiorum ama dust tamamen free 2 play kozmetik ve biraz dengeye yarim edicek micro transactionlarla toparlicaklar evet bedava konsol fps hemde karakter gelisimi itemlari vs olan bir mmofps.

Kaynak:http://www.ccpgames.com/en/public-relations/press-releases/

eve baska turlu bir oyun meraklisina demek daha dogru olur.

CCP ftw.

Sosyal ağlarda paylaş

EVE'nin en büyük avantajı CCP'nin tek oyunu olması gibi sanki. 2003-2004'te SOE oyunlarında 200-300k yı beğenmezken CCP kendi rakamlarından çok çok memnundu.

SOE tekelken, sandboxı firmalar terketmişken inat eder gibi durdu üzerinde CCP. Hele WoW çıkıp milyonu görünce diğer tüm firmalar değiştirdi planlarını, CCP'de tık olmadı.

Ama Dust 514 sanki daha detaylı gibi tanıtılmıştı ilk duyurulduğunda (firma tarafından ya da oyun siteleri tarafından tam hatırlamıyorum). Hani böyle tam anlamıyla EVE'nin ground hali falan gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

6.5 yıldır oynadığım oyunu ve onun arkasındaki ciğerini bildiğim şirketi banamı anlatıyorsun ?
CCP nin kütüklüklerini savunuyor olmanız garip ,bilmeyen biri olsam neyse CCP amma iyi firma diyecektim :) .

reampage said:

CCPye bok atilmis. Blizzardla ayni kefeye konmaya calisilmis adamlarin para kazanmak istemeleri hor gorulmus yaptiklari masterpiece eve onlinea bok atilmis. masini saglanan bir piyasa var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...