moriQ Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hahaha ezicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gerçi onlarda keyboard mouse desteği kullanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tt0_dWSyVKI turnuva finali beta tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bu arada beta kayıtları açıldı yanlış bilmiyor isem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Elimde bir adet kod var ama playstationum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ben PS3'de hiç sevmedim, anca otistik eve online tayfasıyla ayakta duracak gibi geliyor. Grafikler ve gameplay leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 zıplamadan animasyonların leş olduguna varabiliriz. Fallen earth terk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bugün oynadım closed beta, yasak aslındada ispiklemezseniz sorun çıkmas sdsfs oyunun menüleri vs güzel, bizim incarna benzeri bir yerde başlıyoruz. gene cpu,pg gibi şeyler var, skiller ve bi miktar paramız var. ırk mırk seçiyoruzda bişiye yaramıo şimdilik heavy front scout bide medic tarzı bişi var işte bilionuz bunları, heavy baya agır. zor oynadım bıraz ps3 te hıc fps oynamamaıstım tanklar falan filan onları sora konusurzda, oyun yavaş. Bide sprint yok ki bu çok can sıkıcı. Eklerler muhtemelen. silah efektleri vs grafikler çok güzel beğendim ben. yani o vidyodaki baya leş, bu sabah oynadım daha baya güzel grafikler. öle yani, eve le bağlı olması dışında oynamak için pek bi sebep yok şu raddede. da tabi dahha closed beta, oyuna biraz daha özellik vs konursa olabilir, şu an ki haliyle just another fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Çekse idin bir video ve şuraya çaktırmadan eklese idin seyretse idik keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 arkadasın ps3 udu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Dust 514 Beta (PS3) Code: 67AE-QFN6-4L6T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bqiu3AVomWs Dunku Beta, fena değil gibi atlama zıplama animasyon filan haritalar kaç kişilik olacak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hakkında konuştuğun şirket CCP , betada ne varsa gram değişmeden öyle gidecek satışa diye kabul edeceksin.Zaten eve oynuyanlar biliyordur bilmeyenler için ekleyeyim dedim ,kısaca hiç bir değişiklik vb beklemeyin oyun bu şekilde satışa çıkar ufak bir iki bug fix harici. Suark said: öle yani, eve le bağlı olması dışında oynamak için pek bi sebep yok şu raddede. da tabi dahha closed beta, oyuna biraz daha özellik vs konursa olabilir, şu an ki haliyle just another fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 eski ccp le yenisi arasında fark var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Eski CCp'den kastını anladığımı söyleyemem ,sanırım şuan derli toplu daha bir özen gösteriyorlar gibi demek istedin ama kazın ayağı öyle değil .Bildiğin her zamanki kütük CCP . Mayısta yaptıkları User interface değişikliği için test serverdayken ne kadar ikaz ettiksede getirdi (hatta youtube clip yapıp koydulardı sorunlarla ilgili ), Bu birde kaç yıllık oyunda oldu .Bundan sonra bir şey eklenip çıkarılması zor bu yüzden, kütük gibi inat eden vatandaşların yönettiği bir şirket bir şey değişmiş değil yani ( sürekli oynamadığını hatırlıyorum sanki o yüzden yazdım bunları ) . Şimdi konu dışı kısım ; CCP efsanesine gelince ,ortada doğru dürüst bir space mmo olmadığı için koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebi ccp .Eve dışında her hangi bir başarılı oyun yapabileceklerine ihtimal vermiyorum taşıdıkları kafayla. Hem dust hem WoD çıkınca göreceğiz CCP gerçekten iyi bir oyun yapımcısımı yoksa tek şarkılık şarkıcılar gibi düşeş atıp bir hit yakalamış (=eve ) ömür boyu aynı şarkıyı söyleyen şarkıcılardan birimi? Bu oyun piyasasında bir blizzard iki ccp ;bunların yaptıklarını başka firmalar yapsa denmedik laf kalmazdı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 iyide, adamlar inovatif bişi yaptılar diğerinden farklı yıllarca dokunmadılar ona tmm, yıllarca kafalarına estikleri gibi takıldılar ama sonra jita riottan sonra toparlandılar. Ben 3-4 aydır oynamıorm ama dinlemeye başladı adamlar. UI değişikliğine gelince, ben memnunum ondan mesela. Ama zaten adamların yaptıkları bişeyi değiştirmeleri min 6 ay alıyor, eskiden olsa 5 sene alıo olurdu. dust 514 çıkar, üzerine gelişir ve güzel bi mmo olur. Şu anki haliyle zayıf, ama "para para para" demek yerine farklı şeyler diyen adamlardan oluşuyor ccp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Blizzard bir ccp iki derken tamda bunu kasdediyordum :P , greed is good diyen adamlar http://www.eurogamer.net/articles/2011-06-23-ccp-greed-is-good paradan başka şeylere önem veren insanlar oldu .Şirket uçmaz fanlar uçurur hesabı . Suark said: dust 514 çıkar, üzerine gelişir ve güzel bi mmo olur. Şu anki haliyle zayıf, ama "para para para" demek yerine farklı şeyler diyen adamlardan oluşuyor ccp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 de özür diledi onlar soradan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 CCPye bok atilmis. Blizzardla ayni kefeye konmaya calisilmis adamlarin para kazanmak istemeleri hor gorulmus yaptiklari masterpiece eve onlinea bok atilmis. 300-500k subsla 8.yilini deviren halen oyunu gelistiren bir firma, CCP ne kadar buyuduyse EVE o kadar gelisti iste 8 sene once boyle bir market yoktu adamlarin para kazanamk istemesi gayet dogal. Uzay mmosu yokken eve cikti denmis ccp eveden baska oyun yapamaz denmis, bence kimse artik cikip eveden daha iyi bir sandboxa en yakin mmo yapamaz. Malesef suanda tuketici toplumun bir an evel tuketip yenisini almasini saglanan bir piyasa var. Jita riota gelince, sirketi icinden bir mail sizdi forumlara micro transactionlarin ilerde oyuna nasil eklenebilicegini planlayan bir maildi, oyuncularda forumlardan protestolar ve 12bine varan account odemesi iptali ile daha sadece sozde olan bir proje icin CEO cikip ozur diledi geri adim atti, fakat bunun etkisi isten cikarilan bir cok WOD calisani ve projenin yavaslamasi oldu. DUSTa gelince valla suanda 5-10 saat icerigi olan PS3 oyunlarina ne kadar para veriosunuz bilmiorum ama dust tamamen free 2 play kozmetik ve biraz dengeye yarim edicek micro transactionlarla toparlicaklar evet bedava konsol fps hemde karakter gelisimi itemlari vs olan bir mmofps. Kaynak:http://www.ccpgames.com/en/public-relations/press-releases/ eve baska turlu bir oyun meraklisina demek daha dogru olur. CCP ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 EVE'nin en büyük avantajı CCP'nin tek oyunu olması gibi sanki. 2003-2004'te SOE oyunlarında 200-300k yı beğenmezken CCP kendi rakamlarından çok çok memnundu. SOE tekelken, sandboxı firmalar terketmişken inat eder gibi durdu üzerinde CCP. Hele WoW çıkıp milyonu görünce diğer tüm firmalar değiştirdi planlarını, CCP'de tık olmadı. Ama Dust 514 sanki daha detaylı gibi tanıtılmıştı ilk duyurulduğunda (firma tarafından ya da oyun siteleri tarafından tam hatırlamıyorum). Hani böyle tam anlamıyla EVE'nin ground hali falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 öle bekliodukta işte geleceği nokta o dustın. şu anda multiplayer fps tarzında hala işte eve evreniyle sync. BF3 ten ıyı olamacagına gore sonuk kalıcak ama zamanla tam anlamıyla bi mmofps olmasını bekliorz, özellikle pc ye çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 6.5 yıldır oynadığım oyunu ve onun arkasındaki ciğerini bildiğim şirketi banamı anlatıyorsun ? CCP nin kütüklüklerini savunuyor olmanız garip ,bilmeyen biri olsam neyse CCP amma iyi firma diyecektim :) . reampage said: CCPye bok atilmis. Blizzardla ayni kefeye konmaya calisilmis adamlarin para kazanmak istemeleri hor gorulmus yaptiklari masterpiece eve onlinea bok atilmis. masini saglanan bir piyasa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 CCP cok boktan bi firma ama sen 6.5 yildir onlarin yaptigi oyunu oynuosun ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 jagd said: 6.5 yıldır oynadığım oyun... CCP nin kütüklükleri oh the sweet nectar of irony. yapımcılarından nefret ettiği, beğenmediği ürüne para verip, 6.5 yıl boyunca oynayan mazoşist şahıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 6,5yıldır kendini kandırmış demekki çok yazık konunun uzaması bile gereksiz. Kendi kendine fail olmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar