Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Neyse, zaten adamlar yaratıkları dünyayı istedikleri gibi biçip, düzüyorlar, sorun yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 misal şuan King wyrm in, Garrosh , Thrall ın iletişimi vs harika bunun yanında Aspectlerin hikayeside devam etti üstüne birde Ulduar ile Titanların hikayesi ni ilerlettiler , Trollerin tarihcesi hikayesi devam ediyor , aynı şekilde nesingway hikayeleride bir nevi titanlara bağlantısı güclendirildi vs Scourge hikayesi ztn dibine kadar devam ediyor lore lol daha ne yapmaları gerekiyor ki size? öneri verin bi uzun uzadıya detaylıca siz yazın hikayeyi , hadi detayını geçtim özetini çıkarsın bi kişi kendi kafasında aha olaylar böle olaydı vs diye takdir edicem , adam ciddi düsünmüş kasmış hikayeyi , hakkıdır belirtir fikrini dicem ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 en azından human nature e yakın bir karakterler mevcut simdi milelt röröröö diye köpürecek bana da , FOR EMPEROROOOORRRRORÖRRÖRÖRÖ şeklinde 1 tane tanrı insana fanatikce bağlı space monkey ve birtürlü soyunu kurutamadıkları akılsız goblin savaşlarından cok daha detaylı ve incelenesi hikayesi var wow daki karakterlerin ;p evet köpürebilirsiniz. sdfsd gerçi Starwars film serisinin hikayesi çok bombastiktir bence direk popcorn filmlik hikayeler ağırlığı yok ama starwars ın extended universe ve romanları ile o kadar detaylandırılmış bir evreni varki star warsa laf diyene bende oha cekerim SW candır derim Warhammer icin de aynı şey sölenir hep de bi ben araştıramadım denk gelemedi o detayı hep aynı hikaye geldi gözüme her taşın altından cıkan milyon çeşit space monkey efsanesi bayıyo bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bide şu var. Star Wars'ta Türkiye'den bağlanıp oyunda Hilmi Abi diye karakter açan adam Sith olmus.. Gitti lore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 onları görmezden geleceksin :D oraya bakarsan wow dada memati vardı bi ara ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 memati diye tauren druid hatırlıyorum ben de magtheridondaydı sanki adsfds, serdar diye tauren warrior vardı lan... -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 nadide vardı blood elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evet ya,ne mal bi adamdı o nadide ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sanırım en iyisi Harika Avcı, blood elf hunter. |Joker| said: Bide şu var. Star Wars'ta Türkiye'den bağlanıp oyunda Hilmi Abi diye karakter açan adam Sith olmus.. Gitti lore. Ya of yine mi şu argüman. Joker düşüncelerini de al git rp serverlarında oyna, ne biliyim larper ol. Hilmi abinin sith olması loreu nasıl etkiler, niye etkilesin, teknolojik sınırların bu kadar net olduğu oyunlarda bu saçma roleplay özentiliği nerden gelir? larper demişim ağır hakaret. Ama daha kötüsü gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 axedice said: Thrall niye guardian olmasın? Bence gayet delikanlı bi karakter, guardian olmak için nesi eksik? cairne varken thrall'a düşmezde ondan. yoksa olur tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Da delikanlılık guardian olmak için tek kıstas değil. Biraz girişken olmak lazım öyle cairne gibi pasifist adamla olmaz. Ha gider bi nargile bi barış çubuğu içer muhabbetimi yaparım, baba adamdır. Ama kalkıp da yok efendim burning legion geliyo kaçın işte kuş oldum saraya girdim milletin rüyasına girdim falan cairne bunları yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi adam balance'cı. Tam guardian işte. medhiv'in yaptıklarına bakarsan ohooo, yerınde otursa daha iyimiş. hatırlatırımki, grom'u adam etmeye calışırken cairne altını üstüne getirmişti, barrens'dan kabilesini gecirirken, elinintersiyle deprem yarattı vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 KURTLAR VADISI NAGRAND ZUAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cairne ölüyormuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Axedice ne dedigimi anlaman icin onceki mesajlarimi da okuman lazim. Ama olsun sende haklisin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cairne ölmez çıkar bi yerden. tam işler boka sardığında çot diye biner tepelerine, kurtarır horde u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 politik kavgaya kurban gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 reircarnation'ı var bşi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 wow tamamiyle oyuncuları elde tutma mantıgı üstüne kurulu oldugu icin lore falan tartısılmaz.Lore bitmistir wow un cıkması ile.Bundan sora yapılan her sey zaten mantıksızlık abidesi lore mu kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu arada lore bırtmıştire katılmıyorum. aksine wowla beraber tonla detay geldi wc dunyasına. titanlardan aq ta oldgodlara, ulduar'a heryer cıvıl cıvıl. tonla olay donuyo, takip etmek size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 helfire peninsulada hayvan pisliği topladığımız gün wow lore benim için bitmiştir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 işte, ya bunlara takılıabilirsiniz, yada gercekten hikayeyi takipedebilirsiniz, secim meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ilk hos umu hatırlıyorum cüce de vardı 10 dk kadar brannın titan/cüce konusmasını dinlemiştik dfgdfg DURUN ALMAYIN QUESTİ OKUYORUM !!1 demişti hatta dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bunca adam NE mage olayına tepki göstermiş ama shamanlığa geri dönüp temiz bi sayfa açan orcların warlock olmasını garipseyen olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tsden vıdı vıdı etmesenız okumam gerekmezdı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar