Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule daki mule kelimesi hangi hayvandır ?


arcane

Öne çıkan mesajlar

yavaş ya çok yavaş..
max 6kb/sn ile çeker...
sonra bi dosyanın ufak bi kısmı yok diye %99'da 10 gün takılı kalır..
o yüzden kazaa'ya geri dönüş yaptım
25 kb ile çekebiliyorum ne güzel şeydir of..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 Haziran 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
yavaş ya çok yavaş..
max 6kb/sn ile çeker...


valla gerekli leeching önlemleri alınınca, gayet de yüksek hızlara ulaşıyosun, aslında tek problem bizim hatlarımız ve bandwithimiz çok yetersiz olduğundan upload yapmak zorunda kalınca downloadun da feci şekilde aksaması, o olayı halledince, ki hallediliyor evet, gayet de güvenilir çalışıyor emule.

ha diiceksiniz leeching dombiliciliktir taoculuktur, derim ki versinler düzgün bağlantıyı yapayım uploadun kralını ama eldeki şartlarla kendi çıkarımı düşünürüm tabi :)[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son bir gündür % olarak veya kb olarak dğişiklik yoksa son segment kafayı yemiş demektir. Overnet-edonkey-emule fark etmez programı kapayacan. Temp klasoründe indiridğin dosyanın parçaları mevcuttur. tek tek file size ları kontrol et. Bir tane eksik olan oluyo onu silecen ve programı tekrar başlatacan. O segment i tekrar indirmeye başlıyor ve bu sfer büyük olsılıkla sorunsuz indiroy en az 15 defa başıma geld bu olay. Tabi sende de böyle olduysa.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
icq:108382340
oxxx[==============>

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben niye mldonkey i öneriyorum size ha ? esas eşşek kafalılar ve hatta eşşekler sizsiniz, keratalar!

Kurun mldonkey'i.. Kasıla kasıla da olsa yapın configinizi, bağlanın 6 tane servera, bak bakalım o Sources nasıl 8-10 katına fırlıyormuş o rakamın..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Emuleyi neden bu kadar boklarsınız anlamam. Tamam ben de kabul ediyorum biraz yavaş ama bu emulenin değil bizim hatlarımızın şuçu. Ayrıca hiç olmamasındansa yavaş olması daha iyidir. Emulede aradığım herşeyi bulabiliyorum şahsen. (Bugune kadar bulamadığım tek şey Anna Book' un "Kärlek är du" isimli parçasıdır ki zaten nette hiç bir yerde bulamadım) Kazza ise baştan yalan. Herkes paylaşımını kapatıyor ve aradığınız hiç bir şeyi bulamıyorsunuz. Emule ile ben hayatımdan gayet memnunum. Biraz takıldıktan sonra nasıl yapmanız neler yapmanız gerektiğini anlıyor ve ona göre davranıyor ve memnun kalıyorsunuz ama kazaa daki hızı şu anki hatlarla beklemeyin derim.
Özellikle ilgi alanlarınızın tuttuğu gruplar bulup üye olursanız çok daha hızlı downloadlar yapabilirsiniz. Mesela ben günde 1gb in üzerinde veri indirdiğimi çok bilirim. BU da bu hatlarda bana yeter de artar bile.
Mldonkey olayına gelince çok ugrastım senin daha önceki threadindeki gibi ayarladım ama bir turlu performans alamadım şarkicim. O yüzden de vaz geçtim kullanmaktan. KEsin bir şeyler vardır ama ben çözemedim.
Bu arada Şarkinin söylediği bir şey var Mldonkey kullanın hem de özellikle linuxda kullanın diye. Linux nedendir bilmiyorum fakat p2p yazılımlarda çok daha hızlı download yapıyor. Çok mantıksız ama yapıyor. Şarki bu konuda bastırmakta çok haklı. Emulenin hızından şikeyet edenler linux uzerinden mldonkey kullansın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

emule'de aradığın her şeyi bulabiliyorsun. bu konuda kazaa ve bittorrent tan iyi..
ama bittorrent kadar hızlı değil maalesef.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...