Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Ninjas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun MÜKEMMEL (tu)(tu)

Atmosfer, hikaye, ses/müzik, dövüşler falan iyi olmamış diyebileceğim birşey ile karşılaşmadım. Eşyalar, jutsular, ninjalar, özel vuruşlar falan tonla opsiyon var. Umarım düşmanlar onlar kadar çeşitlidir.

Dövüşler inanılmaz keyifli. Shuriken ile, cyclone ile crowd control, fireball ile burst, özel hareketler, stealth, ninja hat, bombalar, potionlar adamlar iyi fikir doluymuş, dökmüşler.

Klavye mouse ile acayip rahat, gamepadden iyi. Spastik kamera, anti aliasing yoksunluğu, grafik opsiyonu olmaması gibi multiplatform sorunlar da yok.

Bir şekilde lineerliği azaltmaya çalışmışlar o da hoş olmuş.

Tek eksiği cooperative. Olsaymış efsanevi olurmuş.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar içinizde bu oyunu windows 7de çalıştırmayı deneyen var mı? çok part diye ripli indireyim dedim çalışmadı acep win7den mi diye şüphelendim yoksa bozuk mu fln diye..
Mesaj tarihi:
2 günde bitti hard:D
yani bitti dediysem son bossta takıldım onu geçince bittiğini düşünüyorum herşeyi topladımda çünkü.. geçemedim o bossu uğraşsam geçerim de..

oyun cidden zevkliydi ama.. güzel yapmışlar
Mesaj tarihi:
dikkat etmedim ama yok sanırım multi

zeawee said:

yani bitti dediysem son bossta takıldım onu geçince bittiğini düşünüyorum herşeyi topladımda çünkü.. geçemedim o bossu uğraşsam geçerim de..

ya son boss çok bayık olmuş

hele arada bir ortalık sarsılıyor filan ya, bi yandan tırmanmaya çalışırken bi yandan gümbür gümbür filan, amaan diyip 5 dakka sonra kapadım

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
düşündüğümden güzel bir oyunmuş mini ninjas.
oynuyorum da, bağımlılık yaptı sanki.

level design mükemmel olmuş.
oyun hardcore değil, ama hardcore oyunları aratmayan bir gameplay içeriyor.
keşke bu ekip daha realistik bir ninja oyunu yapsaymış, instant classic birşey çıkabilirmiş.
Mesaj tarihi:
ninjaları biraz daha fakrlı yapsalarmış.
mızraklı geldimi okçu. kalanın alayına hiro.miniboss(ayu samuray) lara dombik.
e kala nadamlar boş. hele o kaplan sırf mapi hızlı yürümek için.
Mesaj tarihi:
oyun oldukça uzun.
sandbox değil ama free roam var, bu da bir bölümü normalden çok daha uzun sürede geçmeni, orayı burayı incelemeni sağlıyor.
Mesaj tarihi:
Çocuk oyunu ama yetişkin oyunlarındaki gameplay zenginliği mevcut. Zorluk seviyesi arttırılırsa daha bir kıvamda olacaktır. Böyle çocuklar oynarken "ver geçeyim" diye alırsın sonra da bir daha geri vermezsin ya işte öyle bir oyun.
Mesaj tarihi:
katılıyorum,

bu arada saeros o ev son boss deil son boss o evin en üst katına gidince.. hani amca varya sürekli boss yollayan slow time skilli ile yeniliyo eğer geçemezsen

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok eğlenceli oyun, çocuklara yönelik gibi görünse de içeriği çok doyurucu. 3 günde bitirdim diyebilirim, başından kalkamıyorsunuz. Balık tutma, çığdan kaçma gibi yerler de çok keyif verdi, tekdüze gitmiyor oyun.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bölüm bölüm değil de demosundaki gibi açık dünya olaymış daha iyi olurmuş. Her bölümde zerre değişiklik olmadan ilerlemek bi süre sonra öeh dedirtiyor çünkü. IO'nun Kane&Lynchden sonraki ikinci büyük sçışı olmuş bence.

Bi de bu toplanan bitkiler, çiçekler ne halta yarıyor bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Tapınaklardaki rahiplerden iksir tarifi öğrenebiliyorsun, bitkiler o iksirleri yaparken yarıyor. Fakat iksirlerin pratikte aman aman faydası yok, health potion haricinde.

Bir de karakterlerin biraz daha özgün özellikleri olsa çok daha güzel olabilirmiş oyun, ok atan dışındaki ninjaların oynanışı aynı, jutsu da yapamıyorlar üstelik. Oyun %98 Hiro ile oynayarak geçiyor.
  • Yeni Oluştur...