PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Oyun MÜKEMMEL (tu)(tu) Atmosfer, hikaye, ses/müzik, dövüşler falan iyi olmamış diyebileceğim birşey ile karşılaşmadım. Eşyalar, jutsular, ninjalar, özel vuruşlar falan tonla opsiyon var. Umarım düşmanlar onlar kadar çeşitlidir. Dövüşler inanılmaz keyifli. Shuriken ile, cyclone ile crowd control, fireball ile burst, özel hareketler, stealth, ninja hat, bombalar, potionlar adamlar iyi fikir doluymuş, dökmüşler. Klavye mouse ile acayip rahat, gamepadden iyi. Spastik kamera, anti aliasing yoksunluğu, grafik opsiyonu olmaması gibi multiplatform sorunlar da yok. Bir şekilde lineerliği azaltmaya çalışmışlar o da hoş olmuş. Tek eksiği cooperative. Olsaymış efsanevi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 klavye+mouse iyiyse alicam steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gayet rahat oynanıyor al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 arkadaşlar içinizde bu oyunu windows 7de çalıştırmayı deneyen var mı? çok part diye ripli indireyim dedim çalışmadı acep win7den mi diye şüphelendim yoksa bozuk mu fln diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bendede win7 var düzgün calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 tamam teşekkür ederim sorun indirdiğim şeydeymiş abimin vistasında da çalışmadı... full indircem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 3 gündür filan oynuyorum, kameraya hala alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 2 günde bitti hard:D yani bitti dediysem son bossta takıldım onu geçince bittiğini düşünüyorum herşeyi topladımda çünkü.. geçemedim o bossu uğraşsam geçerim de.. oyun cidden zevkliydi ama.. güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 multisi falan yok demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 dikkat etmedim ama yok sanırım multi zeawee said: yani bitti dediysem son bossta takıldım onu geçince bittiğini düşünüyorum herşeyi topladımda çünkü.. geçemedim o bossu uğraşsam geçerim de.. ya son boss çok bayık olmuş hele arada bir ortalık sarsılıyor filan ya, bi yandan tırmanmaya çalışırken bi yandan gümbür gümbür filan, amaan diyip 5 dakka sonra kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 multisi yoksa para verilmez yieea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 düşündüğümden güzel bir oyunmuş mini ninjas. oynuyorum da, bağımlılık yaptı sanki. level design mükemmel olmuş. oyun hardcore değil, ama hardcore oyunları aratmayan bir gameplay içeriyor. keşke bu ekip daha realistik bir ninja oyunu yapsaymış, instant classic birşey çıkabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 oldukça güzel ben de oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ninjaları biraz daha fakrlı yapsalarmış. mızraklı geldimi okçu. kalanın alayına hiro.miniboss(ayu samuray) lara dombik. e kala nadamlar boş. hele o kaplan sırf mapi hızlı yürümek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 simdi bisey dicem, oyunun omru kisa mi? kisa ise bitince sandbox takilma var mi? uzun sure oyalayacak biseye ihtiyacim var kafami yormadan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ds ile pc versiyonu aynı mı ? deneyen biri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oyun oldukça uzun. sandbox değil ama free roam var, bu da bir bölümü normalden çok daha uzun sürede geçmeni, orayı burayı incelemeni sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sagol bone da, direk cok cocuk oyunu gibi mi yoksa belli bi yasa da hitap eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Çocuk oyunu ama yetişkin oyunlarındaki gameplay zenginliği mevcut. Zorluk seviyesi arttırılırsa daha bir kıvamda olacaktır. Böyle çocuklar oynarken "ver geçeyim" diye alırsın sonra da bir daha geri vermezsin ya işte öyle bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 katılıyorum, bu arada saeros o ev son boss deil son boss o evin en üst katına gidince.. hani amca varya sürekli boss yollayan slow time skilli ile yeniliyo eğer geçemezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Merak etmiştim çok çocuk oyunu gibi gözüktüğü için indirmedim topici görünce indireyim dedim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Çok eğlenceli oyun, çocuklara yönelik gibi görünse de içeriği çok doyurucu. 3 günde bitirdim diyebilirim, başından kalkamıyorsunuz. Balık tutma, çığdan kaçma gibi yerler de çok keyif verdi, tekdüze gitmiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bölüm bölüm değil de demosundaki gibi açık dünya olaymış daha iyi olurmuş. Her bölümde zerre değişiklik olmadan ilerlemek bi süre sonra öeh dedirtiyor çünkü. IO'nun Kane&Lynchden sonraki ikinci büyük sçışı olmuş bence. Bi de bu toplanan bitkiler, çiçekler ne halta yarıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Tapınaklardaki rahiplerden iksir tarifi öğrenebiliyorsun, bitkiler o iksirleri yaparken yarıyor. Fakat iksirlerin pratikte aman aman faydası yok, health potion haricinde. Bir de karakterlerin biraz daha özgün özellikleri olsa çok daha güzel olabilirmiş oyun, ok atan dışındaki ninjaların oynanışı aynı, jutsu da yapamıyorlar üstelik. Oyun %98 Hiro ile oynayarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar