paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Böjeek said: abi editlesen nolcakki. zaten gitmediyse şuan okuyodur burayı. ahahahahaha sende gittiğine inanmak istiyosun bence. baksana gelince diyosun. ahahaha off niye başka bi yerde olamaz mı. dönünce de kekoları keklerim diye düşünüyodur belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gitmesi lazimdi gitti, bi tarafda 33 yasinda adam bi tarafda meric. lan ankarada olsam kesin giderdimde ben herhalde merici doverdim :) ama gerci adamda 33 be.. cikamadim isin icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 lan meriç diyip durmayın, yemiş çıtır çıtır, meriçliğimi kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 harbiden hacı. ne merici. böyle merice can kurban. nasıl meriç bu bana da öğretsin ders falan versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Takir Takir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 konu 17.ci sayfaya giderken yayında ve yapımda emeği geçen herkesin. bütün gün bu konudaydık kendi sorunum gibi kafam bi dünya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Selam Gamze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 niye yau olay bitmedi daha ben olayları merak ediyorum neler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 arkadasim ben inanmiyorum yedigine klasik bir meric. neyse isalh dediginiz gibi olurda MERIC irkinin bir temsilcisi daha normale doner :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu konu daha çok su götürür nice 17 sayfalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 geldiğinde yapıcağı açıklama üzerine 20 sayfa daha gitme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fede nin cebini bilen yokmu? arasa sorsa bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mesaj attı bana fede hiç bi aksiyon yokmuş. kimse yokmuş yani gittiği yerde. bariz yalan anlıycanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 dedim meric diye iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kermit said: mesaj attı bana fede hiç bi aksiyon yokmuş. kimse yokmuş yani gittiği yerde. bariz yalan anlıycanız. giriş parası vermiş mi acep? giriş paralı diolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kermit said: mesaj attı bana fede hiç bi aksiyon yokmuş. kimse yokmuş yani gittiği yerde. bariz yalan anlıycanız. adam 2 saat belki 3 saate yakın sonra gitti ama. 3 saat orda pvp yapcak halleri yoktu heralde yaw dimi. belki kızın evine gitmişlerdir birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Pyro said: Selam Gamze. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 çocuk yaşıyo mu yani pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 adam gidiyorum dedikten 1 saat sonra gitti fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Kermit fedeye söylesene bi sorsun soruştursun kavga oldu mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 elaidi said: adam gidiyorum dedikten 1 saat sonra gitti fede. dfgfdgdgfdgd evet öyle bişeymiş. zaman geçmiyodu çok gelmiş bana needem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 paspatur said: çocuk yaşıyo mu yani pufff amma panik yaptiniz ya basit bi kavga, hadi bayanlari anliyorumda erkeklerdende garip tepkiler geliyor. Kavga bu olmali bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 abi fede şu anda orda takılıyo olması lazım gideyim orda yemek yiyeyim dedi bana. ordadır büyük ihtimal ararım birazdan. ama dediğim gibi fake olay bu. en kötüsü bu chewy arkadaşlarıyla buluşacak orda birileriyle bize buluştuk diye yutturacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar