poopla Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 SeaGle said: Hah işte aynı olay :D Bide oyuncu kovalamak bi yerden sonra boğuyor. AMA BU SEFER KARARLIYIM KESİN KÜÇÜK TAKIMI BÜYÜK YAPICAM vol24324523 auhahds since fm 2008 :D hala tık yok
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ya bu sefer değişik bi kararlıyım gibi bilmiyorum sdfg Futbolun çok içinde olmak lazım oyuncu kovalamak için. En azından genç yetenekleri bilmek gerek. Ben çok fazla zaman ayıramadığım için futbola o konuda eksiğim ve oyunda uzun vadede sıkıyor bu. Ben de ronaldo'yu sahaya salayım atsın çıksın istemiyorum işte :D Ama diğerini de yapamayınca zevki gidiyor bi süre sonra. AMA BU SEFER VALLA
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 fm 2006 da yaptığım gibi güney afrika'dan kaizer chiefs'i alıp dünyaya tanıtmayı denicem heralde. çok eğlenciliydi, hemde inanılmaz oyuncular keşfetmiştim. şu west ham dan sıkılınca kaizer'e gidiorm
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 oyuncu bulmak için ilk sezon başlarken sağlam scoutlar alın. o sezon boyunca oyuncu arasınlar dünyanın her yerinde(yada klübün izin verdiği yerlerde). ilk sezon transfer yapmayın bide çok lazım diilse. 2. sezon bi sürü genç yetenek biliyo oluyosunuz. seç beğen al :P
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bursa ile başladım bakalım 4-3-1-2 ya da 4-4-1-1 şeklinde oynuyorum duruma göre transfer yapamadım pek. orta yollu bir ön libero, amc ve sol bek aldım şimdilik. bakalım, bu sene ilk 4 olursa güzel olur.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bursa pek başlanacak gibi değil ya. Volkan Şen'i falan çok leş yapmışlar oyunda baştan heves kırılıyor. 2011'de iyi yaparlar artık.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 nasıl leş ya :D gayet iyi yani gerçekteki kadar iyi değil kabul fakat fazlasıyla iyi, bursa da oynaması çok eğlenceli bir takım, sanırım ben bir daha bursa ile başlayabilirim. Beşiktaş çok baydı
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi teamtalk %50 etkiliyo oyunu ya tek tek uğraşmanız gerekiyo son kariyermde bunu anladım asistana sormayın leş eder takımı özellkle küçük takımlarda tek tek uğraşın futbolcularla
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 editör download linki verebilecek var mı. :) oyuncuları kolaya kaçıp oradan bulucam, yoksa hiç oynayamıyorum vakit lazım.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 editörden çok "fm genie scout" arıyorsun sen heralde, bu isimle aratırsan çıkar google'da, ama kullanmanı tavsiye etmem tüm oyun zevkini piç ediyor.
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 2016'da olsada yıldız kadromu kurmuş bulunuyorum. Manu'yu batırma girişimlerim, başkan değişimiyle tam tersi etki yaptı ve yeni başkan 300 milyon avro gibi uçuk bir transfer bütçesiyle gelince, elime hakim olamadım ve şu ilginç kadro meydana gelmiş oldu: ----------Regen 4 yıldız hayvan kalecimiz--------- Zapata--------Pique-------Evans------Regen Azman Rus Bek(4yıldız) -----------------------De Rossi------------------------ ------------Fabregas-----------Pjanic---------------- -----------------------Canales------------------------- -------------Rooney------------Agüero--------------- Yedekler: Akınfeev, Dzeko, Fletcher, Montolivo, 2 adet rahatsız regen bek, Delfouneso, Mahmudu Sissoko ve 2 adet ortasaha(amc-mc-dmc) oynayabilen regen
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 "True Football Manager" said: What 5 attributes are the most important for that or another pitch position? Goalkeepers (GK) Handling, Positioning, Reflexes, One on Ones, Aerial Ability Wing Defenders (DRL) Tackling, Teamwork, Pace, Marking, Decisions Central Defenders (DC) Tackling, Jumping, Strength, Marking, Concentration Central Defensive Midfielders (DMC) Tackling, Passing, Bravery, Determination, Work Rate Central Midfielders (MC) Tackling, Passing, Teamwork, Decisions, Determination Flank Midfielders/Wingers (ML/MR/AML/AMR) Passing, Crossing, Dribbling, Pace, Teamwork Central Attacking Midfielders (AMC) Passing, Creativity, Flair, Technique, First Touch Quick Forwards (FC) Finishing, Composure, Pace, Acceleration, Dribbling Towering Forwards (FC) Finishing, Composure, Strength, Jumping, Anticipation
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 liste tam değil, ya da 5e indirmek için kısmışlar bir kısmını heralde. Jumpingi düşük kaleci takır takır gol yiyor mesela, gayet önemli 15+ olması Jumping'in. Aynı şekilde positioning de defans için önemli bayağı, özellikle korner vs gibi durumlarda rakibi boş bırakmamak için.
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 4-1-2-1-2 bu arada oyunun en efsane taktiğiymiş sözümü geri aldım. 8 hafta yenildm bu taktiğe geçtm ligi 5.bitirdik sadece 2 yenilgim var 24 hafta boyunca onlardada sakatlıktan defansa orta saha falan koydum bi garipti
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Off the ball da, özellikle supporting hücum oyuncular için çok önemli
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 italya 2. liginde başladım da düzgün transfer yapamıyorum, hemen param yok hem de italya içinde transfer yaparken her oyuncunun bir kaç tane co-owner'ı oluyor.. nasıl hallediyoruz bu co-owned futbolcu transferlerini? 100%'ünü mü almak lazım?
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Galatasaray ile başladım ben de. 4-4-1-1 şekline alıyorum, 4-4-2, 4-3-1-2 falan, değiştiriyorum maça göre, rakibe göre. Jo çatır çatır gol atıyor, bazen santos destek arkasında, bazen yanına barosu veriyorum. Elano çok iyi pozisyon yaratıyor. Arda iyi top taşıyor falan. İyi top oynuyor takım şu an, yanlız şu basın toplantıları bazen içine ediyor takımın. Ya tamponları kalkıyor ya da moralleri düşüyor. Bu arada 1.75M euro transfer bütçesi vermişler lan ben napayım bununla
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 boş transfer yapma yav, zaten gs'nin kadrosu süper lig için iyi, bütçeyi maaşa çevir, yönetimle aralar açılmasın. oyuncu özelliklerine değinmişken, herkesin ayrı taktik yapısı vardır, ona göre özelliklere bakıp oyuncu ararsınız. tabii pozisyonlara göre belli başlı özellikler var, onların yeri ayrı. ben, fiziksel özellikleri, work rate'i ve determination'u olmayan oyuncu çekemiyorum mesela.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Goering said: italya 2. liginde başladım da düzgün transfer yapamıyorum, hemen param yok hem de italya içinde transfer yaparken her oyuncunun bir kaç tane co-owner'ı oluyor.. nasıl hallediyoruz bu co-owned futbolcu transferlerini? 100%'ünü mü almak lazım? co-owner transferi filan yaparken, orda oynuyacağı takımıda belirliyorsun. transfer ederkende, orda co-owner seçeneği var zaten. yarısını bile alabiliyorsun sanırsam.
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Delyyyy said: boş transfer yapma yav, zaten gs'nin kadrosu süper lig için iyi, bütçeyi maaşa çevir, yönetimle aralar açılmasın. oyuncu özelliklerine değinmişken, herkesin ayrı taktik yapısı vardır, ona göre özelliklere bakıp oyuncu ararsınız. tabii pozisyonlara göre belli başlı özellikler var, onların yeri ayrı. ben, fiziksel özellikleri, work rate'i ve determination'u olmayan oyuncu çekemiyorum mesela. stamina strength ve balanca olucak bende de. defansif adamlarda anticipation şart. mourinho gibi adamım , yağmuru önceden bilip şemsiyemi yanımda taşırım diyen her oyuncuya kapım açık.
poopla Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 3.sene ksk ile şampiyon oldum =D network kariyer yaptık arkadaşla gourcuffu karşıyaka'da !! =D altayda ronaldinho var İYİ OYUN YAHU
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Of ya.. Manchester United'la oyun açtım. Zaten takım batıyo, ayda 5 milyon sterlin borç ödüyo. Her sene şampiyonlar ligini alırsam anca dönecek sermaye. Namağlup gidiyodu süer gidiyordu sezon. Az önce kasım ortası milli maç döneminde dostluk maçında 45 dakka oynama emri verdiğim Rooney'in 39. dakikada bacağı kırıldı. 6 ay sakat. Sezonu kapattı. NAPICAM LAN BEN ŞİMDİ?! Kahpe kader... Q_Q
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 load last game :) save varsa tabi bacak kirilmadan once :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Vardı da öyle yaparsam da hileci hissederim kendimi. O milli maça yollamayacaktım ya.. Açaydım kollarımı, gitme deyeydim.. Bacağı kırılmaz idi o zaman =(
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bende ole diyodum eskiden cok yapardim sinirlenince save/load bayadir yapmiyorum ne olursa olsun oyundan aldigin zevk 2 katina cikiyor ama bazen oyun sacmaliyo sacma sapan yerlerde sakatlik sacma sapan goller falan ozaman mubah bence arada bir zarari olmaz :)
Öne çıkan mesajlar