Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 http://www.atsizcilar.com/forum/siteden-ayriliyorum-t108041.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 adamın avatarı ne yapmışlar ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Karaman Soylu Yanar-döner ideolojik dansöz olduğu için atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 said: Karaman Soylu Yanar-döner ideolojik dansöz olduğu için atılmıştır çok ilginç site ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Türk'ü cesur, Moğol'u savaşçı, Yahudi'yi içten pazarlıklı, kıroları p*ç, Arapları pis, İngiliz'i soğu yapan şey DNA'larıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 soysuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 şurda ekşi sözlük bir de ironi varmış http://www.atsizcilar.com/forum/eksici-piclerin-ucunu-yakaladik-fotograflarini-cektik-sonra-dogaya-saldik-t106865.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Olm burdan konusmak kolay. Hayatta en cok korktugum sey Gok Yeleli Bozkurt lan benim. O herif bana boyle cemkirse direk intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 "kürdlerden Kurtulma Senaryosu" var o da şahaneymiş orta asya'dan 10 milyon türk getirticekmiş ithal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yakında açarlar oraya paticik.com die bi başlık. saldırırlar tehdit ederler falan uehueheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 paticilerin üçünü yakaladık diye topic açıp fede-ginaly-kermitin resmini koyarlarsa gg oluruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 lamerism said: Karaman Soylu Yanar-döner ideolojik dansöz olduğu için atılmıştır burning-turning ideologic dancer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 "Sırf dansöz olması beni kesmedi. Değerli(!) arkadaşa bir de imza yaptım. Bundan böyle senin adın Semazen Oğlu." ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 adamlarda espri anlayışı var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Gök Yeleli Bozkurt ağabeyin koyduğu kimlik resminden kim olduğu anlaşılıyor kandaşım. said: özel bir insanı yitirmek Türklük için büyük kayıp oldu adamı komple türklükten çıkarmışlar gibi, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Emdi yürek yırtılur! yazmış biri de sdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lamerism said: Türk'ü cesur, Moğol'u savaşçı, Yahudi'yi içten pazarlıklı, kıroları p*ç, Arapları pis, İngiliz'i soğu yapan şey DNA'larıdır. safsasfsafasfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Werewolf buraya mı takılıyo? Nerden buldun len bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 werewolf ilk atsızcılardan oho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Abi bu adamlar yağmurda botunun altına yapışan solucandan daha amaçsızlar ya >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 adama süper avatar eklemişler puahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 said: Türk'ü cesur, Moğol'u savaşçı, Yahudi'yi içten pazarlıklı, kıroları p*ç, Arapları pis, İngiliz'i soğu yapan şey DNA'larıdır. hahahhahahalsksdşlhfadsflsd sdşlkfaşldkfa sdkjşlfs skdlf türk-moğol-kıro kfgjksdfşhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 werewolf dotada sadece centaur alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Gittin gideli liboşçuğum, kendimi kımıza vurdum; Zeka fışkıran iletilerini anlayabilmek için, beynimi yordum. bunu imza yapmak istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar