GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 brick için şöyle talent düşünüyorum http://talent.87bazillion.com/brick.php?550000055055052350000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 lilith için hangi silah daha uygun olur? smg kullanıyordum.fakat menzili düşük harcıyorlar genellikle.uzak menzilli silah mı kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hamachi olayı gereksiz portları açtıktan sonra lagsız 2mblik bağlantı ile rahat rahat oynadık 4 kişi gamespy'ı kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 smg çok kötü ya yine rifle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hangi port? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ulan 512mbit şuan netim anlatıp anlatıp üzmeyin be. çekiyorum %31 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 GwindonSurion said: brick için şöyle talent düşünüyorum http://talent.87bazillion.com/brick.php?550000055055052350000 takımla oynuyorsan her kalabalık akında berserk olucağından aslında revenge pek mantıklı deil. yani buildinin mantığı içinde şey olmuş o. hadi bu da ben normal silahlarla gezerken kullandığım bişi olsun diye. ama baktım ne kullanırsın bilemedim. genede sen bilirsin tabi bu halide gayet cafcaflı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oyun tutsun die multisini anti-korsan yapmadılar muhtemelen. oyun sık güncellenirse aslında böle imbasyon taktiklerle geçmemiz gereken bosslar çıksa birsürü orj bile alınır. ve tabi ayrı mp modları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 arkla 18lvl olduk baya güzel gidiyor oyun. en son sledge'i kestik baya kolaydı. bazı moblar çok az dmg yiyor zorluyorlar. co-op aşırı güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nasıl oynadınız birlikte ya beni de alın aranıza 19'um ben de =D Sledge kolay da Sledge için alman gereken mine key i koruyan yaratık şimdiye kadar annemin ağlaması için en büyük sebep oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Var mı oyun kuracak falan takılalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 keyifliymiş. daha lvl 10'um brick actım ama classlar arası fakr hissetmedim su anda cok. class basına 1 skill az olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Allahınız yok mu ulan sizin oynamak istiyorum netim 512 bitmiyo dellendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 coop yapanınız varsa bende gelirim. 3 saattir oynuyoruz gavurlarla. türk olsun isityoryum. lag oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Beyler class modlar ilgili bir sorunum vardı kafamı çok kurcaladı cevabını buldum paylaşıyım dedim;(class modlar skill veren bi item slot lvl 18 + da bulmaya başlıyorsunuz) verdiği skillerden etkilenmeniz için o skillde en az 1 skilliniz olmalı + verdiği skilller ile skill 5+ da oluyor +Mordecai oynıcaksanız (hunter) ilerde sniper kesmiyor zorla revolvera dönüyorsunuz ( revolverlar kamyon gibi ama maşşallah :D) 5+ adam gelince hepsini tek tek snipelayana kadar melee rushlayanlar dibinizde bitiyor birde ilerde büyük "doğal" yaşama karşı mutlaka shotgun kullanıyorsunuz yani bu benim classın silahı değil ne yapıyım ben bunu demeyin skillini kasın arada iyi oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Abi internetten girip milletle oynayabilen var mı ya adam gibi? Ne zaman baksam Çin, Avusturalya, Rusya serverları falan oluyo, %90 ihtimalle adama bağlanamıyosun, bağlansan da bi süre sonra adam çıkıp gidiyo kapatıyo serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Oyuna dün başladım.Grafikleri ilginç doğrusu ama güzel.Onun dışında daha çok karakter ve skill ağacı daha geniş olmalıydı.Oyun tek düze gidiyor şu an ve sıkıldım biraz.Online'a gelirsek bağlanamadım bir türlü severlara ben kurdum birileri girer diye yine olmadı,kimse girmedi.Paticik olarak şu işe bir el atsak iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oyun kurdum yine arap bi keko girdi 2 saat achmeth diyip durdu ipne küfür ettim paso (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lvl 1 ken de girebiliyor muyuz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 tabki level 1ken bi girdim birden xp patlaması oldu 30 saniyede 5 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 biz 12-04 arası oynuyoruz, gelcek olan var mı deniyelim hamachi ile. (18lvl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hamachi değilde online dan oynayalım istiyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 şu anda mordecai oynuyorum, lvl 26yım ve sniperlar baymaya başladı clip sizeı ve atış hızı yüksek birşey çıkmassa yakında skilleri resetlicem. onun dışında handgun skilleriyle yakın mesafeden iyi bir handgunla(atış hızı yüksek ve elemental dmg i olanlar) alamıcağınız boss yok nerdeyse. umarım iyi bir sniper çıkarda yakında rahat ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 turuncu sniper rifle çıktı bana 280 hasar x4 ignite var :D bide bi assult rifle buldum 10 ammo regen per min diyo altında not var hold the line forever diye :p (bunları çıkarmak için bilmemne heaven şehrinde 10 kere save exit yapıp bütün chestleri açtım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hasarları sorun değil, genelde 3-6 clip size oluyor ve atış hızı 0.5 şöyle 10clip size 1.5-2 atış hızı olsa hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar