Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 solo nasıl dayanıyorsun o kadar ya, hiç zevki yok. o bitsin co op oynamak yerine direk co op oynasan aslında daha iyi olur. hatta lvl 20'deyiz, co op oynamak isteyeni bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 odiflame said: lilith için hangi silah daha uygun olur? smg kullanıyordum.fakat menzili düşük harcıyorlar genellikle.uzak menzilli silah mı kullanayım? GwindonSurion said: smg çok kötü ya yine rifle kullan Mercenary ile +24% - +61% SMG Damage, +0% - +42% SMG Elemental Effect chance, +0 - +31 SMG Ammo Regen imkanı var. şöyle bir skill tree http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/lilith/#21505005050505055050500 yapsak fena mı olur SMG ile? DPS için iyi fırsat sağlar diye varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sağlam olmuş ya yeni ek paketini falan hiç şeyetmedim ben bonek bi yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 satın al oynayalım madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bu kondu mu bilmiyorum da.. http://img685.imageshack.us/img685/6374/bundylands.jpg lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yeni farkettigim bir oyun dun 2 saat falan oynadım coookkkk iyi olmus yahu :) post apoc world cok guzel olmus ... cizimler vsvs nefis nefis ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kardeşimle lan'da co-op'a başladık daha yeni oynuyorum oyunu diabloymuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Orjinal Borderlands üzerine korsan DLCleri çakabiliyor muyuz acaba ve bundan gamescore falan geliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Borderlandsin ATI 4xxx ve 5xxx serisine alerjisi var ati CCC den (masa üstüne sağ clickle açılıyor) AI yi kapamanız lazım oynamak istiyorsanız, bugün laptopuma yüklerken aklıma geldi hatırlatıyım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yoo ben 4890la sorunsuz oynadım hiçbi şey yapmadan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 4850yle sorunsuz oynuyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Açıkçası benim canımı yakmıştıda o yüzden araştırmıştım internette tonla bu sorundan şikayetçi adam var oyun 2 saat düzgün çalışıyo sonra çat ekran kartı cevap vermeyi kesti diye siyah ekran alıyosunuzX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu sorunu yaşayan varsa hala catalyst 10.8 ile düzeltmiş ati haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 goty da dahil olmak üzere steam'de yarı fiyatına bugünlük. nasıldır, alınır mı? 25$ değer mi goty için? hani mp filan oynanabiliyor mu diye soruyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oyunu bir ara malum yöntemlerle 4 arkadaş oynamıştık, çoook zevkliydi. ama aylarca götürmez, bayar diye düşünüyorum, ben de ikilemdeyim goty alıp almamakta. hani işin keyfi en azından bi 3 ay falan gitsin lazım. edit: arka sayfalarda, "port açmak gerek public oyun için" i görünce vazcaydım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://steamcommunity.com/groups/PaticikBorderlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 taze karakter başlatalım bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 oynamak isteyen olursa ben ilgilenebilirim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Yok mu berserker açip melee takilan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bu oyunun ek paketlerini nasil oynuyoruz peki? Once ilk oyunu bitirmek flnmi gerekiyor oynayabilecek bir secenek bulamadim menude fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yeni bir yer açılıyordu haritada yanlış hatırlamıyorsam. oraya gidiyordun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ThrozenFrone said: Yok mu berserker açip melee takilan. :D ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ben de katıldım Steam grubuna. Sınavlar ve Portal 2 bitsin oynayacağım Borderlands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 var mı oynayan, verdik o kadar 7.5 dolar ohaoha, oynayak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben oynuyorum, 69 hunter'ım oldu boostlarım isterseniz sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar