Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aktiftablet said: Kaede said: fallout 3 kötü bir oyun, borderlands iyi bir oyun. Anlaşılamayan nokta nedir ? Senin oyundan anlamadığın anlaşılıyo :) Borderlands daha kötü bi oyun. http://img20.imageshack.us/img20/3381/1257768230734.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 fallout 3 RPG diye çıkıp fail olan ama sandbox olarak gez toz adam kes harika bir oyun. borderlands hack&slash, başka birşeyde olmaya kasmıyor ve harika oturtulmuş zorluk vs. bi arayüz sorunu var bide uğraşılmamış multiplayer saçmalığı ama yinede zevkli. xaenin en büyük hatan single oynamak olmuş o zaman. direk 4 kişi 2 saat uğraştık ettik girmeyi başardık (port saçmalıklarını yaptık felan) , sızana kadar da oynadık bayada eğlenceliydi. tekrar denersen birlikte oyna birileriyle yoksa oyun çok kolay pew pew ateş ede ede bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 borderlands fastpaced bi fps olduğu için çok hoşuma gitti benim. bir de son dönemde çıkan mw2/wolfenstein vs gibi dümdüz durup zoom açıp karşında mal gibi duran düşmanlara 2şer 3er kurşun atmıyosun. nispeten daha challenging olması bile hoş. yani aim, strafe kastığın fps çıkmıyo bu aralar. artı silahların çeşitliliği mükemmel bi özellik. her fps oyununda olmalı dicem ama yapamazlar :/ istediğin şarjor, reload time, accuracy ve damage'a göre silah kullanmak süper zevkli bi olay. mesela ben 4-5 level boyunca 2 kurşun kapasiteli, ama dehşet damageli bi revolverla takılmıştım. süper sniperlar, smgler falan varken. dlc'sinde umarım yağmur gibi zombie geliyodur şöyle serious sam stili. keyif olur valla :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 indirip co-op yapabiliyo muyuz? yaparsak yapmak isteyen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oyunun olayı co-op zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mulgear6 said: indirip co-op yapabiliyo muyuz? yaparsak yapmak isteyen olur mu? gel beraber yapak haftaya sdf ilk defa oynıcam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 indiriyorum o zaman pru oynıyalım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 var mı online oynamak isteyen? yeni yükledim eglenelim yada serverı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bir gece şu doktor nedi temizlesek mi birlikte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 herşey iyi güzel de ben bir kısmı anlamadım. oyunda tek tabanca solo olarak mı takılcaz hep? yoksa ilerde mi gelecek grup üyeleri? önden tankı yollarım ben arkadan sniperlarım diye düşünerek sniper açtım ama yalnız kalıp aggro ile uğraşmak yoruyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 online oynarsan 4 kişi oynayabilirsin. ama oyuncu girdikçe zorlukta ona göre artıyor. tek başınayken en kolayı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nasıl oynuyoruz, oynayalım o zaman. böyle bir oyunda (misal mass effect) ekip ile oynamamak sıkabiliyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi şu yeni dlcyi birlitke yapalim. hadi o olmadi eskiyle birleştirip yapalim. sifirdan karekter bile kasarim isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben başlamayı düşünüyorum :D olur derseniz yeni bir ekip toplarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben sildim makiandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ya bisi sorcam, aldim oyunu, multiye girdim, join'den herhangi bir oyuna girmeye calisiyorum, 15 saniye bekliyor sonra timeout oluyor. 10-15 ayri serverda denedim hep timeout. sorun nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 orası biraz sorunlu ama private oldumu giremiyordun hiçbir türlü. publictede karşı taraf port açmadıysa giremiyosun gene. sen kuruyosan sende aç portları başlarda yazıyodu hangileri olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Online oynamak isteyenlere GameRanger'ı öneririm. çok fazla oynayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hamachiden falan oynayabilmek için orjinali gerekmiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu saatten sonra oynıyan yoktur amada genede bir sorayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Oyunu yeniden yükledim arkadaşlarla oynamak için. Gameranger varda oyunlara bağlanamıyoruz nedense. Joine basınca kendi açıyor oyunu ; lobbde no match found diyor. Önceden giriyordu halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bende kurulu hala,tek başıma char kasıyorum.multi oynamadım hiç,oynamak isteyen varsa oynayalım ya. 43 level mı ne soldier var,hunter kasıyorum şimdi o da 25 filan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mahoolmez said: Oyunu yeniden yükledim arkadaşlarla oynamak için. Gameranger varda oyunlara bağlanamıyoruz nedense. Joine basınca kendi açıyor oyunu ; lobbde no match found diyor. Önceden giriyordu halbuki. gameranger 16000 portunu kullanıyor sende veyahut hostta açık değilse bu port oyunu görememe durumları oluşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 actim kasiyorum solo bende. pt2'deyim lvl 50. su bitsin sonra co-op oynamak lazim bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar