Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fallout 3 kötü bir oyun, borderlands iyi bir oyun. Anlaşılamayan nokta nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dreagloth said: mw2 bambaşka bir oyun zaten, alakaları bile yok. gerçekten mi captain obvious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oyun bildiğin diablo fps. bikaç saat oynadım, sonra naapıyorum lan ben diyip kapattım. Ya, İki cümle hikaye koysaydınız keşke. İki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 diabloda baya hikaye var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 diabloda hikaye yok mu dendi. hehehe. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Diabloda en azından 4-5 saatlik zaman aralıklarıyla bi cinematic izleme şansı, en azından uğraşılmış boss görme şansı oluyodu. Vurduğum adamın üstünden dmg rakkamları çıktığını gördüğüm anda kalkıcaktım ben bunun başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ascraeus said: az önce bitirdim oyunu ve çook iyi yapmışlar helal olsun. şimdi mv2 ye bakıcam bakalım hangisi daha iyi. Gerçekten, captain I dont what i ve said b4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 fir3blad3 said: falloutla borderlands in karşılaştırılmasıda ayrı bi güzellik.Borderlands'in yapımcıları çıkmadan önce "Fallout kadar sıkıcı olmayacak" demişti ama? Bu arada hangi hıyar ne bok yemeye banladı beni acaba? Anneciklerinize küfür mü edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu sefer ben banliyorum, haberin olsun diye yaziim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 anneciğine küfür edicek ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aquila said: bu sefer ben banliyorum, haberin olsun diye yaziim dedim. nolii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 classified tw business. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 lanet olası tw'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Steam $49.99 $33.49 USD http://store.steampowered.com/early-holiday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kaede said: fallout 3 kötü bir oyun, borderlands iyi bir oyun. Anlaşılamayan nokta nedir ? Senin oyundan anlamadığın anlaşılıyo :) Borderlands daha kötü bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 borderlands'e kötü bi oyun diyen arkadaşlar http://img194.imageshack.us/img194/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de beğenmedim oyunu, level3te falan bıraktım gerçi. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aktiftablet said: Kaede said: fallout 3 kötü bir oyun, borderlands iyi bir oyun. Anlaşılamayan nokta nedir ? Senin oyundan anlamadığın anlaşılıyo :) Borderlands daha kötü bi oyun. 2 oyunununda tek ortak yanının post apo. dünya olması bunların kıyaslanabilceği anlamına gelmez. Çok yersiz. 2sininde iyi kötü tarafları var. İkisininde birçok oynayanı var. Zevk renk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 borderlands baska bi gezegende geciyo, post apo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Wasteland diyim o zaman benzerlik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben de level 7'de bıraktım, inanılmaz bayık geldi atmosfer. Ama zevk meselesidir tabi. Hatta afedersiniz korsan indirdim, çalışmadı, sinirlendim 50 dolar verdim, ertesi gün sildim oyunu, öyle diyim. Bana pek gelmiyor o atmosfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya oyun güzel gözüküyorda fps'lerde şöyle bişey var. bölüm geçtikçe önüne çıkan hedefleri vurma şansın düşüyosa veya zorlaşıyorsa oyundan sıkar bi süre sonra. ve ayrıca oyun çok fantasik daha iyi bi senaryo olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Xaenin said: Ben de level 7'de bıraktım, inanılmaz bayık geldi atmosfer. Ama zevk meselesidir tabi. Hatta afedersiniz korsan indirdim, çalışmadı, sinirlendim 50 dolar verdim, ertesi gün sildim oyunu, öyle diyim. Bana pek gelmiyor o atmosfer. post apokaliptik denilen atmosfer benide boğuyor açıkçası ama oyun güzel eğer 3-4 level daha dayanaydın devam edicektin oyuna :) o başlar sıkıcı gelmişti çünkü banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Onun dışında bir de, madem böyle bir sistem kurmuşsun arkadaş, multiplayera koy eşşek kadar bir map, koy araçları, insanlar kastıkları karakterleri kapıştırsınlar. Belirle hangi level aralığında insanların girebileceğini, mis işte. O zaman single oynamak için sebebim olurdu. Ama işte gidip böyle o kadar karakter kasıp sonra, "SANA YUMRUK ATTIM, ŞİMDİ BENİMLE SAVAŞMAK ZORUNDASIN" büyük saçmalık ve lapacılık. Adamlar bildiğin uğraşmak istememiş dediğimle, ama insanlar birbirine vurmak isterler şimdi diye kibarlık edip, bir arena koymuşlar, bir de fikirtepe usulü duel. Olacak iş değil sözün özü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar