Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kirli sakalla gitsem kötü mü olur şeftaliye mi döneyim napayım, nedir usül genelde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yerine baglı biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 mesela beni abim tuzlada staj yapıyor yataktan kalktığı gibi gidiyor asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ilk gün kes komple. ortama göre salarsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ortamına bakar, ben şortla staja gittiğimi bilirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hm keseyim öyleyse teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sıhhatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şirket ne şirketi abi? mühendislik okuyorsan ve atölye stajı falansa boşa kesme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 devlet dairesi yada benzeri biyerse traş ol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 KES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ilk gun git kontrol et ben ilk gun gomlek falan giydim, sonra napmisim lan ben diyip sort, parmak arasi terlik moduna gctim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben dal daşşak gittim staja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 eğer kurumsal bir firmaysa falan kes sakallarını gömlek falan giy. ama ilk gün düzgün gidip sonra ortama göre hareket etmeni tavsiye ederm şahsen ben öyle yapcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hayir adam simdi bide cankurtaranlik staji dicek, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben stajı salladım seneye 45 iş günü yapcam 2 staj birleşcek uff şimdiden daral geldi keşke bu senekini sallamasaydım :S edit: tatil yok seneye okul açılmadan 3-5 gun önce bitiyo stajlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben bir capon firmasının finans bölümünde yapıyorum mesela.ilk gün çiko gibi geldim sonra baktım ki abartmaya gerekk yok çok hafif kirli sakalla geliyorum şuan makinayla alıyorum çünkü en azından jiletle uğraşmamış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben staja bile gitmedim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 staj bana geldi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 valla bizim ofis baya rahat olduğu için ilk günden sakallı gelen stajyerler olmuştu. kimse bişey demedi. pasaklı gözükmediğin sürece problem olmuyodu. SİZİNKİNİ BİLEMEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ilk gun cillop trasli 9 da is basi yere 8 30da takim elbiseyle gittim staj sonunda 11 de esofman alti ve bi karis sakalla yemek yiyim diye uruyodum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aynen ya öğlen yemeği için erken gideyim bari diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben direk sordum önceden napiyim diye. yani genelde kesiyoruz da sen bilirsin dedi. stajer olduğun için çok da umursamıyolar ama bu sana + yada - puan kazandırır tabiki. kirli sakalı bırak keçi sakalı bile kescem gibi gözüküyor. sakal neyse de bazı şirketler saça laf ediyor o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 İlk gün ciddi giyin, traş ol git. Çalışma ortamına göre bişeyler uydurursun işte. Benim ofiste 2 hatun 1 yeni mezun vardı. Bütün yaz pantol gömlek ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kaede said: İlk gün ciddi giyin, traş ol git. Çalışma ortamına göre bişeyler uydurursun işte. Benim ofiste 2 hatun 1 yeni mezun vardı. Bütün yaz pantol gömlek ;_; of çok fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ilerde çalışmak istediğin bir yerse dikkat et yoksa da salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar