Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bos zamanlarımda benim ve arkadaslarımın dobermannlar ve egitim yarısmaları hakkında cevirdigi makaleler ve kopegim frodo ile alakalı yazıları yazdıgım blog. cok anlamdıgım ıcın daha bıtıremedım, ara ara yazıyorum bişiler. dobermanları merak edenler, kopek egitimi ve yarısmalar ile ilgilenenler varsa guzel seyler bulabilirler. zaman buldukca update edecegim. ayrıca dinana yardımı ıcın tesekkur ederim, pek anlamadıgım icin o kurdu siteyi. http://www.emresonmez.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 teması da güzel olmuş. içerik de güzel görünüyor. lakin frame içinde foxfargo.com nedir? anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 baska kopek alcaktım son anda degıstırdım fıkrımı, o kopegın adı fox fargoydu domaini filan almıstım. sora yonlendirttim iste emresonmeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 site ii olmuş ben yanarımda froyla bi foto çekinemedim hiç aklıma gelmdi o geldi bi anda aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi doberman dog with human brain demişsin de bunların beyinleri bi yaştan sonra kafatasına sığmadığı için sahibine saldırmıyo muydu?:P Şaka bi yana site tasarım açısından güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ana beyaz kahverengi dobermanlar da varmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 EYW AGA O SİZİN GÜZELLİĞİNİZ. HELALTEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ya bişi sorcam. o terastan atlamasından filan korkmuyomusun köpeğinin. ben korkardım heralde. hele ki çok üstüne düşüyosun burdan takip ettiğim üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 atlamaz ya terastan merastan niye atlasın. sen atlar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Hepsi copy paste mi bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ilk mesajı okudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Tekrar soruyorum. Hepsi copy paste mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Zegna said: bos zamanlarımda benim ve arkadaslarımın dobermannlar ve egitim yarısmaları hakkında cevirdigi makaleler ve kopegim frodo ile alakalı yazıları yazdıgım blog. cok anlamdıgım ıcın daha bıtıremedım, ara ara yazıyorum bişiler. dobermanları merak edenler, kopek egitimi ve yarısmalar ile ilgilenenler varsa guzel seyler bulabilirler. zaman buldukca update edecegim. ayrıca dinana yardımı ıcın tesekkur ederim, pek anlamadıgım icin o kurdu siteyi. http://www.emresonmez.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ama bak öyle değil.. tekrar soruyorum hepsi copy/paste mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 çok kötü. http://forum.paticik.com/read.php?5,4191931,4191931#msg-4191931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abicim zaten o topic'i açan dynun. bunu yapan da dynun. bildiğin public bir tema işte, ne olacak ki.. kullanmasın mı başkası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Yalnız ractamanius, yazılara devamını oku konsa, alta kilometrelerce uzayıp gitmese daha iyi olmaz mı? Ben söyledim dinlemiyor, bi de sen söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ractamainus said: abicim zaten o topic'i açan dynun. bunu yapan da dynun. bildiğin public bir tema işte, ne olacak ki.. kullanmasın mı başkası? bişi demedim zaten. kötü olmuş, ben de yol göstermesi açısından link verdim. okunabilicek bi site değil. çok karışık. ayrıca 50 sayfa Hayvan Hakları Yasası var, buna link falan versen ne bilim. bu şey gibi olmuş, mezuniyet töreninde 45 dakika okul müdürünün yazdığı şiiri dinleme zorunluluğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Site Üzerinden Alıntı said: ZEKİ VE MERAKLI KARALI VE KENDİNE GÜVENEN ATLETİK VE ENERJİ DOLU KORKUSUZ VE GÜÇLÜ KORUYUCU VE HER ZAMAN HAZIR ARKADAŞÇA VE SEVGİ ARSIZI ASİL VE SADIK Abi sanki işe eleman aranıyor yazısı gibi geldi bi an gülmeden geçemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bence dinan'ın dediği gibi öncelikle ana sayfadaki yazılar kısaltılmış olmalı. bu haliyle anlamsız görünüyor. yazının tamamını okuyacak adam, yazının kendisine gider.. arama motorundan gelen de yazıya gider direkt zaten. ana sayfanın amacı genel bakış sonuçta. sonra isim yönlendirmesi konusunda; frame kullanmak yerine emresonmez.com ismini de foxfargo.com'un olduğu sunucuya yönlense iyi olurdu. bir de içerik olarak blog'a girdiğinde, tam olarak neyle karşılaştığını ilk bakışta anlayamıyorsun. "fro di perlanera" mesela.. öyle blogu incelerken, di perlanera'nın kennel olduğunu anlayınca, köpeğin isminin de frodo olduğunu görünce anladım köpeği işaret ettiğini.. alt başlık hala anlamsız benim için =) "frodo ve diğer dobermanlara dair..." falan olsa misal, direkt blogun ne olduğunu anlar gelen kişi. o anlamda ana sayfa, anlamsal olarak düzenlenebilir bence. tema güzel bence. tek sorunu şu gibi; içerik daha bir wiki gibi. bu içeriğe en azından daha geniş bir tema kullanılabilirsi, yazılar çok uzun çünkü. tarzı da kişisel olmadığı için blogun.. bunlar blog'u ilk gördüğümde aklıma gelenlerdi de üşenmiştim yazmaya =P ek: misal şimdi bakarken, zordan x tahi-reme'nin de ebeveynleri olduğunu anladım. ama çok geç! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 beyler tesekkurler yorumlar icin :) doldurmam gereken yerler var, doldurunca haraslicam dinanı zaten degistirelim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 site güzel. güle güle kullan emre bi de dinan sana iş buldum. bi ara görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Köpeklere bayılırım , köpekte besliyorum ama şu dobermanı bi beğenemedim ya. Bakınca içim kötü oluyo hayvana böyle itici bişi olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Doberman beslesen emin ol öyle demezsin :) Bu kadar sahibine sadık hayvan görmedim ben. Candır dobermanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Boci said: Tekrar soruyorum. Hepsi copy paste mi? notepad'den copy paste mi anlamında sormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar