roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://www.lastfm.com.tr/user/slipknotslave
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben görmüştüm bunu :D günlük yazılarını okuyun mutlaka ayrıca SlipknotSlave ile müziksel uyumunuz Çok Düşük çok sevindim xD
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 epik HAHAHAHA Mesela Oliver Twist zamanı,Heidi tarzı,Eski zamanlardaki ingilizlerin çok düğmeli gömlekleri, uzun elbiseleri, başlıklar, Heidi botları ve pelerinler...
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 htt p://www.lastfm.com.tr/user/SlipknotSlave/journal/2009/05/19/2qgn1a_deneysel_müslüman_kadını_(experimental_muslim_women) link patlak, c/p yapıp düzeltin pls
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Yorumlar da muhteşem asjdf said: cycleity şunu yazdı: Salı akşam Öncelikle LastFm.com.tr'ye teşekkür ederim. Nedeni, ülkemizdeki bazı "müzik açısından teenage" gençlerin müziği anlama ve onun felsefesini yorumlamada ne kadar boktan bir seviyede olduğunu gösterdi. Bu arkadaşımıza gelince, öncelikle AB'ye girme çabasında olan ülkemizdeki İngilizce eğitimini "i hate black metal because of ALLAH" cümlesiyle gösterdiği için tebrik ederim. Black Metal'in sadece insanların dinine ve inançlarını eleştirmediğini, politik eleştirilerde de bulunduğunu hatırlatmak isterim. Zaten, ne yazık ki bizi sayfasında yazı yazmamızı gerekli kılan bu kişi Black Metal'i sadece dine bağlayarak nasıl bi çevrede yetiştiğini gözler önüne seriyor... Üstteki yazdıklarım tam olarak 666 karakter tuttu =D bu isteğim dışında oldu. Ama sen yine de git bir abdest felan al, bir şeyler yap. Hayatında bol karanlıklar dilerim....
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ahahaha bu ne. resim baya epikmiş. "sLms =) onceLiqle bn kübranur, metaL core dinLerm ve öneriLrnize daima acıımdr =) " yazan biriyle müziksel uyumum ÇOK düşükmüş sevindim. slipknot slave ahah.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi ahah http://userserve-ak.last.fm/serve/126/30680247.jpg said: SlipknotSlave get down on your knees and open your mouth! im gonna piss on yo face and fart on yo…,
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 SlipknotSlave ile müziksel uyumunuz Çok Düşük çok şükür.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 heh aynen sırf ona bakmak için login oldum =)
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 şöyle bir yorum okudum beni benden aldı küfürlü içerik! daskar şunu yazdı: 6 Tem 2009, 13:23 Lan sizden nerden çıktınız lan Orc Pitten filan mı. Siktrng gidin amq Ortadünyanın kadim mağralarına. Ulan orklar bile sikmez lan sizi
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 "also i hate black metal because of ALLAH." OW YEA
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 AHAHAHAHAHAHAAH because of ALLAH
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 feci kişilik çatışması var. hello kitty iconu seviyor, brutal dinliyor "Allah" inancı var black metal sevmiyor rapçi bir yapısı var gothic türbanlı k yerine q, l yerine L yazan lamerlikte hayattan bezdim KÜBRANUR'u görünce...
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kübranur said: sonuçta punk+heavy=hardcore punk, heavy+punk=thrash, hardcore punk+ heavy metal=metalcore formülünden yola çıkılırsa hepimiz kardeşiz. ??????:S?????
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 punk + heavy olunca hardcore punk oluyor heavy + punk olunca thrash oluyor peki bu nasıl oluyor kübranur
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 gothic müslüman olunmaz. ya müslüman olacaksın ya gothic.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sostizm said: Kübranur said: sonuçta punk+heavy=hardcore punk, heavy+punk=thrash, hardcore punk+ heavy metal=metalcore formülünden yola çıkılırsa hepimiz kardeşiz. ??????:S????? dinimiz amin
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hem gotik hem müslüman olunmaz. ters mıknatıslanma yapar.
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bu kıza söyleyin bi daha hardcore punk demeden önce besmele çeksin. TEPEM ATTI BURDA BU NE YA!?!? bu nasıl bir cins? nası bir yaşamak? nası bir kafa karışıklığı? AAAAAYYYYYHHH.... imdak be!
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Emaleth said: bu kıza söyleyin bi daha hardcore punk demeden önce besmele çeksin. TEPEM ATTI BURDA BU NE YA!?!? bu nasıl bir cins? nası bir yaşamak? nası bir kafa karışıklığı? AAAAAYYYYYHHH.... imdak be! Terlik assault lazim bu cinscagiza.
Öne çıkan mesajlar