supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ps store a demosu dustu bayagi basarili olmus demosu direk gaza getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sürekli kendini tekrarlayan bir oyun gibi gozukmustu bana.demosundan sora tekrar yorum yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Beklediğim bi oyundu. İndiriyorum bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Demosunu oynadım, grafik olarak harika görünüyor. Demo, kısa olmasından dolayı, baya eğlenceli geldi. Uzun süre oynanınca, hep aynı şeyleri tekrarlama olanağı çok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bende oynadım demosunu baya eglencelıydı. fullde zevkli olacaktır almayı dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 90 civarı puan vermişler.para vermeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 IGN'den 9.3 aldı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Oyunun sonuna gelmek üzereyim gerçekten klasik bir batman oyunu yapmışlar. Yeni batman filmleriyle alakası yok ama daha çok çizgiromanlara dayanıyor bence çok daha güzel olmuş, neredeyse Batman'la karşılaşmış en ünlü villain'ların hepsiyle savaşıyorsunuz. Dialoglar, animasyonlar mükemmel ya, son kalite yazılmış bir batman çizgiromanını aratmıyor oyun. Kesinlikle alın oynayın bunu, daha oyunun başlangıcında joker sahnelerinden klasik bir oyun yaptıklarını anlıyorsunuz zaten. Gameplay bazı yerlerde bayıyor ama konu, atmosfer, dialoglar ve müzik 10/10 almayı hakediyor. Muhakkak bu oyunu oynayın ya kesinlikle son yıllarda çıkmış en iyi oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 mc de 90/100 ile 11. sırada ps3 listesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 joker'in seslendirmesi efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 benden başka oyunu ilk başta jokeri asansöre bindirme sahnesinde takılan yok mu? konsol 360? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben oynuyorum xboxta ama öyle bi sorunla karşılaşmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Fw'sinde bi olay var herhalde. Şunu becerebilirsem 1.6 yapaıym ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Eulogy said: benden başka oyunu ilk başta jokeri asansöre bindirme sahnesinde takılan yok mu? konsol 360? oyunu tekrar yaz. verbatim kullan ve 2,4 hizinda yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o kadar oynadım oynadım %10 a gelmişim :) oyun sürükleyici.yani elimdeki tüm oyunları yarım yarım oynayıp bırakmıştım.bu sardı.tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 2 si geliyo bu arada oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 joker i mark hamill (luke skywalker) seslendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 oyunu bitirmiş olan biri özelden ulaşsın.bi yerde takıldım.kesin çok aptalca bişi ama daral geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 heh çıktığından beri oynamak istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım oyunu, sonunda 3 günde %85 bitirdim (challange'lar hariç herşey işte) 10 aydır GOTY'sini alacam diye normal versiyonunu almadım, en son 40TL'ye GOTY bulunca şansa hemen almıştım, kafama sokayım dedim keşke normal versiyonunu da alsaydım, bulunca GOTY'i de üstüne alsaydım diye Benim gibi Batman fanboy'u bir adam söz konusu olunca, oyun 200/100 tarzında bir puan alabilir. Sesler, diyaloglar, karakter modellemeleri cidden harika ötesi, PS3'te oynadım oyunu ve gerçekten kötü olan tek şey bence grafikleriydi. Onu da başarısız portlamaya bağlıyorum. Buna rağmen optimizasyonu iyiydi. Zaten pati'nin büyük bölümü oynamıştır oyunu :) o yüzden çok şey anlatmayacağım ama bana göre oyunun en büyük olayı Riddler'in bilmeceleriydi. Hani o bilmecelerdeki eşyaları falan bulma olayı cidden çok eğlenceliydi ve o eşyaları görünce oyuncu da verdiği haz ise bambaşkaydı. 10/10 aldı benden Uncharted 2 olmasaydı o sene, tek başına Game Of The Year'i alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 zaten 3 gün önce sınavlar bitti eve geldim başladım, 2. günde bitirip 3. gün riddler'ları bitirdim. Bugün yeniden başlamayı düşünüyorum oyuna asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 oha adam grafiklerini beğenmedi, naptın hocam sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yok aslında grafikler falan hoş, ama ps3'te kötü bariz dedim. Yani onu da kalitesiz port'a bağladım işte, pikseller sayılıyor resmen yani, bazı durumlarda yine de iyi tabii onu saymazsak, PC versiyonunu da herşey açık gördüğümden ötürü grafik kalitesine pek laf etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 PS3'te kötü grafikler bende geçen gün gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bitirdim, bayıldım. En zor seviyede bir kez daha oynamak istiyorum ama boss fightlardan tırsıyorum. XBox360 da oynadım, grafikler ( as usual) muhteşemdi. Öykü, karakter derinliği, konu ilerleyişi. BAYILDIM. konsolda oyun oynamayı yeni öğreniyorum. gamepad'in her tarafında bi tuş ve bu oyunda her tuş en az bir işe yarıyo. uzun süre, "beni aşar" diye oynadım ama bir süre sonra düşünmeden kullanmaya başladım kontrol aletini. Çok keyif aldım valla. Ne oynamalıyım bu tarz? eski de olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 uncharted 1-2, yazmıştım ve silmedim sdafas ps3'ün varsa kesinlikle oyna. Aynı şekilde God of War serisi komple yine ps2-ps3 varsa, Xbox'a çıkan bilmiyorum, aklıma gelmiyor bu tip aksiyon hiç, Darksiders seviyor millet, ben pek beğenemedim ama ona bakabilirsin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar