Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

batman arkham asylum

supremeallah

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Oyunun sonuna gelmek üzereyim gerçekten klasik bir batman oyunu yapmışlar. Yeni batman filmleriyle alakası yok ama daha çok çizgiromanlara dayanıyor bence çok daha güzel olmuş, neredeyse Batman'la karşılaşmış en ünlü villain'ların hepsiyle savaşıyorsunuz.

Dialoglar, animasyonlar mükemmel ya, son kalite yazılmış bir batman çizgiromanını aratmıyor oyun. Kesinlikle alın oynayın bunu, daha oyunun başlangıcında joker sahnelerinden klasik bir oyun yaptıklarını anlıyorsunuz zaten.

Gameplay bazı yerlerde bayıyor ama konu, atmosfer, dialoglar ve müzik 10/10 almayı hakediyor.

Muhakkak bu oyunu oynayın ya kesinlikle son yıllarda çıkmış en iyi oyunlardan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
heh çıktığından beri oynamak istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım oyunu, sonunda 3 günde %85 bitirdim (challange'lar hariç herşey işte)

10 aydır GOTY'sini alacam diye normal versiyonunu almadım, en son 40TL'ye GOTY bulunca şansa hemen almıştım, kafama sokayım dedim keşke normal versiyonunu da alsaydım, bulunca GOTY'i de üstüne alsaydım diye

Benim gibi Batman fanboy'u bir adam söz konusu olunca, oyun 200/100 tarzında bir puan alabilir. Sesler, diyaloglar, karakter modellemeleri cidden harika ötesi,

PS3'te oynadım oyunu ve gerçekten kötü olan tek şey bence grafikleriydi. Onu da başarısız portlamaya bağlıyorum. Buna rağmen optimizasyonu iyiydi.

Zaten pati'nin büyük bölümü oynamıştır oyunu :) o yüzden çok şey anlatmayacağım ama bana göre oyunun en büyük olayı Riddler'in bilmeceleriydi. Hani o bilmecelerdeki eşyaları falan bulma olayı cidden çok eğlenceliydi ve o eşyaları görünce oyuncu da verdiği haz ise bambaşkaydı.

10/10 aldı benden

Uncharted 2 olmasaydı o sene, tek başına Game Of The Year'i alırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

yok aslında grafikler falan hoş, ama ps3'te kötü bariz dedim.

Yani onu da kalitesiz port'a bağladım işte, pikseller sayılıyor resmen yani, bazı durumlarda

yine de iyi tabii onu saymazsak, PC versiyonunu da herşey açık gördüğümden ötürü grafik kalitesine pek laf etmek istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Bitirdim, bayıldım. En zor seviyede bir kez daha oynamak istiyorum ama boss fightlardan tırsıyorum. XBox360 da oynadım, grafikler ( as usual) muhteşemdi. Öykü, karakter derinliği, konu ilerleyişi. BAYILDIM. konsolda oyun oynamayı yeni öğreniyorum. gamepad'in her tarafında bi tuş ve bu oyunda her tuş en az bir işe yarıyo. uzun süre, "beni aşar" diye oynadım ama bir süre sonra düşünmeden kullanmaya başladım kontrol aletini.

Çok keyif aldım valla. Ne oynamalıyım bu tarz? eski de olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...