Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabardım.

Cons

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedendir? 4 gün önce filan başladı. bissürü yerimde var bunlardan en yoğun kolumda ama.

http://img20.imageshack.us/img20/7424/grnt0303.jpg
http://img34.imageshack.us/img34/4051/grnt0306c.jpg

Mesaj tarihi:
yediğin birşey dokunmul olabilir.çıkma süreci içerisinde değişik birşeyler falan yediysen.
ya da bilmediğin birşeye alerjin olabilir.
bir arkadaşımın arkadaşının ojeye mi ne alerjisi çıkmıştı yıllar sonra farketti falan.

çok fazla görünüyor.bence bir cildiyeciye gitmelisin.
Mesaj tarihi:
Cintonik said:

2. resimdeki de kol mu ?

aynı yer 2 side.

şimdi 2 ihtimal geliyor aklıma. 2 haftadır sırf dışardan yiyorum filan fastfooddur ottur boktur bir o.
bide niveanın yeni deodorantını aldım silver protect diye gümüş molekülleri filan diyo acaba ona alerjim filanmı var
Mesaj tarihi:
yemek dokuntuğunu sanmıyorum. alerji yüksek ihtimal ama sıcaktan filan da kaşıdıysan belki kabarmıştır dicem de hiç öyle sıcak kabarıklığına benzemiyor.

alerji testi filan yaptır bence. birşey çıkmazsa da için rahatlar.
Mesaj tarihi:
1- alerji testi yaptır
2- karaciğerinde bir sorun olaiblir (ustaya gitmişken ona da baktır)
3- kolunda bildiğin otoban haritası var lan türk bükünden akyarlara inişi gösteriyro resmen (bkz; 2. fotoğraf)
4- istanbula gelsene
5- içelim
Mesaj tarihi:
Alerji olabilir. Küçük bir ihtimalde olsa genetik birşeylerde olabilir. Bende mesela genetik bir hastalıktan kaynaklanan saçta kepek ve yağlanma sorunu var. Belli bir dönemden sonra tetikleniyormuş.

Alerjide böyle bir dönemden sonra belirebiliyor. Doktora sorsan halleder sanırsam.
Mesaj tarihi:
benim boynumun altı memelerimin üstü böyle kabarmaya başladıydı, 1 hafta sabun kullanmadım banyoda sadece saçlarımı şampuanladım keselenmedim falan hiç geçti. sabuna alerjik bişeyler göstermiş olabilirsin kullanıyosan, yada vücut şampuanına falan
Mesaj tarihi:
sonradan gelişen alerji olabilir abimde bi kaç sene önce başlamıştı soğuk suya girince ve soğuk havada kızıl kızıl kabarıyodu kanımızda komunistlik var ne de olsa
  • Yeni Oluştur...