Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nedendir? 4 gün önce filan başladı. bissürü yerimde var bunlardan en yoğun kolumda ama. http://img20.imageshack.us/img20/7424/grnt0303.jpg http://img34.imageshack.us/img34/4051/grnt0306c.jpg
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 olabilirde neye olucakki, bu kadar sene olmadı böyle bişey.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yediğin birşey dokunmul olabilir.çıkma süreci içerisinde değişik birşeyler falan yediysen. ya da bilmediğin birşeye alerjin olabilir. bir arkadaşımın arkadaşının ojeye mi ne alerjisi çıkmıştı yıllar sonra farketti falan. çok fazla görünüyor.bence bir cildiyeciye gitmelisin.
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 alerji sonradan da çıkabilen bişey bide genelde kızarıklık karaciğerle bağlantılı olabilir
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bisi olmaz alerji olsa bölgesel olmaz.böcük ısırmıstır kabarmıssındr gecer gecer :P
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Cintonik said: 2. resimdeki de kol mu ? brachialis
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Cintonik said: 2. resimdeki de kol mu ? aynı yer 2 side. şimdi 2 ihtimal geliyor aklıma. 2 haftadır sırf dışardan yiyorum filan fastfooddur ottur boktur bir o. bide niveanın yeni deodorantını aldım silver protect diye gümüş molekülleri filan diyo acaba ona alerjim filanmı var
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 alerji sonradan da çıkıyor orç. 22 yaşıma kadar bişi yoktu, sonra bahar nezlesi çıktı misal :(
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 benimde parmaklarımda cıkıyodu kışın soğuktandır dedim. O geçti şimdi de bacaklarımda var biraz bide kaşıyorum yara oluyo aynen su kolundakinin aynısı var bacağımda
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yemek dokuntuğunu sanmıyorum. alerji yüksek ihtimal ama sıcaktan filan da kaşıdıysan belki kabarmıştır dicem de hiç öyle sıcak kabarıklığına benzemiyor. alerji testi filan yaptır bence. birşey çıkmazsa da için rahatlar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 1- alerji testi yaptır 2- karaciğerinde bir sorun olaiblir (ustaya gitmişken ona da baktır) 3- kolunda bildiğin otoban haritası var lan türk bükünden akyarlara inişi gösteriyro resmen (bkz; 2. fotoğraf) 4- istanbula gelsene 5- içelim
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Alerji olabilir. Küçük bir ihtimalde olsa genetik birşeylerde olabilir. Bende mesela genetik bir hastalıktan kaynaklanan saçta kepek ve yağlanma sorunu var. Belli bir dönemden sonra tetikleniyormuş. Alerjide böyle bir dönemden sonra belirebiliyor. Doktora sorsan halleder sanırsam.
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 benim boynumun altı memelerimin üstü böyle kabarmaya başladıydı, 1 hafta sabun kullanmadım banyoda sadece saçlarımı şampuanladım keselenmedim falan hiç geçti. sabuna alerjik bişeyler göstermiş olabilirsin kullanıyosan, yada vücut şampuanına falan
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Çok underground bi hastalık abi doktora git bence.
Head Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kılcal damarlar ile ilgili olabilir, bi doktora görün
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Böjeek said: denize gir bişeyin kalmaz
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sonradan gelişen alerji olabilir abimde bi kaç sene önce başlamıştı soğuk suya girince ve soğuk havada kızıl kızıl kabarıyodu kanımızda komunistlik var ne de olsa
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abı kominist adam, karda kıştı sıcakda colde calışır, kabara kabara horoz gibi koministlik olmaz.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hmm bu durumda kanlarında kapitalizm var ve bu yüzden komünist esintilerine alerjisi var demek mi oluyoo 8-)
Öne çıkan mesajlar