Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Cemil İpekçi katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında nişanlandığını açıkladı. Programa elleri kınalı olarak gelen İpekçi, yeni bir birliktelik yaşadığını açıkladı. Birlikte olduğu kişinin çok sanatçı bir yanı olduğunu söyleyen İpekçi, " Grafik tasarım işi yapıyor. Ben nasıl olur da, onu işime yakın bir hale getireceğim şimdi bunu düşünüyorum. Ancak 1 - 2 ay ortalarda görünmeyeceğiz. Zaten birden bire ortaya çıkıldığı zaman ilişki bozuluyor. Biz önce birbirimizi bir tanıyalım, sonra koluma takar ortaya çıkarım." dedi. Programda, İpekçi'nin parmağındaki yüzüğünün sorulması üzerine ünlü modacı, yüzüğün anlamını da açıkladı. Birbirinin içine geçmiş iki yüzükten oluşan bu özel yüzüğün nişan yüzüğü olduğunu ima etti. İpekçi; "Bu yüzük benim için çok özel. Artık gerisini siz anlayın." dedi. 62'İNCİ YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI 62'inci yaşına giren Cemil İpekçi, ilk kutlamasını "Aramızda Kalmasın" programında yaptı. Sürpriz pastasını kesen İpekçi; "Allah beni kendi kendime yapacağım ve başkalarının bana yapacağı kötülüklerden korusun. Ondan gelecek her şeyi hakikatiyle kabul edelim. Bu arada herkesin Kandilini kutluyorum. Bu gece af gecesi. Yaptığımız ne kadar günah varsa af dileyelim." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 amaaaaan banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 belki kızla evlenmiştir. o daha şok edici olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hemde elleri kınalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 o değilde bi ilhan irem vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 o da değil abi 2 ay sonra koluna şegiyi takıp çıkacakmış. taş yağacak taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bizim hemşo la bu..çok severim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Böjeek said: Aramızda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bu aktif mi pasifmiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eli kınalı aktifmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sünetinde kınalamadılarmı seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sünnet olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 pipin yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ıyk gavur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kesik çüklü iğrenç insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ayrıca sünnetimde kınalamadlar beni karı mıyım la ben o nasıl iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hem pipileri kesik bunların hem köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 benimkinin yarısını kestiler hala 50cm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yuh 62 mi. ben bunu cidden 45-50 arası bişi sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Oha 62 yaşında mı bu adam ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 evt Gideri var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Tripling said: sünetinde kınalamadılarmı seni ? Oha sünnette birde kınamı sürüyorlar. Piskolojik harp havasında yapılmış sizinkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 En geride hatırladığım şey sünnet.. Sünnetten 1 saat öncesini hatırlamıyorum, hayat çizgim hafızam sünnet ve sünnetten sonrasıyla ibaret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bı dk lan bu cemil ipekçi nişanlandı topiğiymiş herkes pipisinden bahsedince bir gaz aldım bende bu konu nasıl geldi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 62 iimiş lan bi de halis topraka laf edio herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar