vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: abi kilo vermek istiyosanız sigaraya başlayın yarım saate bi sigara yakın ben 57 kiloyum iştahı kesiyo sigara o konuda çok yardımcı oluyo. kermit haklı abi sigara olmasa ben kantarbozan gibi olurum.simdi sigara sayesnde 70 civarı seyredyrm.bi ara sigarayı bıraktm 10 kilo birden aldm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 "irade" olay bu. onun sayesinde becerdim diyeti ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya iyide diyet yaparak eziyet ediyosunuz kendinize diyet yerine spor yapın günlük yediğiniz yemektende kısın aynı şey 3 dilim ekmekle gün geçiriyosunuz nerdeyse. spor yapın adam gibi takılın kafanıza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: verdigin tavsiyeye tüküreyim. zayifliktan ya da obeziteden degil kanserden ölürsünüz alt tarafi nolcak canim aa. obeziteden öleceğime kanserden öleyim daha mantıklı 200 kilo olup oturduğum yerden kalkamayıp birisi su getirirmi diye beklemek daha kötü bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 steroid basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kaç kalori yakacan kermit sporla. :D hem spor, hem az yicen. überalles olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu arada 7-8 saatten fazla uyundugunda, istah bastirici leptin denen hormon azaliyor ve istah acmaya sebep olan hormon artiyor. asiri uyku = daha az hareket. dolayisiyla da daha az kalori yakimina sebep olur. bunlar bilimsel olarak kanitlanmis seyler. ha bir de, diyet yaparken caniniz birsey cektiginde, cikin 10 dakka yürüyün. iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sporuna gore değişir valla, yağlı gureş yap mesela, nası yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Abi şu son 6 ay içinde 64 ten 71 e çıktım sonra yaz oldu yeniden 62 ye düştüm şimdi de 66 yım. Böyle canım istediği zaman kilo veriyorum istediği zaman da alıyorum, güzel bişey :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cuce said: sporuna gore değişir valla, yağlı gureş yap mesela, nası yakarsın. insan gibi değil, hayvan gibi yakarsın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cons said: steroid basın. Duvari delin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 peki ben nasıl kilo alıcam onu söyleyin 1.78 boy 57 kilo fazla yieymiyorum sorun o insanlara bakıyom 2 3 tabak yiyolar kiloluda değiller ben 1 tabak yerken zorlanıyorum. midem çok küçük galiba. nası büyütcem bu mideyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Masquerade said: kaç kalori yakacan kermit sporla. :D hem spor, hem az yicen. überalles olacak. abi cüce demiş güreş hiç yapamadın basketbol oyna çok yakarsın basketboldada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cuce said: sporuna gore değişir valla, yağlı gureş yap mesela, nası yakarsın. yagli güres yapabilmek icin de ayi gibi olman lazim ama. o zaman hayvan gibi yiceksin, yakcaksin. ama anca o gün aldigin kalorileri yakarsin. yiceksin-yakcaksin. yine yiceksin. hep yiceksin. bu döngüyle de nah verirsin o kilolari. en iyisi yüzme. hem zevkli hem de bütün kaslarini calistiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Saeros said: Cuce said: sporuna gore değişir valla, yağlı gureş yap mesela, nası yakarsın. insan gibi değil, hayvan gibi yakarsın valla. kiminle yaptığında onemli tabi, osman abiyle yaparsan pek yanmaz mesela gidip Cınaroğullarından Toramanla yaparsan işte o zaman cillop gibi yanar. tabi bu işim optimumu, miranda kerr'le falan güreşmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 cok yiyiceksin demişsinde, o amcalar cok yiyoda yağmı oluyo o yemekler sence? birikmiş yağları yakarak güreşilmez 4 saat soliyim ben sana. ben güreş diyorum hala, yağlı olmadı cor geldi, o zaman grekoremen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ondan bahsetmiyorum ben de, güresci olmak icin hayvan gibi olmak gerekir. kilo vermek isteyen icin ideal bi spor degil, bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: Masquerade said: kaç kalori yakacan kermit sporla. :D hem spor, hem az yicen. überalles olacak. abi cüce demiş güreş hiç yapamadın basketbol oyna çok yakarsın basketboldada tenis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ama gürescilerin farklı farklı kademeleri var kilosunu göre.hepsi ayı gibi degil. tenis en yorucu spormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tenis zengin sporu bide karşına adam bulucan öğrenmesi dert geçin tenisi. al bi basket topunu git bi potaya tek başınada oynarsın. sonra akşam üzeri illaki yancılar gelir. hadi bi maç. tek pota takılırsınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: ondan bahsetmiyorum ben de, güresci olmak icin hayvan gibi olmak gerekir. kilo vermek isteyen icin ideal bi spor degil, bu. yok ya gerek yok, ufak tefek ınce gureşciden olur. illa toraman abiyle güreşiceksin diye bi sart yok, hafifi sikletide var bu işin. şaka bi yana cok zevkli bişidir güreş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 vaniLLe said: ondan bahsetmiyorum ben de, güresci olmak icin hayvan gibi olmak gerekir. kilo vermek isteyen icin ideal bi spor degil, bu. sikletine göre güreşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya ben yagli güres denince, gözümde yagli herifler canlaniyor direkt. ama ayni cüssede iki zayif adam da güresebilir tabi, dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Valla 3 senedir buz hokeyi oynuyodum ben, antrenmanıydı maçıydı derken iyiydi, şimdi istanbula döndük burada zor tabii boşluğa düşünce genel şişmanlık olmasa bile göbek bölgesinde acaip bir şişme devasa bir göbek oluştu onu azaltıyorum şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: abi kilo vermek istiyosanız sigaraya başlayın yarım saate bi sigara yakın ben 57 kiloyum iştahı kesiyo sigara o konuda çok yardımcı oluyo. mesaj başı 0,0042 kilo bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar