Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 serjuda az degildir ha :) bak simdi ne olacak. zamaninda arkadasimin programiyla ucarak az grull vs farmlamadilar. oyle ucarak git havadan grull farmla onu farmla bunu farmla :D acaba diyorum shine daki progressde ucarakmi idi :P ah serju ah :D ne manyakti bu bilmezsiniz siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Ahaha askolsun be Kanuni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Biri bana rantçı dedi lan deynekçi gibi bişey mi ki bu? Biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 rant genelde somut nesneler için kullanılıyor ancak senin durumunda daha çok "yetenek" manasında kullanılmış olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Amaaan drama icinde kalmayayim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Madem sende editledin, bende editliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Shadow Priest, Rogue, Balance ve Resto Druid, Mage alımı yapılacaktır. PTR raidler öncelikli olduğu için, guilde başvuracak arkadaşların PTR client'ı şimdiden indirmesi tavsiye edilir. PTR raidlerine gelmeyen Initiate ranktakiler sorgusuz sualsiz guildden uzaklaştırılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Resto Druid mi? Arena Master Kasrat a.k.a Punkcu lazım mıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesabt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 iyi drama dönüyordu ya ne olmuş bu başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 progressten vakitleri kalmıyor dramaya bu aralar sanırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fin said: progressten vakitleri kalmıyor dramaya bu aralar sanırım :d moderatörler izin verse uzun metraj drama çeviririz malzeme bol :D halbuki sitenin tıklanma sayısı katlanıyo drama varken. hakaret ve küfür olmadıkça izin verilmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 siz başlayın ben modları oyalarım. intent 3%teymiş beyler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fin said: intent 3%teymiş beyler!! motivation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tarlaya red turnip ekiyo musunuz bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Düzgün başvuru yapan, raidlere katılımda istikrar sağlayacak, istekli arkadaşlara raidlerde şans verilecektir. tank hariç tüm class-speclerden başvurularınızı bekliyoruz. özellikle hunter, mage, warlock, shadow priest spotlarında istikrarlı arkadaşlara ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yıl 2013 hala düzgün başvuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerboy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Zikko said: yıl 2013 hala düzgün başvuru.. yil 2013 hala hardcore guild nedir bilmeyenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bildim unuttum anlatsana tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Instance kuşu olmak yakışmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 alıcaktım façanı sslerle döşüyecektim buraları hep hatta lolxd falan da koyucaktım hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yapacaktım edecektim ile olmuyor. Biz 2 kişiyiz orada gerisi zaten horde. Ona rağmen %10 hp kalınca tavuklar gibi başladınız kaçışmaya sonra hop içeri. En azından delikanlı gibi savaştım öldüm derdiniz Brightmist ile beraber şimdi o da gitti. :D UO'da action yaparken şehre kaçan gz kuşlarının wow versiyonu gibi ne o öyle. Miraul'u da al yanına gelecek sefere en azından iki interrupt atarsınız keyfimiz yerine gelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yalana bak hordeların tamamı zaten afkydı 3vs1 daldınız bana :D ayrıca ölürdüm de trashi çektiler ondan girdim raid kadroma saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ragefreakyo said: yalana bak hordeların tamamı zaten afkydı 3vs1 daldınız bana :D ayrıca ölürdüm de trashi çektiler ondan girdim raid kadroma saygım sonsuz. Nasıl bi ölüm korkusuysa artık 2yi 3 gördün demek ki :d Sen tek değildin ayrıca hiç yalan atma. Brightmist kamil kamil smite atıyordu bize ki ilk saldıran o zaten. Sonra korkup içeri kaçınca tek kaldın. Trash çektilermiş hadi oradan instance kuşları sizi B)- Gelecek sefere onurunla savaşıp ölmeni bekliyorum senden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NsVI59cPhxA Bu da instance crash sonrası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ben daha uzaga iserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar