irin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 @vanille sevgili izin vermior artık,gecen bi kere sıktıgım yerde iz kaldı diye... bu kdr buyuk işe de girmem sanırım evt.ama kadınların cogu sevmior mu abi bunu?
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sadece postlara baktım midem kalktı lan :(
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 irin said: ama kadınların cogu sevmior mu abi bunu? sivilceyi değilde siyah nokta sıkmayı seviyolar.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 irin said: @vanille sevgili izin vermior artık,gecen bi kere sıktıgım yerde iz kaldı diye... bu kdr buyuk işe de girmem sanırım evt.ama kadınların cogu sevmior mu abi bunu? evet! ama pamugu ve kolonyayi hazirda tutup hunharca dalarim.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 tabiki,hijyen sart.elleri de yıkayıp geleceksin!
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 insan sevgilisinin sırtındaki sivilceyi sıkıp nasıl haz alır ben anlamıyorum ya. gayet iğrenç bi olay yani. farklı farklı fanteziler, çözemedim.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sevgilim olsaydı şu anda sırtımdaki sivilceye benzer garip şeyleri sıkmak için heralde bi 10 saatini harcardı ben acıdan kıvranırdım oda pes eder bırakırdı. vücudumu kaplıycak galiba bi gün
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 o cikan vööööörck effekti beni benden aliyor. ondan. yok lan yok, sivilcesiz bi sevgili istiyoruzdur belki. gayet mantikli. bi de hani insan görünce, görüntüsü bile rahatsiz ediyo, sıkiyim gitsin diyosun.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Sivilce sıkmayı da sevmem sıkılmasını da sevmem.Sivilce çıkar bırakırsan kendi haline çok vahşi birşey değilse 2 3 güne geçer.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sevgili dediğin sivilce cıkarıcak arada,ama arada boyle surekli deil.boyle sarı başlı,tercihen alın sırt,kemikli bi yuzey.irin de sıvı olmasın tercihen katıya yakın kıvamda off.o bırkk die cıkısı yok muu,offfOFFFF!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 adamin sirti mayin tarlasi gibiyse, biz napalim. di mi?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 benimki öyle cidden resim çekip koymask isterdimde kendimden iğreniyom hani sivilcemsi şeyler üstüne bide yara gibi ama sıktırmam ben zaten acıyolar
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: sevgilim olsaydı şu anda sırtımdaki sivilceye benzer garip şeyleri sıkmak için heralde bi 10 saatini harcardı ben acıdan kıvranırdım oda pes eder bırakırdı. vücudumu kaplıycak galiba bi gün sırt dediğin sırtın yukarsında ve omuz çevresinde ise alkolden oluyor, yahut karaciğeri fazla çalıştırmaktan. alkolu kesince onlar da gidiyor. benim sırtta dolu mesela böyle ufak ufak, sıkmalık olmuyor ama onlar pütürlü bi hissiyat oluşturuyor dokununca.
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abi bu adam ölür yani,ölmesi lazım, normal diil ki bu
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 senko said: kermit said: sevgilim olsaydı şu anda sırtımdaki sivilceye benzer garip şeyleri sıkmak için heralde bi 10 saatini harcardı ben acıdan kıvranırdım oda pes eder bırakırdı. vücudumu kaplıycak galiba bi gün sırt dediğin sırtın yukarsında ve omuz çevresinde ise alkolden oluyor, yahut karaciğeri fazla çalıştırmaktan. alkolu kesince onlar da gidiyor. benim sırtta dolu mesela böyle ufak ufak, sıkmalık olmuyor ama onlar pütürlü bi hissiyat oluşturuyor dokununca. dedğin gibi zaten ama bendeki abartı biraz sıkmalık olanda var. önceden benimde sadece omuz ve sırt çevremdeydi şimdi sırttan aşağı doğru iniyolar. karaciğerden kaynaklanıyo alkol alınca azıtıyo normal olarak geçen hafta allahın her günü içince baya bi abarttılar. 2 gün öncede rakıya abanınca yanmaya başladılra bi süre.
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu dalgalar ne oluyoda çıkıyoki lan
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abi o değil de; adam 31e endeksli sanırım ilk videodaki, ayaklı sivilce olmuş lan herif.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 pipisini kesen adamın videosu daha iyiydi
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gerçekten bazı insanlar zevk alıyorlar sivilce patlatmaktan, hatta ilk sivilcem hunhar bir laz tarafından patlatılmıştı daha yaşım 15-16 adam direk kafamı tuttu patlattı birde utanmadan çıktıkça gel ben patlatırım demişti :)
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 böle şeyleri neden koyuyosunuzki ya eğlence bölümüne gidin kusmuk falan diye bölüm açtırın oraya koyun
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 şunları izletecek kadar işsizmisiniz, midem yok artık, gg oldu
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bana cintonik izletti ben bi ara bayılıyorum sandım bakamadım zaten iğrenççç
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 izlemedim. izlemek için hiç bir sebebim yok tersine izlememek için bir sürü sebebim var sdf
Öne çıkan mesajlar