Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Çok saçma bir kural olmuş bu sene ceza yağacak o zmn, bizim türk milleti sahaya girip hakemle konuşmadan yapamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Böyle bi ceza gelirse ligin cılkı çıkar 1. haftadan. Hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim duymadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Eralp said: Arda Turan maçtan sonra sahaya girip hakemden özür dilediği için minimum 1 maç ceza alacakmış :D . http://www.ntvmsnbc.com/id/24990657/abi aAHAH yok artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 En çok cezayı gs lı futbolcular alır , hakemle konuşmayı seven topçular çok orda başta ayhan akman ceza rekortmeni olur diyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ceza vereceklerini sanmam en fazla uyarı verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ardanın sarı kartına iptal gelmiş gereksizmiş cümleten hayırlısı... hakemler ve kurulu super çalışıyor bu sene destur bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 E gereksiz tabi. Oyuncuyu kale arkasında çıkartmak için fiziki müdahele yapması saçmaydı hakemin zaten. Bırak adam yedek kulübesinin oradan çıksın. Bu sürede de zaman geçirdiğini düşünüyorsan ver sarı kartını. Ama neden burdan çıkmadın diye sarı kart çok komik. Hani geride olan rakip futbolcular yapardı böyle. Oyuncunun yürüdüğünü görünce gelip arkadan ittirirdi koş falan diye hueahu. Ayrıca 4. hakemin olduğu yerden çıkılması gerekilir. TFF kural kitabında mevcut bu. Hakemin beyni yanmış yani o pozisyonda. Arkadan çık diyerek sıçtı, sarı kart ile de tüyü dikmiş oldu. Zor maç alır o hakem daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Llama said: ardanın sarı kartına iptal gelmiş gereksizmiş cümleten hayırlısı... hakemler ve kurulu super çalışıyor bu sene destur bismillah kaynak lutfen :D dogruysa helal olsun, ilk defa boyle bir degisiklik goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 babam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Sarı kartın iptal olma olayı pek gerçekçi gelmedi abi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Başlık çok geride kalmış, hazır tarafsız başlık varken bir anket ekleyeyim dedim, klikleyin bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 first blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Secondvari. klikledim de hemen oyumu. Esitledim durumu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Beşiktaşa ilk oyu ben virdim.Kayıtlara geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bazı şeyler açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 şampiyon kim olur bilememde,bu hafta anlaşıldı ki antalyaspor ve denizlispor böyle giderlerse büyük ihtimalle küme düşecekler.çok kötü oynuyorlar.bu haftaki maçlara baktımda baya güzel maçlar olmuş ama bu 2 takımdan cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 su ana kadar anadolu tkaimlari cok kotu idi, beni korkutan da o , eskisi gibi cok kalitesiz bir lig mi olacak acaba, yukarisi haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Beşiktaşımıza oy veren benden hariç 7 arkadaşım.Azınlıkta görünüyoruz ama haklı olduğumuzu zaman gösterecek.İnancımızı kaybetmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben oylamayı unutmusum hemen oyladm,sampiyon diyarbakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 cado said: şampiyon kim olur bilememde,bu hafta anlaşıldı ki antalyaspor ve denizlispor böyle giderlerse büyük ihtimalle küme düşecekler.çok kötü oynuyorlar.bu haftaki maçlara baktımda baya güzel maçlar olmuş ama bu 2 takımdan cacık olmaz antalyaspor adet haline getirmisti bi ara süper lige cikip tekrar 1.lige düsmeyi. gecen sene de son haftaya kadar belli degildi düsüp düsmeyecekleri. bu senede ligin ortalarina dogru kötü performans yüzünden mehmet özdilek birakir antalyayi, antalya düser 1. lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Görünen o ki, uzun mesafe koşuları gibi, iki grup birbirinden kopacak. Bursa, G.Antep, Trabzon da ortada iki grubun arasında takılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Antalya düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 düşmü muhabbetleri şimdiden ypamayın ya dur bakalım destur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 denizlispor - sivasspor maçı neden 2 eylül'e ertelendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bugün UEFA ön eleme maçı var o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar