Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Perenolde&n=Fartzwrgoben OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ayh içim bi hoş oldu 850k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Cüce azmi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İnsan hayatında başka şeylere de yer vermeli. Hani en kötü gitsin şu ench'i 450'lesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ÇOK abartı değil aslında. HK sistemi ilk geldiği günlerde, HK/day oranı felaketti, oradan yırtmış olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abartı abartı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Gangren said: ÇOK abartı değil aslında. HK sistemi ilk geldiği günlerde, HK/day oranı felaketti, oradan yırtmış olabilir :) nasi yane gangren? her zaan her adam oldurdugunde hk veriyodu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Onu diyorum işte, felaket fazlaydı HK/gün oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hayır adam bi de rogue. Hadi mage falan olsa, preTBC köprüde blizzard spam falan yapmıştır derdim de son patche kadar aoesi yok rogue'un. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 I see dead people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Masquerade said: Hayır adam bi de rogue. Hadi mage falan olsa, preTBC köprüde blizzard spam falan yapmıştır derdim de son patche kadar aoesi yok rogue'un. xD aynısını dicektim ben de, bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bg de etrafta karsi taraftan biri her oldugunde hk almiyomusun eger yakindaysan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Gruptaysan alıodun eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bg den çıkmamış yada botcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Grand Marshal Achieve i var. Full gun premade yapmak gerekiyor tabi ciddi HK geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 HK'nin Rank14'ün ne kadar skill gerektirdiğinin kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Burning Legion'da, undead warrior vardı eskiden, R14, A ile başlıyordu nicki, doğu avrupalı bir elemandı. Herifi raide aldık esprisine, ne yapacağını şaşırmıştı, charge falan atıyordu moblara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Nur içinde yatsın Rahmetli Fırat abinin sarsar'ı da bundan 4 yıl önce 100.000 nin üzerindeydi... devam etseydi bu kadar olurdu heralde o charda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ilk accmde 60 warriorumda 120k vardı 4. accde oynuom durmadan oynasam kaç k olurdu bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Başlıkta HK yı HP okudum oha dedim yalandır ilk mesajları okudum baktım herkes oha diyor bende OHA dedim..sonra anladım hp değil hkymış..bütün büyüsü gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 120k kille aldım işte benim world firsti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Aket-Atum said: Başlıkta HK yı HP okudum oha dedim yalandır ilk mesajları okudum baktım herkes oha diyor bende OHA dedim..sonra anladım hp değil hkymış..bütün büyüsü gitti. aahahahhaah Bu arada sıra sıra çocuklar oynamıştır tek kişi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 charın adı da Seyfinetkafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Regalya said: 120k kille aldım işte benim world firsti world first r14 premadesiz ! :P kardese dua et sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o olmasa kasılırmı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar