Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Hö nasıl yani? el ile lazım olanlara tıklıyorum deme :P.
Eğer öyle demek istediysen, skill global cooldown çalıştırmadığı için makro klavyelerine ortama göre 3 er tane ayrılmış kaydedip, otomatik çalıştırtıyorlar.
Yada, en çok kullandıkları skillere en çok kullandıkları buffları yerleştiriyorlar bir addon ile. Normal skille bastıkça o bufflarda dönüyordu.
Bilgin yoktur felan diye yazayım dedim.

valla annamadım tam dediğini ama
bende addon vardı bi tane 3 tane chosen buffunu koyuyosun bi tuşu oluo ayarlıyosun otuşa basıosun o sıradakini atıo. zaten 14 sanyeden 3 tane atabiliodun en fazla.
ama o bile bayıyodu işte
Mesaj tarihi:
ilahi yaw ben de diorum niye daraldı bu adam chosendan diye :D
azgalda chosenım var acaip bi class ve bayaa eglenceli bence. tabi wh ve bwden sonra combatın içine dalıp ölmemek guzel oluyo :)
Mesaj tarihi:
Sam said:

150-200 kişi filan yoksa ortamda lag yok eskisi gibi, 2008'le arada dağlar kadar fark var.

arada dağlar kadar fark var çünkü dağlar kadar adam ayrılmış oyundan. :D artık rahatlamış oyun... :D
Mesaj tarihi:
bende dün aldım accyi wowdan sonra pvpsi ve hikayenin orjinalliği en önemlisi cücelerin hayalimdeki cücelere yakın olması 2 günde bağladı kendine beni . burdan varmak istediğim yere gelirsek . pati ahalisi nerede yogun olarak oynar durur şöyle döğüşken organize guildler nerelerdedir
Mesaj tarihi:
abi burda sidik yarıştırmadıkça, showoff yapmadıkça bir eğlencesi yok, o yüzden;

http://img176.imageshack.us/img176/4944/chamathalion109.jpg

hatta respecten sonra defensive tacticleri koymayı unutmuşum, ona rağmen yani... sdf.
Mesaj tarihi:
dakro said:

arada dağlar kadar fark var çünkü dağlar kadar adam ayrılmış oyundan. :D artık rahatlamış oyun... :D

heh yok, daha az sunucu ama daha çok insan var sunucu başına. eskiden 200 kişi toplanamadan göçerdi sunucu. :p
Mesaj tarihi:
iyi de orderın da abileri geliyor, yalnız başıma champion olmuyorum yani sonuçta.

ha bi ayrıca bugün de şu oldu;

http://img708.imageshack.us/img708/4240/chamathalion118.jpg
adsf

@harir, abi witch öyle ya, dur, hop dinlemiyor order görünce ehuhe.
Mesaj tarihi:
Altdorf'da herkes milyon çeker işte onu diyorum. Dabıl demıcla taksimetreyi 1 saat açık tutuyorsun. Stage3'e kadar saçma sapan bir steamroll combatı dönüyor zaten biraz organizeysen.

Yalnız çok bomba Bionic oyuna geri dönmüş asdff
Mesaj tarihi:
ay, veya bilmiyorum yil sonra AoC ve WAR accountlarini aktive ettim, tekrar bir deneyim diye (aslinda wow oynuyorum da rested beklerken iste, baska turlu kasilmiyor hehe :)

WAR cok daha iyi gorundu gozume, ozellikle GFX motoru bence COK COK COK daha iyi. bloom olsun, diger ozellikle olsun, o sacma sapan frame atlamadir, makineyi kasmadir tamamen ortadan kalkmis, texturelar cok daha guzel hitap ediyor. kotu olan 2 sey ise, biri, beni basimdan beri rahatsiz eden animasyon effectleri hala ayni halde, gorunuse gore degistirmeyi planlamiyorlarda.. karsidakinin ne yaptigini okumak imkansiz gibi bir sey, hala 10 yard oteden melee vurmalar, casterlarin animasyonlarinin karismasi, buyulerin effectlerinin cifter cifter cikmasi veya tamamen buglanip ard arda buyu atmamaya ragmen cikmasi vs. digeri en can alicisi ise, low level pop baya baya azalmis, prime time denebilicek bu saatlerde bile 25 dakika queue bekledim ve gelmedi.. quest yapmak istedigim bir oyun degil sahsen war benim icin.

boyle paylasmak istedim kendimce.. iyi gidiyor ama WAR, en azindan gelisme var, askere gitmeden once denemistim, launch'tan farksizdi, su an kesinlikle oyle degil, baya baya iyi yonde degisiklik olmus... AoC'da oyle dogrusunu soylemek gerekirse. Cok mutlu oldum ^_^

ps. simdi wow'a girdim burdada queue gelmiyor, hehe kimse herhalde alt falan kasmiyor haftasonu diye, yuksek tierlarda pvp yapiyorlar olsa gerek, ondan queue gelmiyor herhalde :)
Mesaj tarihi:
Bende bugün açtırdım tekrar accountumu.City instance lar çok güzel olmuş. Olabildiğince hardcore.O eski bayık instancelar geliyo aklıma birde şimdi bu.Girdiğim ilk instance da sove shoulder düşürmem kaymaklı kadayıf oldu.Çok keyifliydi.
  • Yeni Oluştur...