Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla oyun su sıralar noelden dolayı bos:) bi kaç akşam hele guilde 4-5 kişi vardı sadece. dün gece girdim baktım 10 kişi falan vardı cıktım bende:)

yani su yılbası arifesinde zor abi toparlamak ekibi. girmiyor millet oyuna.
Mesaj tarihi:
kark norn da hiç order guildi warmıdır ?? bi exile vardı galiba (yada çok sağlam atıyorum) onda da yabancı yabancı insanlar var :) yetim gibi kaldım ortada kurtarın beni :)
Mesaj tarihi:
o kadar önemli değil ya 3-5 kişi muhabbet olsun yeterli :D
öteki türlü nerde çokluk orada .okluk :D zaten lvl 13 üm daha cıtırım :D yavaş yavaş büyürüm arada kaynarım :D
Mesaj tarihi:
Hapl0 said:

grup olarak karak nornda order mı açsak diye düşünüyoruzda çokmu eziliriz?

valla ben yanlızım :D pek acıtmıyorlar :D hoş uygun zamanlarda order bayagı bi dominate ediyor :D
Mesaj tarihi:
Kendi kendimize yeteriz diyorsanız ordermış destmiş önemli değil. 5 kişiydiniz yanılmıyorsam, 6 ıncıyı orderdada bulursunuz bir şekil. 5 inizin oyun saatleri uyuyorsa, pek arkadaş problemi çekmezsiniz.
Mesaj tarihi:
Blind'ın dediği gibi düzenli bir grubunuz varsa gerisi önemli değil.Evet başta tabiki ezilebilirsiniz ama renown artıkça ve item edindikçe ezmeye başlarsınız.İş grupta bitiyor yani ki karşı tarafın sizden fazla olması her zaman daha güzeldir.İki saat adam aramıyorsunuz kesmek için:D
Mesaj tarihi:
Azgalın durumunu açıkcası bilmiyorum ama t4de nornda da sc sıkıntısı yoktu 1-2 hafta öncesine kadar.2 haftadır girmiyorum ama değiştiğini sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Harir said:

Sardi azgalda ne işin var senin ya:D

sıkıldım iice ölesine bi shaman actım oynuyorum. arada norn arada azgal heh. pff yaz gelse biran öncede kurtulsam su oyundan:) iice zevksizleşmeye basladı. ne dungeon yapabiliyorum ne krala gidebiliyorum adam gibi. 2 aydır öle oyalanıyorum.
  • Yeni Oluştur...