Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ragazzo said:

Sardi hala rr 72 misin ayıp sana 3 aydır oynamıyorum bi degisiklik olmamıs =) Harir napıyo pis cuce hala solo takılıp duel mi yapmaya calısıyo ?

selamm kardes:) valla rr 72 yim hala 73 olmak üzereyim ama heh. napalım aion bilmemne derken baya bi uzak kaldık wh den.
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

pet 80 oldumu senin :P

Benden habersiz kastıysa olmustur =) 74 te bıraktım en son.

Aion noldu begenmedin mi sardi baskan ? harirde dönmüş war a gordugum kadarıyla ! En cok ona güldüm zaten Hahahh :)
Mesaj tarihi:
hehe sarmadı valla. aslına bakarsan hiç bişi sarmıyo artık:) war bile kasamıyorum. sadece orvr wb sine girip biraz renown alıp cıkıyorum. krala bile gitmeye kasamadım kac defadır:)
Mesaj tarihi:
Bas git nan.War ftw.Şaka maka özledik abicim.Oasisle arada konuşurken ah Gazarro da olsaydı keşke deyip duygulanıyoruz.Ama sonra tabi unutuyoruz hemen.:)Solo işlerini bıraktım grup için çalışıyorum artık.1 ay ara verdik tabi işler değişmiş biraz.Healer ya da Bw ile takılıcam biraz:d
Mesaj tarihi:
Invasion Stage'de Reikland Factory açılması süpermiş. Üzerimde bir mara bir black orc bakıyorum hit pointte kayda değer bir azalma yok, bir baktım adamlar lvl 12-20 falan ahahah ne saçma şey ya. Gerçi iyi eğlendim.
Mesaj tarihi:
bright wizard collegea purple bag için girdim, yemedi. king instance'da ilk sub bossa kilitli olduğumdan onu da deneyemedim, aslen pek önemli değil king instane shadow warriorı geçemediğimiz sürece, ama bwcdan alıcağım purple bagle gelicek glaive baya lazım, saçma sapan glaivelerle oynamaktan gına geldi.
Mesaj tarihi:
Reflective said:

bende alıp başladım trail kesmedi umarım destroyu yüceltmeye yardımım dokunur :P

destroyu yüceltmeye yardımın mı olur yoksa ordera renown kazandırmaya mı yardımın olur orası belli olmaz:P
Mesaj tarihi:
sardius said:

Reflective said:

bende alıp başladım trail kesmedi umarım destroyu yüceltmeye yardımım dokunur :P

destroyu yüceltmeye yardımın mı olur yoksa ordera renown kazandırmaya mı yardımın olur orası belli olmaz:P

Olsun sen gel yinede destroya:)Ne varsa darkside da var:p
Mesaj tarihi:
Satoshie said:

6 vs 6 eventi devam etseydi aslında stage 2 olabilirdi ama yarıda kesip altdorfa geri döndü CW'deki order.

city siegea denk gelmeseydi iyiydi 6v6, 20 dakika sonra iki black company grubu, bizim grup ve royal legio kalmıştı sanırım.
  • Yeni Oluştur...