Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 euh fazla ciddiye almamak lazım bence ya, oyun sonuçta.
trathias Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yoo kırılmak yok özlemişim sataşmalarımızı :D
dakro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ağlak mode takılmak istiyorum. ühühüüü tırıtias beni dövdü. zerg masterım neredesin basalım şu kampı. -zobanak kamp önünde 44584754503 dest. ühühüüü yeni oyunumda da ağlamaklı char açtım. kimseyi dövemiyorum... -zobanak dragonic item set. çota çota...
trathias Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dakro said: ağlak mode takılmak istiyorum. ühühüüü tırıtias beni dövdü. zerg masterım neredesin basalım şu kampı. -zobanak kamp önünde 44584754503 dest. ühühüüü yeni oyunumda da ağlamaklı char açtım. kimseyi dövemiyorum... -zobanak dragonic item set. çota çota... 1.zobanak = zergle övünmek 2.zobanak için sana aion topic linkini vereyim mi? warhammerla ilgisi yok da :) yeni zobanaklarını merakla ve heyecanla bekliyorum :D sevgiler saygılar
trathias Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu arada bu gün beerdush'u gördüm scde döndü mü oyuna yoksa sattı mı accountu
sardius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hee? hmph? noluyor burda? oyunu oynamayan şahıslar yazmasın lütfen ortamı kızıştırmasın:P zaten sinir küpüyüm kralı kacırıyorum hep. gitti soveler poffff zatende bi kaç seferdir sacrxin wb sinde 4. gruba düşüyorum canım sıkkın...(4. grp =işe yaramazlar grubu:))
Bijen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ee sardi biz cok defa santsu ben falcata birlikte 4. grp ta yer aldık.. nasıl işe yaramıyormuyuz yani B)..
sardius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yok abi de şöle bi durum var eger dengeli full wb cıkmazsa 4. grup ilk 3 grup dengelendikten sonra arta kalanlar oluyor:) dün mesela 4 tank bide trat vardık 4. grupta hehe. hiç bişi yapamadık sc lerde adam gibi:P yani adam 4. grupta healer yok bi healer koyim demiyor. diger gruplara 2 ser tane koyuyor ama 4. ye yok:) ancak tabi yeterli sayı ve cesit varsa 4. grupta tabi salam oluyor:) zaten tank sayısıda baya artmış guildde. sanırım baska guildlerden transfer olmuş yoklugumda. o nedenle artık problem oluyo benim için kral veya colossu runlarda falan. bilemyorum nolcak:)
dakro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tarti zaten o zobanakları kendim icin yazdım ve anlamını biliyorum... :D kafanı yorma benim ağlamaklarım için zergimle övündüğüm zamanlarda da oynadım. zerginize karşı duruşumuda sergiledim. zardi oynamadığım oyunları kızıştırmayı seviyorum.. senin icin birsey söylemek istiyordum ama sen zaten diğer başlıkta kendi kendine cevabı vermişsin fazla söze ne hacet. :D
sardius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 biz yeri geldimi kendimizi eleştirmesini biliriz...o kadar
trathias Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sardius said: zatende bi kaç seferdir sacrxin wb sinde 4. gruba düşüyorum canım sıkkın...(4. grp =işe yaramazlar grubu:)) o grubun değişmez elemanı olarak seni kınıyorum bomb grubun healerlarını koruyup kollayan ve karşı tarafın healer ve casterlarını rahatsız eden single target grubudur o grup 4.grup candır :D
Harir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Di mi sen olmasan ben olmasan kim olucak 4.grup.Bırak bu rgyi gel bcye sana ilk grupta yer açıyım:d
sardius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bırak yeme beni trat:) valla harir biraz daha beklicem bakalım sıkıntı olmaya baslarsa bu kral olaylarında yer bulma falan düşünebilirim ciddi ciddi:)
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Selamlar, 23 kasım'da açılacak transferle Eltharion'dan Karak-Norn' a gelecek tüm Türk Destruction tarafı oyuncularını Precision guildimize bekliyoruz. Yeni bir alliance'la birlikte daha aktif bir şekilde devam etmek hedefindeyiz. Başvuru için Precision'dan herhangi biriyle irtibata geçebilirsiniz. İyi oyunlar
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sardius said: bırak yeme beni trat:) valla harir biraz daha beklicem bakalım sıkıntı olmaya baslarsa bu kral olaylarında yer bulma falan düşünebilirim ciddi ciddi:) yok sana kral mral, sonra altdorfta elinde 3 parmagi kalmis marauderlara saldiriyosunuz sonra bir kel bir cüce şeklinde :P.
sardius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 haha fuzule ilk kallesliği yapanlar seninkilerdi ama. senle negzel duel yapıyoduk hatırlarsan ilk karşılaşmamızda. sora 2-3 tane daha dest gelip kestiler beni. sora harirle bizde intikam peşinde koştuk hep. sende kardesim paso denk geldin bize napalım:P ama çok iyiydi yaw harirle ikimizdik sadece 5 kişinin arasında 2 kişiyi alıp bazende ölmeden kacabildik:)
Tandagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Elthariondan gelecek arkadaşlar için level 40 guildimizde faaliyetini devam ettirmektedir.Başvuru için Who Invadoria herhangibir arkadaşımızla irtibata geçebilirsiniz.
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Nasıl gidiyor bilge? düzene oturdumu iş olayların. Oyunda pek gelişme yok sanırım, war-europe dan takip ettiğim kadarıyla. Ara sıra şeytan dürtüyor bakalım, çalışmaya başladıkları zaman bende dönmek isterim :D.
Tandagh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 BlindArcher said: Nasıl gidiyor bilge? düzene oturdumu iş olayların. Oyunda pek gelişme yok sanırım, war-europe dan takip ettiğim kadarıyla. Ara sıra şeytan dürtüyor bakalım, çalışmaya başladıkları zaman bende dönmek isterim :D. Sen gel özletme fazla kendini yavaş yavaş toparlıyoruz ama hala online sayımız düşük.Server ise aynı K8p'ye döndü ağırlıklı order farmlıyo bizi:p
sardius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dün gece pek öyle degildi:) baya destro gelmiş transferle. tabi orderda. lagden adım atılmıyodu yine.
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Patch ile birlikte gelirim artık. Belki pve deki drop sistemi için birşeyler yaparlarda okçu ile 5k can ile dolaşmaktan kurtulurum D:. İyi eğlenceler size. Bi anlık gaz olana yada patch gelene kadar bulaşmam sanırım :P.
Öne çıkan mesajlar