arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 AP'de ne değişti? Öyle bir teorim vardı, AP regen bir şekilde nerflenirse daha kalite combat döner diye. Tabii bununla birlikte Restorative Burst'ün bufflanması, AM'in Wild Healing ve dengi abilitylere ayar şart. Ha bir de WP ile aradaki farkın açılmaması lazım, malum convertion var. Aynı şekilde nasıl Choppa/Slayer burn daha test realmda nerflendiyse öbür AP burnlerin de süzgeçten geçmesi lazım falan. Böyle de meta game / theorycraft adamıyım ehueh.
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Satoshie said: AP olayının düzelmesi iyi oldu.Gerci bu iş AP emen dest classlarına acayip iyi gelecek gibi tahmin ediodum ,dün bi kac duel yabtık eataine de pek de ole olmamış. marauderimle hic denemedim, normalde bir healera sardirdigimda bir sure sonra skill yapmasi azaliyordu kosmaya basliyordu (ben olduremiyorum tabi detaunt + damage yetersizliginden o ayri) bu patchten sonra nasil oldu acaba.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Casting olmadığı için çok farketmez, regen nerflenmiş bile olsa yetecektir. DPS hybridleri, özellikle life tap, işte onlar ayvayı yemiştir lol.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 arcane, eskiden oyunu ilk oynadığımız aylardaki gibi oldu. bug olmadan önce normalde gcd boyunca (1,5sn) bir ability kullanılmazsa sn'de 25ap regen başlıyordu. bug gelince o regen ability kullanılsa da devam etmeye başladı, en ağır ability spam bile ap pool bitiremiyordu. şimdi ise ap pool ilgili regen veya cost azaltan tactic olmadan 10sn'de filan bitiyor, durup regen beklemek gerekiyor. haliyle durmaksızın ability spam'leme olayı bitti.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bw yi kazıyormu bu ? :P flee + full ap geziyordum ben :D
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Balance Essence taktik ile kamışla çeker gibi bitiriyordu şimdi daha da kötü olmuştur, yazık.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 araya bi soru sıkıştırayım 20sn lik %50 heal debuff ı orderda hangi sınıf atıyor? bide taktik sanırım.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 10sn'lik slayer'da var, am'de de var. 20sn'lik hiç duymadım. tactic değil, mastery ability ikisi de.
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 runepriest taktik : crit attacklar 5 saniye %50 debuff (yuh adamlarin healeri bile bunu yapabiliyor :) ) shadow warrior : skirmish mastery 5 skill'i 9 saniye war priest : %25 heal debuff wrath mastery skilli 10 saniye bright wizard : 10 saniye %50 debuff mastery skill witch hunter : morale 4-> 15 saniye healing yok. 10 saniyelik %50 dusuren ayri bir skill var.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 rp gibi asla ofans yapmaya bir sınıfa vermeleri tam aksine order'ın kaybı, ona vereceklerine bir mdps'e ya da tank'a verseler bambaşka olurdu. dest'de öyle bir saçmalık yok hiç, sadece kullanan sınıflarda o debuff.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 black guardın soul killerını 30 saniyeye kadar çıkartabiliyorsun pitiless feedingle, ama soul killerı bile normalde kullanmıyorum, kimse de sadece healerlar için 2 tactic slot ayırmaz kanımca.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nadir de olsa var öyle hasta adamlar. Gerçi arada bir tank-killer specleren bir Archmage olarak onlara kızmaya hakkım yok. :P
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 combat zamanımın %75'i filan healer üzerinde geçiyor, bana verin o tacticleri kullanmıyorsanız. (:P)
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 fuzulee said: marauderimle hic denemedim. Bence bi dene maralar fena pataklıo doru spec buildları varsa.. Açılışı yapamazsam pot kullanamadan cok zor kese biliyorum,eskisi gibi degilller.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 @Sam; dps oynuyorsan kotbsın ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ben healing debufflara, öyle ki shield+sword kotbslar bile çok ağır vuruyorlar.
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kanımca bu %50 heal azaltma cok abartılı bir özellik, hem her sınıfta var ve direkt healeri bitiren cinsten bir özellik, cogu da kaldirilamiyor zaten (kaldirilsa bile cok fazla ailment olduğundan yetişilemiyor). bence her bir debuff %15 olmali, ve %60'a kadar üstüste binebilmeli ki, direkt olarak savaş bitiren bir ozellik olmasin.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 valla marlon, sizin kullanmadığınız -%25 armor attack benim main attack, düşün artık sen. chosen ravage gibi bir olay yok knight'ta öyle. fuzuli, bende yok. :P 15% de tek başına yetersiz olur hani healer'lar 25% healing filan tek başlarına arttıran tacticlerle gezerken, guard varsa zaten ölmüyorlar diğer healer'ların yardımıyla kolay kağıt gibi giyinmemişlerse. 1-2 kişilik durumlarda zaten dok süper güçlü debuff koyamazsan.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 50%'den aşağısı ile healerlar öbür classlarla dalga geçer. Ama evet bence de her sınıfta olmamalı. Tabii debuffı olmayan ona göre vurmalı.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 geçenlerde eğlencesine 2 healer 4 tank premade kurduk, beklediğimden çok daha iyi geçti, ne zamandır 4k renownu zor görürken, 6k ya kadar çıktığı oldu. 13 senaryodan 12sini farmladık adeta. dmg/db de ilk 4de her daim tank olması da çok hoştu ayrıca=p
trathias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Order ic stage 2ye gecmiştir en gec 6 saat içinde Tchar'zanek archmageler nezaretinde Altdorfta ortam şebeği olacaktır dest oynayan arkadaşlara gecmiş olsun dileklerimi iletirim :D
sardius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aha bi çürük domates de ben atim suratına onun:)
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 evet sabaha karşı da olsa çarzenek'i kafese koymuşuz. :) yalnız şansa kartın süresi dolmuş, kaçırmam büyük talihsizlik oldu heh.
sardius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 poff saati cok ters yaw. bu gidişle göremicem ben bu elemanın kesildigini:/
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 serverda destro varken biraz zor zaten. sizinkiler fazla alışmış pveye k8pde. =p
Bijen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pve ye fena alısmısız he :D RG wb sinin karsısında duracak 1 wb oldugunu dusunmuyorsunuz sanırım ? destro king i ne zaman gorup kesecek cok merak ediyorum...
Öne çıkan mesajlar