Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 saat 22.53 az kaldı az. 00.00 da 3g kullanabileceğiz :p edit: yazarken 1dk geçti bile asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ilk görüntülü konuşmayı ben yapçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tayyip yaptı da olm bi dalgası yok tırii ci falan, oturunoturduunuz yerde kaptırmayın parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ne tayyibi, yıllar önce cebit bilişim eurasia da yapmıştık beheyy. tayyip o zamanlar daha möilli görüş gömleğini çıkarmamıştı. şimdi baktım yazılarıma da, 2006 yılında cebit bilişim eurasia ya gidip yazdığım inceleme yazısında "Turkcell de büyük bir stand kiralamış ve sahne yerleştirmiş. Genellikle yeni Turkcell-IM servisi için reklam yaptılar. Yarışmalar düzenlendi. Hediyeler verildi falan. Çok yeni bir şey yoktu yani. Yine 3G reklamı da yapıldı. İlk yayından 1 sene sonra hala sistemin devreye geçememesi üzücü. Galiba şu 3G ancak fuarlarda tanıtım amaçlı kullanılan bir teknoloji olacak." demişim. 2005'teki yazıma ulaşamadım kaybetmişim. bu da demek oluyor ki 4 sene olmuş 3g türkiye'de diye duyurulalı. vay anasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ggg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Norak said: ggg! Gold, God, Glory. Eski conquistadorlardan kim kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 artık zeki müren de bizi görebilecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 karnımız aç kriz var koyarlar 3g ye. tarife ücretleri belli mi bari.200-300 ler girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1gblık paket 29 tl 4gblık paket 39 tl 4gblık paket 24 ay taahdütlü ilk 4 ay 19tl + 3g usb modem hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bana mı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 benim telefonumun renkli olması dısında bi özelligi yok kullanamayacakmıyım ben simdi asdasd 4g ye kadarda değiştirmem telefonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Red said: karnımız aç kriz var koyarlar 3g ye. tarife ücretleri belli mi bari.200-300 ler girmesin turkcell'den turkcell'e görüntülü konuşmada fark yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 turkcellden turkcelee ev kurmasınlaaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Abi o değilde 3G uyumlu bütün telefonların kameraları hala vga kamera anasını satiim reklamlarda gösterdikleri şekilde ayna gibi bi görüntü olmıcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Normal konuşma ile aynıydı avea ve turkcellde. Vodafone un tarifesine bakmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 aveada geliyür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 O değil de Turkcell olarak nasıl başlayabilirim 3G konuşmaya 12den sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 "Max Damage" said: Abi o değilde 3G uyumlu bütün telefonların kameraları hala vga kamera anasını satiim reklamlarda gösterdikleri şekilde ayna gibi bi görüntü olmıcak yani. kaç inch ki ekranın? bi kaç mp olsa ne yapcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ee geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hadi hayırlı olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 görüntülü konuşma aynı ücretmi avea da eminsiniz mi arkidişler ? bide nası deniyecez yaw yok mu aveası olup 3gli tel i olan birisi deniyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 avea @eyüp/istanbul: gelmedi. vodafone @eyüp/istanbul: gelmedi. KANDIRIKÇILAR,! HANİ LAN GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA HANİ 3 MERAK NE GÜZEL ŞEY KIZI'1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 geldiğini nerden anlıyoruz? sinyal seviyesinin altında 3g yazıyor mu? (edge bağlantısını fln gösterir gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 3g yazıyor bazı telefonlarda, ayrıca video çağrısı yap diyorsun yaparsa gelmiş demektir sdfkjsf bu arada benim telefon paso reslemeye başladı nedense, noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gerçekten avealı bi gönüllü arıyorum denemek için öm atın nömaranızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar