Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

Klubun yarınını dusunmeyen bir baskan ve yonetime sahip Galatasaray malesef.

neden derseniz, bu borclar ne olacak? zaten kotu olan klubun maddi durumunu daha da icinden cıkılmaz hale getirecek.

1 sene ya da kısa sureli sampiyonluk icin resmen klubun maddi temellerini sarsacak transferler nereye kadar.

devlete dayanıp stad yaptırmaya benzemez, bi bakarsınız aziz yıldırım alıvermis %49 hissenizi birden :)
nazar etme sizin de keitanız, elanonuz olur. :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

gs nin borcu var klube haciz gelcek memurlar keitayı alıp goturcekler.sora fenerbahçe hacizli mallar arasından keitayı alacak

avrupa da kupa kaldırmış takımın hedefi yine avrupa da kupadır.bu yuzden transferde herturlu riske girilir

2000 senesinden beri aldıgımız topçular belli.türkiye kupasını bile alamayan fenerbahçe yıllardır hayvani transferler yapıyorda noluyor :)

biz iliçlerle şampiyon oluyoruz.11 yerli ile şampiyon oluyoruz.galatasarayda lig sadece avrupaya basamak.fenerbahçe aman ligi alayım mantıgıyla başlıyor her sene.türkiye kupası ve avrupa ztn b elli :).ligi alalımda bari taraftarımız üzülmesin.

yeni stad ve projeler varken risk alınmıcakta ne zaman alınıcak.afrika kupası maçlarından sora keitanın fiyatı artmıştır.mehmet topal arda servet bu adamlar gittiğinde para kazandıracak adamlar.

altyapıdan yetişmeyen fakat hakan balta mustafa sarp gibi adamlarda gittiğinde + para getiriceklerdir.

elano ve keitadan gs nin zarar ediceğinide düşünmüyorum.kewell gibi bi adam alıp getirmişiz.bütün herkes seviyor adamı.ondan 10 milyon euro zarar edilsede üzülünmez.

her sene yerli futbolculara milyonlar verip alıp oynatmayıp tekrar anadoluya salan fenerbahçe.anelkalar ortegalar appiahlar guizalar mehmet topuzlara neler verilir.

galatasary takımı 10 sene boyunca fenerin herturlu ezici şartları olmasına ragmen hala fenerbahçeden bi eksiği yoksa hatta fazlası varsa.bence bırakın bizim aldıgımız riski de korkun bence :)

tam bir cool story olmuş

gs de başarı yokken fenerbahçe rahattır.fakat olası bi 2. avrupa kupası ve yeni stada şampiyon olarak girmemiz gibi şeyler fenerbahçeyi karıştırır :)
Sosyal ağlarda paylaş

abe kewellın sözleşmesini feshedeceğinize kaleci diye geçinen o kovanınkini feshedin bea.

saat 07:30 sularında ata demirerin yeni filminin fragmanını izleyince böyle oluyor

Yalnız çok şükela kadro oldu şaka maka.

Abi haldun > arda sdf, galatasarayın yıllardır çıkardığı en büyük yetenek arda marda değil haldun.
Sosyal ağlarda paylaş

haskjdghasdas Takım iflas edicek diyen zekilere(!) sesleniyorum.
Adamlar 2 tane dünya çapında tanınan futbolcuyu maaşını bile tam vermeden getiriyor. Jo'ya verilicek 800.000 Euro ile mi batıcak Galatasaray? Hele ki yeni stat biterken ekstradan tv gelirlerli artmışken.

Bu para olayı geçmişte kaldı cahil arkadaşlar. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın borçları arasında öyle büyük bi fark yok sadece Fenerbahçe daha çok kazandığı daha fazla geliri olduğu için sıkıntı daha azdı.

Gidip Gökhan Ünal'ı alan bi takımın taraftarı nasıl böyle konuşabiliyor anlamak mümkün değil. İyi yönetici Kutlualp'in 15 Milyon verdiği futbolcunun tek faydası Semih'i bitirmek oldu. Bu da ne kadar Fenerbahçe'ye ne kadar diğer takımlara faydalıdır bilemiyorum.

Bütün Trabzon halkı nefret etmiş Gökhan Ünal'dan fenerbahçe sırf topuz'a moral olsun diye aldı sanırım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

Klubun yarınını dusunmeyen bir baskan ve yonetime sahip Galatasaray malesef.

neden derseniz, bu borclar ne olacak? zaten kotu olan klubun maddi durumunu daha da icinden cıkılmaz hale getirecek.

1 sene ya da kısa sureli sampiyonluk icin resmen klubun maddi temellerini sarsacak transferler nereye kadar.

devlete dayanıp stad yaptırmaya benzemez, bi bakarsınız aziz yıldırım alıvermis %49 hissenizi birden :)

aziz değil bizim stadın % 49 'unu, ardanın bonservisinin % 0,00049 unu bile alacak paraya sahip değil şu anda
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'ın borcu neden fenerbahçelileri geriyor anlayamıyorum. global ekonomide borcu olmayan hiçbir kurum yokken, çok yakın borç rakamlarına sahip olduğumuz fb nerden çıkarıyor böyle şeyler anlayamıyorum..

Ayrıca fenerbahçelilerin özellikle dikkat etmediği bir şey var ki gs de ücret alan oyuncular 3.5 m eurodan fazla almıyor, takımdaki dengeler dağılmasın diye.. belki 3 futbolcu var evet alıyor ama 3.5 tan çok alan yok. fb de carlos 4 küsür alex 4 küsür güiza 4 küsür alırken 3 ve üstü alan birçok oyuncu var.

Dolayısıyla bu iki kulübün de muhasebecisi, bütçe yöneticisi, vs değilseniz boşuna konuşuyosunuz. Para sizin değil kulübün cebinden çıkıyor. İstedikleri gibi organize ederler.

Maket dediğimiz aslantepe'de de durumlar iyi gidiyor, martta bitecek kaba inşaattan sonra stad için de "abiii çöker o" dersiniz. ne zaman gs nin altını oymaya çalışmadınız ki.. aynı hamam aynı tas.

Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

e bizim transfere harcadığımız para sizi geriyo ama onu napıcaz?

beni zerre germiyor tam tersine çok mutlu oluyorum, rakibim para saçıyor diye.. güizaya 14, topuza 8, gökhan'a herhangi bir rakam,vs.. bunları harcadıkça başka (iyi) oyuncular almanız bir o kadar zorlaşıyor. gerilmekten çok mutluluk bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun üstünü okumadınız galiba siz?
Ha pardon Galatasaraylı olduğunuzu unuttum.

Neyse, sonuç olarak biz paramızı saçarak anelka getiriyoruz, alex getiriyoruz; siz paranızla baros getiriyorsunuz, kewell getiriyorsunuz. Yine de bundan rahatsız olan arkadaşlar vardı konunun önceki sayfalarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Neyse, sonuç olarak biz paramızı saçarak anelka getiriyoruz, alex getiriyoruz; siz paranızla baros getiriyorsunuz, kewell getiriyorsunuz. Yine de bundan rahatsız olan arkadaşlar vardı konunun önceki sayfalarında.

baros , euro bilmemkac gol krali ve sampiyonlar ligi sampiyonlugu
kewell , samp. ligi sampiyonlugu
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

Holy said:

baros , euro bilmemkac gol krali ve sampiyonlar ligi sampiyonlugu
kewell , samp. ligi sampiyonlugu
tek başına aldılar o kupaları zaten.
HERKESİ DÖVDÜ diye kemerleri varmış evde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...